|
Bu sunucuda bulabilirsin. Korfu Quest dışında tüm paketler çevriliydi ve çalışıyordu. |
|

|
Bu sunucuda bulabilirsin. Korfu Quest dışında tüm paketler çevriliydi ve çalışıyordu. |
|
Çok teşekkür ederim deniyorum indirdim bakalım |
|
|
|
Legacy of the first blade 85. saatin sonunda bitti bitmeye de şu paralı asker sisteminden illallah ettim. Kampa girmişim savaşıyorum pat paralı asker, atla dolaşıyorum pat paralı asker. Oyun da sinir bozucu oranda zor bu arada. Kolay modda oynadığım ve düşmanlarla aramda 4 level fark olmasına, üstümde de sparta seti olmasına rağmen söylüyorum bunu. Orantısız bir zorluk var. Zibil gibi geliyorlar bazen üst üste. Atlantis dlcsine girdim şimdi. Biraz oynar çıkarım. Pazara kadar bitiririm inşallah. Şu 9 günlük tatil iyi oldu. Ben oyun falan oynamıyormuşum onu anladım. Akşamları 2-3 saatle olacak iş değilmiş. 35 gündür şu oyunu oynuyorum 85 saate, o da tatilin sayesinde varabildim. Yazık giden ömürden gidiyor ama çalışmadan da olmuyor işte. |
|
| _____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 30 Haziran 2023; 2:10:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba oyunu epic gamesten almıştım 14.seviyeye kadar da geldim bi hayli ilerledim ama şimdi steam yaz indiriminde ultimate edition çok uygun fiyata düşmüş oradan alırsam ubisoft ile eşleşme var mı acaba ? save devam ediyor mu bir bilginiz var mı |
|
Selam. Evet o bölgelerde Persephone etkinliğini öyle ya da böyle azaltmak gerekiyormuş. Salt insanların zihnini özgürleştirerek değil de tipik kamp baskını vs. yaparak. Çözdüm neyse ki. Hatta Hades bölümünü de bitirdim, şu an Atlantis bölümündeyim. Atlantis girişinde çığlık atacaktım artık. Bizim köyde yılmak, tiksinmek anlamında sıncıkmak derler, tam anlamıyla sıncıktım. Bunun bir kaç sebebi var aslında, başta da zamanım zaten kısıtlıyken bütün bayram tatilimi bu oyuna gömmek zorunda kalmam geliyor. Kitap hazırladım bir kaç tane, güya oyun bitecekti onları okuyacaktım, sonra bir sezon dizi izleyecektim falan yok bitmiyor abi oynuyorum oynuyorum bitmiyor. Atlantis'te şu an rahat on tane falan görev var, eminim daha bir on tane daha görev çıkaracak. Üşenmemişler de bu kadar uzun oyun yapmaya. Hayır anlatacak hikayen varsa ana oyunda anlat bitir, şu dlc mevzusundan da ayrıca nefret ediyorum. 75 saatte oyunu bitirmişim, 30 saat dlc oynatıyorsun, lan madem otuz saatlik içeriğin vardı ana oyuna entegre etseydin ya. Bir daha kolay kolay bu kadar uzun bir oyuna başlamam. Valhalla da kalsın kışın falan oynarım. Far Cry Primal falan oynayacağım maksimum on beş yirmi saatlik oyunlar. Kırk gündür bunu oynuyorum ya. Tamam eskiden de oynuyordum ve gözüme görünmüyordu çünkü o zamanlar önümde bitmez tükenmez gibi görünen bir zaman vardı. Şu an öyle değil, pazartesi işbaşı yapacağım hadi oyna oynayabilirsen. İşin trajikomik tarafı şu bayram tatili olmasaydı da dlcleri günlük iki üç saatle bitirmeye çalışsaydım temmuz ortasına kadar bitmeyecekti muhtemelen. Bir şekilde beni iki hafta ileri attı bu vesileyle. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 30 Haziran 2023; 21:4:36 > |
|
Dlc bitti Korfu adasına attı şimdi de. |
|
|
|
|
10 kere like 100 kere like 1000 kere like kassandra , evli olmasam aşık olurum sana |
|
|
|
Genel hatlar aynı hocam cassandra da öyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Assassin’s CreedⓇ Odyssey – The Fate of Atlantis – Episode 3: Judgment of Assassin’s CreedⓇ Odyssey – Fields of Elysium Assassin’s CreedⓇ Odyssey – İlk Kılıcın Mirası –(fate of blade) Bölüm 3: Bloodline Assassin’s CreedⓇ Odyssey – İlk Kılıcın Mirası – Bölüm 1: Av Assassin's Creed® Odyssey - YUNANİSTAN'IN SIRLARI Assassin’s CreedⓇ Odyssey – The Fate of Atlantis – Episode 2: Torment of Hades Assassin’s CreedⓇ Odyssey – İlk Kılıcın Mirası – (fate of blade)Bölüm 2: Gölge Mirası Bunlar ücretli dlcler hocam, bedava olan oyunun ilk çıktığında Greece diye bi dlc vardı oydu sanırım.Gamepassten oynuyorsunuz saf haliyle oynuyorsunuz yani icinde dlcler yok hocam. Ilk kilicin mirasi yani fate of blade daha oynamadiniz zaten ücretli o.Mavi görevler bildiğim kadarıyla online oyuncuların yaptığı hikayeler isterseniz girip oynayabiliyorsunuz.Ayri bir oyun gibi düşünün.Ama size önerim oyunu iyice oynayın saf haliyle tüm ana görevleri bitirip. Season pasa alın. Ben 100 liraya ültimate almıştım hersey dahil iyikide almışım şu an fiyatlar uçuk. AMA ubisoft oyunları devamlı indirime giriyor Odyssey de indirime çok giriyor . Uygun olunca alırsınız.Ben şu an 3. Kere oynuyorum. Şu oyunda dövüşlerde aldığım zevki başka bir oyunda bulamıyorum:)) Perry dodge tekniği müthiş işliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|