Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aaaa tamam ozmn anladım sağol bende diyom nasıl geçemiyorum bunu zor yahu yarışlar ramlemeyi falan kavrayamadım ben daha 1 yarışta 1. oldum diğerlerinde hep 3 üncü oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 1 Kasım 2017; 15:24:33 >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk yarışlar 3 kademede(ilerleyen yarışlar 4 ve 5 tur üzerinden)tamamlanıyor bu kademelerin sonunda elde edilen toplam puana göre sıralama oluyor bu nedenle birinde birinci olup diğerlerinde ilk 3 içinde yer alınca genelde ilk sırada bitirip yarışı en önde tamamlamış oluyorsunuz.

Klavye ile oynuyorsanız Space ile köşelerden geçerken drift yaparak geçiyor ramlerkende uygun mesafeye gelince e tuşunu kullanıyorsunuz.Hızlanma içinde Shift tuşu kullanılıyor.Ram mesafesi oluşunca oyun size belirtiyor.Ayrıca öndeki yarışçının arkasında belirli bir mesafede olursanız boost barı daha hızlı doluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 1 Kasım 2017; 15:34:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar sonunda yapmışlar stabil çalışan, hertürlü atraksiyonun yer aldığı bir AC oyununu sonunda yapmışlar. Bunu Wildlands gibi Co-op oynananıda artık bir sonraki oyunda yaparlar :D Dün gece 3 saatimi yedi oyun :D
  • Bugün yaptığım günlük görevden kazanılan chestten ilk legendary itemi düşürdüm.Özellikleri iyi olan bir ok çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 1 Kasım 2017; 16:51:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orijinalden alıntı: Sinmyeong

voidu'nun Wolfenstein: The New Colossus ve Assassin's Creed: Origins çekilişi var burdan katılabilirsiniz; https://wn.nr/TcD9sn

Voidu Wolfenstein II: The New Colossus ve Assassin's Creed: Origins Çekilişi! https://gleam.io/QSBAe/voidu-wolfenstein-ii-the-new-colossus-ve-assassins-creed-origins-cekilisi

Bende katıldım çekilişe çok alışverişim oldu siteden inşallah assassin's creed çıkar da bizim çocuklardan birine hediye ederim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 1 Kasım 2017; 16:52:59 >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    düşmanları hidden blade ile direk öldürememenin sebebi düşmanın senden 3-4 seviye üstte olması ve hidden blade'i geliştirmemendir. Ha bazı boss niteliğindeki düşmanlarda ne yaparsan yap mümkün değil zaten, oyunu ona göre ayarlamışlar. yoksa kendi seviyenin altında, seviyende ya da 1-2 kademe üstündeki düşmanları gizlice indirebilirsin. adamın yanına yaklaştığında oyun zaten direk öldürüp öldürmeyeceğini gösteriyor zaten(üstündeki can tamamen kırmızı olmaz ve stealth atta. benim bölye öldüremediğim bir kaç tane düşman oldu onlar da boss niteliğindeydi. kendi seviyemin çok üstünde adamlara bulaşmadım, sonu belli çünkü:)
  • Çekiliş varmış arkadaşlar
    gleam.io
    Voidu Wolfenstein II: The New Colossus ve Assassin's Creed: Origins Çekilişi!
    https://gleam.io/QSBAe/voidu-wolfenstein-ii-the-new-colossus-ve-assassins-creed-origins-cekilisi

• rdlsln kullanıcısına yanıt
    Düşmanın ayrı bi seviye göstergesi var mı hatırlayamadım fakat ben 4 lvl iken önerilen seviyesi 5 olan bir ana görevi yaparken gerçekleşti bu olay. Eğer görevin istediği lvl ile görev sırasında karşılaştığımız düşmanın lvlı ayrıysa haklısın fakat aynıysa öyle 3-4 lvl bir fark yoktu.

Bide benim merak ettiğim ana görevlerde öldürdüğümüz önemli düşmanların hepside kill confirmed (oyundaki adını hatırlayamadım) olayı var mı?

Misal bahsettiğim kısımda ana düşmanı öldürdükten sonra blrde yanına gidip üçgene basılı tutmamı istedi. (Ps4 koluyla oynuyorum) İlk öldürdüğümde afalladım anlayamadım etrafındakiler kesti hemen. :)

• Voiduyu ilk defa duydum ama katıldım bakalım

• Ubisoft koruma sisteminin performansa etki ettiği iddasını yalanladı.

Buda kullanıcılar arasında oyunun kötü optimize edildiğini Ubisoft doğruladı şeklinde algılandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 1 Kasım 2017; 18:14:37 >
    Level 5 te zaten hidden blade yok adam bayıltıyorsun en fazla:) hidden blade olmadığından olabilir o zaman. Bir de level 5 önerse de bazen düşman seviyesi 1 2 level farkedebiliyor. Göstergeden kasıt okla hedef alınca, düşmanın yakınında olunca çıkan göstergeyi diyorum. Gizliden öldürmek isteyince tamamen kırmızı olmazsa direk indiremezsin demek.

Kill confirm çoğu düşmanda var. Ana görevlerde de var diye hatırlıyorum. O yüzden ana hedefi öldürürken dikkatli olmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxwell1

quote:

Orijinalden alıntı: _Ritter_

Bu yeşil deve görevlerini günde 1 kere yapabiliyoruz sanırım ? Heyecanla yapıyorum hep mor item düşüyor sizlerde de durum böyle mi ?

