Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
144.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: archVillain

Ayrıca

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]
    Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

Vay ahlaksızlar, ne ara haber aldılar :) Sinan Akyol'da baya severdi seriyi kapıda filan sabahladı herhalde 3-4 güne gelir buralara alıp okuyalım bakalım :)

• AC III e göre daha iyi bir oyun olsa iyi olur. Bu sefer 1700 lü yıllardayız. Eskisi gibi gizliliği arttırsa iyi olur. Revelations ile bence noktalamaları gerekiyordu ama devam ettirdiler bari Ezio ile Altair arasındaki zamanda yaşayan bir assassin'i oynasaydık.
    Altair in Al muallim'i öldürdükten sonraki zamanı ara ara revelations ta gördük buradan da bir oyun çıkabilir bence yada Altair in oğlundan bir oyun yapılabilirdi.
  • Şimdiden yılın oyunu geliyor diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Ayrıca

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]
    Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

Vay ahlaksızlar, ne ara haber aldılar :) Sinan Akyol'da baya severdi seriyi kapıda filan sabahladı herhalde 3-4 güne gelir buralara alıp okuyalım bakalım :)

Sony Konferansından önce demişlerdi bir oyun çıkacak.Kimse Ac4 falan da demedi

• Umarım grafikleri üst düzey birşey olur sudan çıkarken saçma sapan su damlacıkları görmek istemiyorum artık.Birde şu barut meselesi var sudan çıkar çıkmaz silah ateşlersek yandık ki ne yandık.
  • Bu ne arkadaş insan biraz özletir kendini her sene oyun mu çıkar. daa 3ü oynayamadık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Şu Batman oyunlarındaki gibi bir dövüş sistemi yapamadılar.
    AC3'deki dövüş sistemindeki akıcılık + Batman dövüş sistemi ile çok iyi şeyler çıkabilir ortaya

Bu seri için fazla fantastik ve saçma. Şu anki dövüş sistemini geliştirsinler gayet iyi.
  • mısır tarihini merak ederim hep keşke mısır olaydı :D
  • Oyunu bilmem ama seneryo güzel olcak gibi.
  • Seriyi çok seven biri olarak bütün AC oyunlarnıı severek oynadım. Benim için ilk oyunun yeri hep ayrıdır ama çoğu kişi connor'u sevmesede bana göre çokda kötü değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Seriyi çok seven biri olarak bütün AC oyunlarnıı severek oynadım. Benim için ilk oyunun yeri hep ayrıdır ama çoğu kişi connor'u sevmesede bana göre çokda kötü değildi.

Evet dostum connoru bende seviyodum fakat maymun bi herifti Ama edward galiba brad pitt tarzı bişi adam süper bi karakter geliyo demek lazım galiba

• Gizliliğe verilen önem artacak gibi.
  • Arkadaşlar bir sorum olucak ac3 ve revelations multiplayer hangisi daha iyi?(Bölümün genişliği,silah ve karakter çeşitliliği) İki oyunun multiplayer'inde hile tarzı şeyler varmı?
  • Ac serisini cok seven biri olarak ne yazıkkı ac serisinin her sene dahada düştügünü dusunuyorum bunun asıl sebebı ubısfotun artık her sene ac cıkarması.Asıl etken bu bence tabii cok oyun çıkıyor ve dolayısıyla bır oyunun üstünde cok durulmuyor ve konsept olarak fazla gelısmemeıs bır oyun oluyor,yeterince gelisemıyor.Bugun halen ac2 en sevılen ac ise hikayesinden dolayıdır kı bu oyunda hemen cıkmamıstır boyle gıderse ac serıdıde cod gıbı olur.Bence yukarıda bırının yazdığı gibi acrde bitmeliydi.Yeni karakterler hem eskılerı kadar iyi degil hemde hikaye o kadar iyi degil.Korsanlar konsept olarak guzel ama assasınlerle olmaması bence umarım yanılırım oyun çıkınca gorecrgız ama 2 defa bıtırdıgım acreyı hemde en ınce detayına kadar ac3u bıtıremedım bile.Daha farklı konseptler var çın Mısır vs ama bunu oyuna iyi yansıtmak icin uzun bir süreç gerekiyor ever onlarda bu sekılde cıkarsa acr de bitmesinin iyi oldugunu dusunmeye devam edecegım ama eger ara verilp iyi bir oyub yapılırsa o zaman seri tekrar yukselise gececektır.Her sene çıkardıklarında veya baska bir ekip bile çalışsa bu kadar hızlı yapınca farkli bir is çıkmıyor ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 9 Mart 2013; 3:24:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baya bi arkalardan.Oyunu baya bekliyorum.
  • Aslında ubisoft yeni bi seriye başlasa prince+assasins karışımı bi robin hood serisi güzel olmazmıydı beyler
  • Bu ayki oyungezer dergisinde hikaye vb seyler detayli bir sekikde anlatilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ac3teki gemi görevleri şahaneydi bunda da gemi upgradeli fln şeyler olsa şahane olur
    hatta bir iki görev yapınca demiştim sadece bu gemi olayından ayrı bi oyun çıkar diye :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha ilk oyunu bitirdik diğerlerini bitiremedik adamlar yeni bir oyun çıkartıyorlar.bu ne hız.ayrıca grafikleri harika görünüyor
  • işin artık iyice bokunu çıkardıklarını düşünmekteyim bombalar, tabancalar, korsanlar, oyunun serisini revelations a kadar oynadım(rev. dahil) 3. oyunu iki nedenden dolayı
    1-sistem kaldırmadığı için
    2-çok ateşli silah olduğu için oynamadım.
    Brotherhood -ki seride en sevdiğim oyundur- un yanına hiçbiri yaklaşamadı atmosfer olsun konu olsun silahlar olsun. artık Assassin değil de bildiğin savaşçı yönlendiriyoruz. hani nerde o damdan dama koşup aman görmesin görürse kılıcımı çekene kadar yakalanırım korkusu. şimdi iş görsün nuna koyim çeker vururum mantığı var.
    Bu durum CoD serisinin gidişine benzetiyorum cod4 gerçekten devim niteliğinde bi oyundu ama noldu mw2, mw3 çıktı hepsi cod4 ün ek paketi gibi sebep: oyunun tutması tuttu diye bokunu çıkardılar işte
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.