Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.931
Cevap
27
Favori
102.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Hocam inanır mısın aslında o kadar da yan görev yapmadım. Oyunun daha başlarında, artık tam hatırlamıyorum ama bu konuya da yazmıştım level 7-8 civarı olsa gerek, bulduğum Blade of Yumminess sayesinde özellik falan kullanmadan en zorun bir altında oynayarak -level scaling'i de heavy yapmıştım- güzel experience geldi sürekli. Yan görevler kısa sürüyor ve çok experience veriyor, ana görev gibi değil. Cult'a ve bounty hunt'a yüklendim ama, ondan olabilir.

    Madem öyle diyorsunuz, tavsiyenize uyup ana görev ağırlıklı gideceğim. Oyunu Sea of Thieves'e yer açılsın diye silecektim ama bu kadar beğenen varsa bir bildikleri de vardır diyip bir müddet sonra yeniden şans vermeye karar vermiştim.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza bakılırsa oyun size göre değil bence hiç zorlamayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Haziran 2020; 21:54:21 >
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt
    Konu merak uyandırmadıktan sonra diğer güzelliklerini ıskalamış olabilirim. Bir de izlediğim videolarda 99 level elemanlar son seviye epic item'larını paylaştığında benimkilere baktım, ben zaten onları almışım işe yarar diye. Bel kısmına giydiğimiz item haricindekilerin hepsi en iyi, en ofansif roll'lere sahip item'lar. Warrior/assassin damage+crit damage+crit chance+crit damage/chance on full hp var tüm item'larda. Silahlar da öyle olunca oyun hem çok kolaylaştı hem de konu cezbediciliğini yitirdi.

    Fakat dediğim gibi, Red Dead Redemption 2'nin üstüne oynamanın da etkisi yadsınamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red Dead Redemption

    dostum atlantis dlcsinin türkçe yama konu linkini bulamadım uzun yıllar sonra dhye giriyorum garip geliyor :D ayrıca atlantis dlcsini satın alsam yeni skiller filan geliyor dimi?
    https://forum.donanimhaber.com/assassin-s-creed-odyssey-the-fate-of-atlantis-turkce-yama-calismasi--143512191

    Yeni skiller geliyor evet hali hazırda olan bazı skilleri yükseltiyorsunuz ve kullanımları değişiyor. Fate of atlantisi kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsısnız bayada uzun sürüyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oknglr

    https://forum.donanimhaber.com/assassin-s-creed-odyssey-the-fate-of-atlantis-turkce-yama-calismasi--143512191

    Yeni skiller geliyor evet hali hazırda olan bazı skilleri yükseltiyorsunuz ve kullanımları değişiyor. Fate of atlantisi kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsısnız bayada uzun sürüyor.

    Alıntıları Göster
    eyvallah tşk ederim satın alacağım 69 lv oldum bu arada. Leveli atlantissiz atlamak istemiyorum. Bir de şunu merak ediyorum, orikalkum görevleri oluyor duyuru panolarında onları yapıyorum tekrar orikalkum görevi gelmiyor nereye hangi şehre gitsem orikalkum kazandıran görevler yok diğerleri var. Bu orikalkum görevlerinin gelmesini sağlayabilirim? Liderleri öldürüyorum vesaire gelmiyor.




  • Oyunu uzun bi zaman önce steam den almıştım. Iş güc fırsat olmamıştı. Geçen hafta hazır boşken başlayayım dedim. 99 saat olmuş daha haritada gitmedigim yerler var. Ana görevleri saymıyorum bile, bu kadar uzun bi oyun olduğunu düşünmemiştim. Yan görevler bi hayli fazla ama cogusu güzel görevler, yani bi hikayeleri var. Ama bu gri olanları tam anlamadım hep çıkıyorlar herhalde rastgele yerlerde. Bunun dışında mısır mitolojisini çok sevdiğim icin origins i ilk cıktığı zaman oynamıştım, o oyun biraz daha mistik havada, çölde halisünasyonlar, yıldız bulmacaları falan bunda daha bi gerçekçi hava varken biraz daha animus ve isu tarafına kaymış ama hikayesini sevdim yavan değil. Oyunda begenmedigim tek şey at. Amortisörü bozuk araba gibi taşların üstünden tak diye geciyor. Bazı agaclarin aralarinda sıkıştığı halde dört nala havada asılı kalıyor falan bunun dışında 10 puan üzerinden 9 veririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rustem1905 kullanıcısına yanıt
    Hacı wd2 yi iade ettim :) olmamış bu oyun grafikler berbat oynanış berbat senaryo belki güzeldir ama kurtarmaz git gta 5 oyna daha iyi.