Evet , bana da genellikle rare düşüyor lakin potansiyel oldukça fazla , store daki şeyler bile çıkabiliyor daily questten.

----------------

Aşağıdaki key sitesinden alabilirsiniz UPLAY versyonu , Steam versyonu almanız tavsiye edilmez.

https://www.greenmangaming.com/games/assassins-creed-origins-gold-edition/

Steam versiyonu neden tavsiye edilmiyor acaba ?

Steam dururken çöp Uplay i kim ne yapsın .

• en guzel platform siralamasi Origin>Steam>Uplay
  • Arkadaşlar cursed itemin özelliğini değiştirme şansımız var mıB

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Steamden alınca gene Uplay versiyonu da açılıyor arkada, sadece steam olmuyor ne yazık ki. Uplay oyunlarının hepsi böyle yıllardır, benim gibi arkada çalışan program çöplüğüne gıcık olanlar için kabus...
  • Optimizasyonla ilgili fikrim 180 derece değişti bu gün ki deneyimimden sonra.

Oyun içinde ilerleyip farklı şehirlere geldim, diğer şehirlere göre kalabalık ve modelleme olarak daha fazla detayın olduğu Alexandria adlı şehirdeyim.

İlginç bir şekilde bu şehirde CPU kullanımı tavan yapıyor, sürekli olarak CPU %95-99 civarı. Ve dar boğaz sebebiyle GPU kullanımı sabit kalmıyor.

%70-95 arası sürekli dalgalanıyor GPU kullanımı, buda FPS düşüşüne sebep oluyor. 50 FPS'leri gördüm.

Dediğim gibi işin kötü tarafı CPU acayip yük altında çalıştığı için GPU'yu verimli beslenmiyor.

[4790k 4.4Ghz - Strix O.C 1070GTX - 1080p - 16GB ddr3 ]

Update ile düzelir mi...?

zor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 2 Kasım 2017; 0:14:59 >

Yüksek cpu kullanımı koruma sistemiyle alakalı deniyor olur da update ile ileride kaldırırlarsa belki düzelir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum.Arkadaşın Steam versiyonunu neden tavsiye etmediğini öğrenmekti amacım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 1 Kasım 2017; 23:7:13 >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Evet o muhabbeti duydum fakat daha somut kanıtlarla çıksalar Denuvo ve yapımcıların karşısına ikisininde diyebileceği bir şey kalmaz. Yoksa lafta kalıyor.

Yıllardır ubisoft'u tanıyınca direkt Drm firmasını da suçlamak istemiyorum. Denuvo ile beraber gayet iyi çalışan oyunlarda çıktı, çıkıyor. Büyük iş yapımcıda.
  • Sonunda oyunun senaryo kısmı bitti. Yaklaşık 40 saat sürdü hard seviyede. Sonrası spoiler;

oyunu bir şekilde sinema ve devam eden çizgi romanlara bağladılar. Sinemadan sophia'yı çizgi romanlardan ise bir şekilde kendi kanından hariç olanların anılarına erişebilme olayını bağladılar. Bir de otso berg'ten bahsettiler. Oyun aslında bayek'in değil aya'nın hikâyesiymiş gibi bitti. Aya'nın ünlü suikastçı amunet olduğu anlaşıldı(beklenen bir şey). Bayek kardeşliği kurmuş gibi gözükse de tarikatın simgesini yapan ve gelişmesini sağlayan Aya oldu diyebiliriz. O yüzden bayek'in adı pek geçmiyor ama amunet ismi bilinir olmuş gibi gözüküyor. Oyunun gelecek dlc sinin birinde büyük ihtimalle aya cleopatra'yı öldüreceği şekilde bir hikaye olacak. Ac 2 de cleopatra'yı zehirleyerek öldürdüğü bilgisi var zaten. Suikastçıların ilk ismi de Hidden Ones.

Pieces of eden konusu ise elma ve asa ikilisinden ibaret.

Yeni bir şey görmedik. Tıpkı ac2 deki gibi bir mahzen açmak için ikisi bir arada kullanılıyor. O mahzende de ilk oyunda gördüğümüz dünya haritası ve pieces of eden yerleri gösteriliyor. Oyunun hayal kırıklığı olan taraflarından birisi bu.

Günümüzde ise animusta kendi atalarının dışında başkalarının anılarını görmeyi sağlayan teknolojiyi geliştiren layla var. Abstergodan gizli araştırmalar yapınca ölüm fermanları çıkıyor ama kendisi kurtuluyor arkadaşı dee ise öldürülüyor. Oyunun sonuna doğru yıllardır haber alamadığımız william miles sahneye çıkıyor ve layla'ya yanlarına gelmeleri konusunda teklifte bulunuyor. Layla da mecburen kabul ediyor ama bir suikastçı da olmuyor şimdilik. Günümüz hikayesinin de zayıf kaldığını düşünüyorum. O da bir hayal kırıklığı. Aslında günümüz hikayesi çizgi roman üzerinden güzel gidiyor. O malzeme oyunda kullanılsa daha iyi olabilirmiş ama yapımcılar buna karar vermiş. Sonuç olarak oyun güzel ama senaryo bakımından hayal kırıklıkları mevcut.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.