Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.931
Cevap
27
Favori
103.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Fate of Atlantis Dlc eklentisine
    EMPRESS
    el atmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 1 Nisan 2020; 19:26:51 >
  • Oyunun en son sürümü kırılmış arkadaşlar, bilginize.
  • Arkadaşlar oyunu üç gün önce Steam'den aldım indirip kurdum ama bir türlü açamadım. Oyunu her açtığımda siyah ekranda kalıyor. Ne tepki veriyor ne de kapanıyor. Nette araştırıp bulduğum çözümler işe yaramadı. Ekran kartı sürücüsü falan da güncel ama neden açılmıyor çözemedim. Bu sorunu yaşayan veya çözümü bilen var mı acaba?
  • VenomSV kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu Far Cry'da yaşadım bende. Önce U-Play'i açın daha sonra Steamden oyuna girin. Ben bu şekilde aşmıştım bu sorunu. Arka planda çalışan program varsa çakışıyor olabilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi denedim maalesef sonuç aynı. Logoların olduğu kısımı dahi göremedim henüz.
    Aklıma gelenleri sırayla yazacağım belki denemiş olabilirsiniz ama yine de yazayım.

Belgelerden oyunun klasörünü silin.
    Dosyaları doğrulatıp deneyin.
    Driver için temiz kurulum yapın,ayarları default yapın.
    Directx i güncelleyin.Oyun klasörlerinin içinde bulunuyor.
    Güvenlik duvarını kapatıp deneyin.
    En son çare oyunu kaldırıp yeniden indirin.Başka disk varsa ona kurup deneyin.

Aklıma bunlar geliyor şimdilik.Umarım çözülür.Bir kaç şey deneyenler olmuş bunlara da göz atabilirsiniz.Gözden kaçan denemediğiniz yöntem olabilir.
    https://steamcommunity.com/app/812140/discussions/1/3397295779061712858/
    https://www.reddit.com/r/assassinscreed/comments/9lzm90/ac_odyssey_black_screen_on_launch_forced_to_re/
    Adore Gamingyoutube
    Assassin's Creed Odyssey: Splash Screen Fix, Separate Hard Drive, No Reinstall Required
    https://www.youtube.com/watch?v=fYZlb9yUW3g&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 3 Nisan 2020; 9:7:34 >

İlginiz için teşekkür ediyorum öncelikle. Bende denediklerimi yazayım.

Belgelerimdeki klasörü sildim olmadı.
    Nvidia ayarlarını default yaptım yada oyunu pencere modunda açtım olmadı.
    DirectX güncelledim olmadı.
    Dosyaları doğrulattım iki kez olmadı.
    Arka plan uygulamalarını kapattım olmadı.

Oyunu ve ekran kartı sürücüsünü kaldırmak kaldı.

Oyunu tekrar indirmek istemediğimden en son çare olarak bırakacağım onu. İlk önce sürücüyü kaldırıp tekrar kurarım artık akşam eve gidince.

Anlamadım gerçekten. Oyun açılıyor siyah ekran geliyor tam logo introları girecekken öylece kalıyor. İlk önce çöküyordu ve bende Ubisoft’a gönder diyordum. Şimdi çökmüyor ama açılmıyor da.

Bu gidişle oynamayacağım çözülene kadar çünkü diğer oyunlarda sıkıntı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Originsi 1.5 saat oynamış iade etmiş biri olarak oyunu beğendim fakat şöyle bir sıkıntım var almam gerekenden daha düşük fps alıyorum. Virüs var mı diye kaspersky total security indirim tam tarama yaptım pcye önemsiz 1-2 tane trojan buldu (önemsiz diyorum crack çünkü) başka da bir şey çıkmadı onları da sildim zaten. Aşağıya videosunu attım, tek fark bende 9750h olması, videoda 55-60 olan yerler bende 35-40. Isınma fazla olmasın diye işlemci gücünü 99da kullanıyorum, turbo moda (high performance modu) alsam bile 3 fps anca farkediyor. Volumetric clouds gibi fpsyi çok düşürdüğü söylenen ayarları lowda yapsam ultra highda yapsam fps değişmiyor.
    Avaereyoutube
    Assassin's Creed Odyssey Ultra High & Very High Benchmark i7-8750H GTX 1660Ti MSI GL63 8SD Laptop
    https://www.youtube.com/watch?v=Is2kjlX36Rg

• Oyunu sonunda bi 40 dakka kadar oynadım. Siz buna AC Odysey demişsiniz ama bu bildiğin Witcher 3. Ama takdir ettim; araklamışsınız, ama en azından hakkını vererek araklamışsınız. Güzel olmuş. En azından şimdilik düşüncem bu. Eğer bir gün oynarsam fikrim değişir belki.