    Bu arada steam yaz indirimlerinde odyssey seasson pass alacağım atlantis mapi ne kadar büyük? 75 saat oldu ana oyun bitmedi hala bi sürü yan görevde var :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    Wd2 yanıltmadı :)

    Atlantis kısmı bende 20 saatlik oynama süresi verdi, ama bu 20 saat görevleri ana oyundaki çoğu görevden daha kaliteli geldi bana o yüzden baya sarıyor, 3 güzel ve farklı atmosferden oluşuyor dlc

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt
    Atlantisin yan görevleri var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    Ana görevi tamamlamak için bikaç tane var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]


    Şu oyunun manzaraları müthiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    Soundtrackları daha bir güzel hocam. Zaman zaman arabada bile sakinleşmek için dinliyorum :)
    Game Music Hallbergyoutube
    Assassin's Creed: Odyssey - Calm & Beautiful Music Mix, Instrumental Ancient Greece Medieval Music
    https://www.youtube.com/watch?v=HAktXjsl9s0




  • AIK kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle :) originsi oynamadım daha ama onunda güzel sanırım şu ana hikayeyi bitirip originse başlıyacağım sonrada odyssey dlclerini bitiririm sanırım legacy of the first blade in konusuyla origins bağlantılıymış. İlk originsi oynamadığıma pişman oldum :) artık işten vakit kaldıkça bitireceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız hocam. Ben de baya geç tanıştım yeni AC serileriyle :) bu bittikten sonra Origins'e geçeceğim sağlık olsun önce Antik Yunan'ı keşfetmiş olalım :)
  • AIK kullanıcısına yanıt
    :) valhalla yıda yılbaşı indiriminde alırım artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43 Levelim Bu levelde en iyi mızrak ve kılıç veya epic silah nedir benim için ne önerirsiniz isim yazarsanız youtubedan bulurum muhtemelen
  • Okçuluk yönünde ilerlemek isteyenler için en iyi zırh athenian war hero
    GameWith(ゲームウィズ)
    Assassin's Creed Odyssey | Athenian War Hero Set - How to Get & Armor Stats - GameWith
    https://gamewith.net/assassins-creed-odyssey/article/show/887




  • lucky s L kullanıcısına yanıt
    Vikings dizisi hayranı olarak benim de kaçırmayacağım bir oyun olacak. Heyecanla bekliyoruz :)
  • Arkadaşlar merhabalar. Benim sorunum şu şekilde, oyuna giriyorum grafik ayarlarını değiştiriyorum (Yükseltiyorum) oyunda bana restart atmam gerektiğini söylüyor ve restartı atıyorum tekrar açıldığında ise oyun grafik ayarlarına bakıyorum ve eski ayarlarına geri dönmüş oluyor. Videoya da çektim görmeniz açısından. Radeon ayarlarını sıfırladım, Ubisoftu sildim tekrar yükledim en son oyunu sildim yükledim yine aynı. Bir bilgisi olan varsa çok makbule geçer. Sistemim şu şekilde: Ryzen 5 2600 işlemci, Corsair 16 gb 3200MHZ ram, Msi RX5700XT Gaming X ekran kartı, Gigabyte B450 Gaming X anakart.







  • Poseidon33 kullanıcısına yanıt
    Belgelerde Assassin's Creed Odyssey klasörü içinde ACOdyssey. ini dosyası olmalı onu silip tekrardan girerseniz düzelir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.