Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.914
Cevap
27
Favori
98.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sanerturan S kullanıcısına yanıt

    Assassin’s CreedⓇ Odyssey – The Fate of Atlantis – Episode 3: Judgment of

    Assassin’s CreedⓇ Odyssey – Fields of Elysium

    Assassin’s CreedⓇ Odyssey – İlk Kılıcın Mirası –(fate of blade) Bölüm 3: Bloodline

    Assassin’s CreedⓇ Odyssey – İlk Kılıcın Mirası – Bölüm 1: Av

    Assassin's Creed® Odyssey - YUNANİSTAN'IN SIRLARI

    Assassin’s CreedⓇ Odyssey – The Fate of Atlantis – Episode 2: Torment of Hades

    Assassin’s CreedⓇ Odyssey – İlk Kılıcın Mirası – (fate of blade)Bölüm 2: Gölge Mirası



    Bunlar ücretli dlcler hocam, bedava olan oyunun ilk çıktığında Greece diye bi dlc vardı oydu sanırım.Gamepassten oynuyorsunuz saf haliyle oynuyorsunuz yani icinde dlcler yok hocam. Ilk kilicin mirasi yani fate of blade daha oynamadiniz zaten ücretli o.Mavi görevler bildiğim kadarıyla online oyuncuların yaptığı hikayeler isterseniz girip oynayabiliyorsunuz.Ayri bir oyun gibi düşünün.Ama size önerim oyunu iyice oynayın saf haliyle tüm ana görevleri bitirip. Season pasa alın. Ben 100 liraya ültimate almıştım hersey dahil iyikide almışım şu an fiyatlar uçuk. AMA ubisoft oyunları devamlı indirime giriyor Odyssey de indirime çok giriyor . Uygun olunca alırsınız.Ben şu an 3. Kere oynuyorum. Şu oyunda dövüşlerde aldığım zevki başka bir oyunda bulamıyorum:)) Perry dodge tekniği müthiş işliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu oyunuj tek eksiği var bence uzuv kopması

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

    Bilgilendirme için teşekkür ederim. gamepass üzerinden dlc lere nasıl ulaşacağım sanırım burada ki sezon passa sahip olmam gerekiyor.

    lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/dmBOsrJ286xX

    Fiyat bakımından fazla geliyor bana. Hem bu kadar fiyatlara oyun satıyorlar hemde oyunları Türkçe yapman için dünya uğraş çekiyoruz.



    Bir de bu sezon pass olayı nedir, bell bir zaman mı var oynamak için?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerturan -- 16 Ekim 2023; 8:34:49 >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

    Ben de gamepass üzerinden oynayıp bitirdim, cidden harika ötesi bir oyun. Hem grafik, hem hikaye hem de oynanış bakımından. Geçen AC Origin yükledim, 3 dk zor dayandım anında sildim.

    Şimdi AC Valhalla yükledim, umarım Odyssey gibidir, hikayesi güzel olacaktır ona eminim ama bu da diğeri gibi çıkarsa Odyssey zirve oyun olacak benim için.

    Yeniden başlamayı düşünüyorum aslında, 54.seviyeye gelmiştim.


