Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
144.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. oyun gibi kötü olacak anlaşılan, 3. oyunu çıkana kadar deli gibi takip etmiştim ama bunu takip bile etmeyi düşünmüyorum.Sözde Desmond'ın hikayesi bitiyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

3. oyun gibi kötü olacak anlaşılan, 3. oyunu çıkana kadar deli gibi takip etmiştim ama bunu takip bile etmeyi düşünmüyorum.Sözde Desmond'ın hikayesi bitiyordu...

Desmond'ın hikayesi bitti zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

3. oyun gibi kötü olacak anlaşılan, 3. oyunu çıkana kadar deli gibi takip etmiştim ama bunu takip bile etmeyi düşünmüyorum.Sözde Desmond'ın hikayesi bitiyordu...

3'ü bitirmedim o yüzden tam bilmiyorum ama 4'de Desmond olacak deniliyor.

• quote:

quote:

quote:

Ya şahsen böle beyni koblolara bağlayıp eskiye dönmek çok saçma bence hiç olmasa daha güzel olur one öle yaw.çok gereksiz.

• quote:

quote:

quote:

Desmond olmayacak (yani en azından onu yönetmeyeceğiz başka türlü olur mu bilemem ). Modern zaman kısmında oyuncu olacak direk. Yani FPS kamerasından sanki Abstergo çalışanıymışız gibi dahil olacağız. Bu olayı önceki oyunların Multiplayer kısımlarında yapmışlardı hatırlarsanız. Aynı hesap olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Desmond olmayacak (yani en azından onu yönetmeyeceğiz başka türlü olur mu bilemem ). Modern zaman kısmında oyuncu olacak direk. Yani FPS kamerasından sanki Abstergo çalışanıymışız gibi dahil olacağız. Bu olayı önceki oyunların Multiplayer kısımlarında yapmışlardı hatırlarsanız. Aynı hesap olacak.

Bir resim vardı 4le ilgili ilk gelen resimlerden orda abstergo çalışanları(ceset torbasının üstünde abstergo logosu vardı) Desmond'ın cesedini ceset torbasına koymuş götürüyorlardı dediğin gibi olabilir.

• Pclabs'den alıntıdır.

Oyun serilerinin, özellikle de Assassin's Creed gibi her yıl bir yenisi çıkan serilerin, en büyük sorunu yeni kalabilmektir. Genelde yapımcıların bunu başarabildiklerini ise söyleyemeyiz. Assassin’s Creed IV: Black Flag'in yapımcılarından Jean Guesdon ise bu konuda kendilerine oldukça güveniyor. Guesdon'a göre seri yıllık yayınlanmanın yaratacağı yıpranmışlığa boyun eğmeyecek, çünkü Ubisoft Assassin's Creed'i taze tutabilecek hayal gücü ve kaynaklara sahip.

Guesdon'a her yıl yeni bir Assassin's Creed oyununun çıkmasının fanları usandırıp usandırmadığı konusundaki fikirleri soruldu. Serinin daha, uzun bir yolu olduğunu söyleyen Guesdon, yeni oyunun yapımcıları olarak görevlerinin oyuncuları şaşırtmak ve onlara yeni ve farklı fikirler sunmak olduğunu söylerken, bir yandan da Assassin's Creed serisini bu kadar muhteşem yapan mekaniklerin bozulmadan kalmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Guesdon ayrıca inşa ettikleri dünyanın büyüklüğü, oyunun arka planı, yeni oynanış mekanikleri ve yeni karakterleriyle Assassins Creed IV: Black Flag'ın serinin yıllık yayınlanmasından ötürü oluşan yıpranmışlıktan da tamamen kaçındığını sözlerine ekledi.

Kaynak

http://www.vg247.com/2013/03/13/ubisoft-will-surprise-players-with-fresh-different-ideas-to-avoid-assassins-creed-fatigue/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Mart 2013; 11:38:24 >

• Gameplay.