• Umarım bu kült ekranının aynısı yeni AC oyunlarında da olur ama hedefleri haritada bulmak yerine yan görevlerle bulsak daha hoş olur. Bunda da vardı öyle bulabildiğimiz bir kaç tane ama geneli haritada keşfedilmeyi bekliyorlar. Zaten bir kısmı da ana hikayede gözüküyor.
  • ewet kült hedeflerinin çok detaylandırılmaması işi bozdu.

ac origins oynamışsanız oynamışsınzıdır orada her bi peşine düştüğümüz adamın derinlemesine hikaye arkı vardı güzeldi daha
  • Hedef sayısı artmış güzel ama kalite düşmüş bu defa. Öldürdüğümüz kültistlerin herhangi bir npcden farkı kalmamış. Umarım yeni oyunda daha güzel olur bu sistem
  • Dostlar şimdi benim yaşadığım sorunu yaşamış birisi yok mu aramızda? Kafayı yedirtti bu oyun bana. Her şeyi denedim ama oynayamadım bir türlü.

Sorunum oyunu Steam’den açıyorum Uplay’e bağlanıyor oyun da açılıyor ama öylece siyah ekranda kalıyor. İşlemci kullanmıyor ve ram kullanımı da 1.1 civarında kalıyor.

Denediğim yöntemler ise

Freesync ile G-Sync kapatma
    Belgerimdeki dosyayı silme
    Pencere modunda açma
    Arka plan uygulamalarını kapatma
    Oyunu silip tekrar kurma
    Ekran kartı sürücüsü güncelleme
    Oyunu ve diğer programları yönetici olarak açma

Maalesef hiçbiri işe yaramadı. Netten bulduklarım bunlar zaten.
    Ubisoft’a yazacaktım ama virüs nedeniyle bakmıyor.

Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

Oyun ssd üzerine kuruluysa steam'den oyunu normal hdd üzerine taşımayı deneyin. Assassins Creed oyunları ssd üzerinden çalışmıyordu. Daha doğrusu ışletim sisteminin olduğu C sürücüsünden.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Sistem C’de oyunda G’de kurulu ama genede açılmıyor. Oyunu C’ye taşıyıp bakamıyorum çünkü Forza kurulu ve yer yok.

• Geriye tek bir şey kalmış o zaman bence bir format atın.Bir oyun için atmak ilginç gelebilir ama bu sıkıntı kafanızda sizi yeyip bitirecek kendimden biliyorum .

@evo_4

Oyun bende sistemin kurulu olduğu ssd kurulu bu arada.Herhangi bir sorun yaşamadım oyuna girerken.
    Bir oyun için format atmam. Açmak için her şeyi denerim ama format atmam kesinlikle. Windows 10 kıllık yapıp kendi kendine kafayı yiyor zaten. O zamana kadar açamazsam format atarım.

Şaka bir yana gerçekten çözmek istiyorum sorunu yani merak ediyorum neyden dolayı açılmıyor.
    Sonunda açtım oyunu. Başka birinin başına gelirse diye yaptıklarımı yazayım belki yardımım dokunur.

İlk önce Uplay ve ekran kartı sürücüsünü sildim tamamen. Sonra yeniden başlattım bilgisayarı.

Oyunun belgelerimdeki klasörünü sildim. Daha sonra ekran kartını kurdum. Sonrada Uplay programını oyunun kurulu olduğu diske kurdum. (Bendeki G)

En son GeForce experience programından oyunu pencere modunda başlat şeklinde ayarladım ve Steam ile Uplay’in oyun içi arayüzünü kapattım.

Böylece sürpriz bir şekilde çalıştı en sonunda.

Bu arada sorun bilgisayar ile değilde uplay ile ilgili olmuşta olabilir. Çünkü oyunu her açtığımda Uplay sync ekranında sıkıntı var gibiydi.

Neyse sonunda Kassandra ile iki saat kadar oynadım şuanlık sıkıntı yok.

• Bu oyunu cidden hiçbir baskı altında kalmadan kendi rızanızla mı oynuyorsunuz? Benim için syndicate'den sonrakiler ac oyunu değil.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.