    Gamepass'ta dlc ler ayrı satılıyor, aslında alıp oynamak istiyorum, indirime gitse de en üst paketini kendi kütüphaneme eklesem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 16 Ekim 2023; 8:42:11 >
  • sanerturan S kullanıcısına yanıt
    Season pass olayı oyundan sonra cikan dlcleri kapsar bir zamani yok neleri içerdiği zaten yazar alınca hepsi senin olur... Hocam eskiden season pass alınca içinde hersey verilirdi şimdi öyle değil, Mesela valhallada season pass var ondan sonra çıkan Complete edition var daha fazla içerikli, başka oyunlarda season pass 1,2 3 diye ayrı ayrı var, odysseyde gold var ultimate edition var...Ultimate en içerikli olan...Ultimate'in icinde hem season pass var hem ac 3 remastered oyunu var çeşitli kostümler felan var.Anlayacağınız insanları sömürmek için işin mokunu çıkardılar, iyice inceleyip öyle alınmalı buna dikkat edin.Ama dediğiniz gibi çok pahalı bekleyin mutlaka indirime girer... Türkçe olmayan oyunlarda bence de acele edilmemeli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 16 Ekim 2023; 9:10:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Ac Origini bende sevemedim aynı kafadayiz, grafikleri atmosferi ve o dönemi beni hiç sarmadı...Odyssey bambaşka renkli dünyası oyun içi dövüş mantığı,skillsleri , bosslari çok üst düzey.. Hataları yok mu illaki var ama benim için Ac serisinin en iyi oyunudur.Valhallayı da oynadim hem de 2 defa..Ps4'te Xbox series s'te...Ama gel gör ki onu da bir türlü sevemedim ...Bana çok kasvetli geldi oyun..Odyssyin renkli dünyasından sonra valhalla çok karanlık bir atmosferde beni içine alamadı...Mutlaka seveni vardır saygı duyarım ama bana göre Odysseyi geçecek düzeyde degil..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok haklısınız...Valhalladan Odysseye bir şey al deseler direk bu uzuv kopma olayını alırdım.. Fakat Odyssey Oynanabilirlik o kadar iyiki bunlara hiç bakmıyor insan...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    Oyunda tanrı gibi oluyoruz adama mızrak saplıyoruz feci ağır saldırılar yapıyoruz ama tırnağını bile kıramıyoruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    Gamepass'ta derken xbox gamepass'te satılan herhangi bir dlc göremedim ben. İndirime girmesini bekleyeceğim dlc lerin. Oynamaktan büyük keyif aldım. Origins yarısında bıraktım bitiremedim, valhallaya yarım saat dayanabildim fakat bu oyun beni aldı içine götürdü. 70 saate yaklaşıyorum, gezmediğim yer kalmasın, görmediğim mekan olmasın istiyorum. Dövüş mekaniklerini sevdim, skill ağacını sevdim, Müthiş bir oyun ban göre. witcher 3'ten sonra beni içine alabilecek bir oyun yoktur diye düşünüyordum ama varmış. Zaten bu oyunu oynarken Wither 3 ve Tomb Raider benzetmesi almayan yoktur.


    Ayrıca şunu söylemekte istiyorum oyun oynarken, oyun müziklerinden nefret edip kapatırım hemen, fakat witcher 3 ve bu oyunun müzikleri her zaman arka planda açık kalmıştır. Hatta Odyssesy oyunu başlarken oyuna girmek için ana müziğin başlamasını bile bekliyorum. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerturan -- 16 Ekim 2023; 10:41:0 >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

    Origin'den Odyssey'e evrilmesi cidden inanılmaz olmuş. AC serisini ilk iki oyundan sonra hiç oynamamıştım. xbox gamepass alınca Odyssey i denemek istemiştim iyi ki denemişim yani. Sesler, mekanlar, diyaloglar inanılmaz gerçekten. Yılbaşına kadar güzel indirim olursa en üst paketini bağımsız olarak alacağım.


    Origin'i gördükten sonra Valhalla'dan çekindim, yalan yok bir siteden indirdim ama henüz yükleyemedim. Eğer beğenirsem satın alacağım, yoksa boş yere para vermek istemiyorum. O parayı fazlasıyla Odyssey ek paketlerine vermeye hazırım.


    Xbox gamepass'ta oynadığımda Atlantis bölümünü oynamıştım diye hatırlıyorum ama o ek paket miydi ondan emin olamadım.

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    atlantis bölümü var ama o kadar kısa ki tadımlık verip bırakmışlar sanırım. sadece 6 tane görev yaptım sonrası gelmedi. Belli ki devamı DLC de. şu an oyunu bitirdim bütün haritayı talan edip soru işaretlerini filan açıyorum. Sağda solda sarı görevler var onları yapıyorum ama boş görevler. Ana görevler tamamen bitti sanırım. :( Eğer güzel bir indirim olursa bende alırım DLC tüm paketleri. Bir de bu oyunlar trainer kullanmak ban sebebi midir? :D



    lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/MdKp8fH4Gjyw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerturan -- 16 Ekim 2023; 17:23:51 >
  • Sezon pass burada 209 Tl. buradan alırsam sezon pass geçerli oluyor mu arkadaşlar bilgisi olan var mı? Bana burada kod mu verecekler. Daha önce hiç alışveriş yapmadım. Buradan kod alıp oyundan key olarak aktive ediyoruz sanırım!


    edit: sanırım hesap bağlamak gerekiyor ama sitesinde nereden yapıldığını göremedim bir türlü. Satın aldıktan sonra mı işlem gerçekleşiyor acaba?


    edit 2: sezon pass Dlc leri gamebillet adresinden aldım ve herhangi bir sorun yaşamadım. kendi sitesinden yarısından daha ucuza aldım. tüm dlcleri yükledim ve türkçe uyumlu hale getirdim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerturan -- 17 Ekim 2023; 11:7:21 >




  • türkce yamasını bulan varmı

  • m.kemALL kullanıcısına yanıt

    Makine çeviri DC sunucusundaki yama ile oyunu bitirmiştim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.