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 25 Mart 2013; 19:32:05 >

• Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

daha ne olsun
  • Adamlar coşmuş abi ya

Kendilerine güveniyorlarmış.. seriye yenilik katmak istiyorlarmış, farklılıklar katıp aynı zamanda özüne sadık kalmak istiyorlarmış.. he canım he.. gördük 3 seride neler kattıklarını

Şu oyun dünyasında EA ve Ubisoft.. kanserden başka birşey değilsiniz.. en kısa sürede batmanız dileğiyle.. dinimiz amin.
  • intikamımızı balıklardan çıkartıcaz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Adamlar coşmuş abi ya

Kendilerine güveniyorlarmış.. seriye yenilik katmak istiyorlarmış, farklılıklar katıp aynı zamanda özüne sadık kalmak istiyorlarmış.. he canım he.. gördük 3 seride neler kattıklarını

Şu oyun dünyasında EA ve Ubisoft.. kanserden başka birşey değilsiniz.. en kısa sürede batmanız dileğiyle.. dinimiz amin.

Eleştirmek için saçma sapan yorumlar yapmayın üçüncü oyunda seriye oldukça fazla yenilik geldi. Karakteri ve zamanı beğenmemiş olabilirsiniz ama bu Desmond'un hikayesini bitirmek için gerekliydi. Sözlerinde durmadiklari tek konu büyük savaşların yapıldığı bölüm/lerin tek bir taneden oluşuyor olmasıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

quote:

Adamlar coşmuş abi ya

Eleştirmek için saçma sapan yorumlar yapmayın üçüncü oyunda seriye oldukça fazla yenilik geldi. Karakteri ve zamanı beğenmemiş olabilirsiniz ama bu Desmond'un hikayesini bitirmek için gerekliydi. Sözlerinde durmadiklari tek konu büyük savaşların yapıldığı bölüm/lerin tek bir taneden oluşuyor olmasıydı.

Arkadaşım ben diyeceğimi dedim.. katılırsın veya katılmazsın.. saygı duyarım..

Senin için bu seri çok şey ifade edebilir. Benim için revelations'ta son bulmuştur AC..

Şu ki..
    Ubisoft PC'den elini eteğini çeksin.. Çünkü Pc oyuncusu onlar için potansiyel korsan kullanıcısı.. Son patchte bile boston sorununu çözmeyen kullanıcıları sallayan bir şirketten bahsediyoruz.. tıpkı EA gibi tek farkı.. EA online çakallıklarla (Bkz Sim city 4 faciası) kullanıcıyı bıktırırken Ubisoftta patchlerle kullanıcısını bıktırmıştır..

O yüzden bana bu firmanın oyunlarını savunmayın.. Çeksinler gitsinler Pc sektöründen.. hiçde üzülmem.

• quote:

Gameplay.

Harika bir oyun olacağa benziyor

• quote:

Adamlar coşmuş abi ya

Sana oyunu oyna diyen yok saten hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Gameplay.

Harika bir oyun olacağa benziyor

black chest edition pc için de mi geliyo yoksa konsollara mı özel gene ?

• quote:

Gameplay.

Black chest edition ve Buccamer Edition pc içinde geliyor mu? geliyorsa nasıl sahip olabilirim bunlara?

• Oyun hem bir sonraki sayıya atladı hem de yanında özel bir isim koydular.Değişik oldu bu
  • Altair ve Ezio'dan sonra bu yeni karakterlere bi alışamadım. Özellikle şu Connor denilen çocuğa. Nerede Altair'de ki karizma? Nerede Ezioda'ki çapkınlık?

Edit:
    Requescat in pace Ezio Auditore Da Firenze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 16 Nisan 2013; 21:09:40 >
  • Grafik yeniliğe falan ihtiyaç yok Assassin's Creed 2 ruhunu o İtaylan'ın muazzam atmosferini geri getirsinler yeter.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.