Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
144.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni karakterin adı Edward Kenway imiş. Haytham'ın veya Connor'un nesi oluyor acaba.
  • Haytham 'ın babası.
  • Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

Bu sefer olmadi bence her kapsonlu assassin olur mu suikastcinin bir gizemi olacak bu adam gemiden gemiye atliyor

Trailer da konuşan Black Beard denen adamı dinlersen zaten ilk başta bizim adamı denizcilere çılgın maceraperest savaşçı bi kaptan olarak anlatıyo. En sonda da özelini karıştırmaya çalışmayın sakın adam hakkında benim bile sormaya cesaret edemediğim sırlar var diyor sonra bizim karakter gecenin köründe şapkasını takıp Assassin moduna giriyor. Yani herkes bizim Assassin olduğumuzu bilmycek, dışardaki insanlar gündüz bizi sadece çılgın savaşçı bi kaptan olarak bilcek ama biz geceleri gizli bir Assassin olcaz sanırım. Gizlilik görevlerinin daha çok olmasını umuyorum, Hitman gibi en azından Assassin olmamızı gerektiren durumlarda farkedilmezliği bozduğumuzda hayatta kalma şansımız falan imkansıza yakın olsun gizlilik mecbur olsun ölümler gizemli olsun bu sayede. AC3'te bunu baya yok ettiler pata küte dalmayla o yüzden Assassin'lik ruhundan uzaklaştı baya ama bu oyun güzele benziyor

Hocam anladim ne demek istediginizi ama benim bahsettigim olay su.Ilk oyunu oynadiysaniz bilirsiniz Altair hep sinsice bitirirdi islerini ben kendimi yanlis ifade etmisim mesajda gizemden kastim sirlarinin olmasi degil amaca gizliden ulasmasi.Daha cok sey anlatmak istiyorum ama mobilim ve yazmak cok zor oluyor.Bilgisayara gecince size detayli bir aciklama yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Bu sefer olmadi bence her kapsonlu assassin olur mu suikastcinin bir gizemi olacak bu adam gemiden gemiye atliyor

Trailer da konuşan Black Beard denen adamı dinlersen zaten ilk başta bizim adamı denizcilere çılgın maceraperest savaşçı bi kaptan olarak anlatıyo. En sonda da özelini karıştırmaya çalışmayın sakın adam hakkında benim bile sormaya cesaret edemediğim sırlar var diyor sonra bizim karakter gecenin köründe şapkasını takıp Assassin moduna giriyor. Yani herkes bizim Assassin olduğumuzu bilmycek, dışardaki insanlar gündüz bizi sadece çılgın savaşçı bi kaptan olarak bilcek ama biz geceleri gizli bir Assassin olcaz sanırım. Gizlilik görevlerinin daha çok olmasını umuyorum, Hitman gibi en azından Assassin olmamızı gerektiren durumlarda farkedilmezliği bozduğumuzda hayatta kalma şansımız falan imkansıza yakın olsun gizlilik mecbur olsun ölümler gizemli olsun bu sayede. AC3'te bunu baya yok ettiler pata küte dalmayla o yüzden Assassin'lik ruhundan uzaklaştı baya ama bu oyun güzele benziyor

Hocam anladim ne demek istediginizi ama benim bahsettigim olay su.Ilk oyunu oynadiysaniz bilirsiniz Altair hep sinsice bitirirdi islerini ben kendimi yanlis ifade etmisim mesajda gizemden kastim sirlarinin olmasi degil amaca gizliden ulasmasi.Daha cok sey anlatmak istiyorum ama mobilim ve yazmak cok zor oluyor.Bilgisayara gecince size detayli bir aciklama yaparim

Seni anladım ben dostum.Ama arkadaşın dediği doğru gibi videolardada gözüküyor gemide normal bi insan gibiyiz fakat limanda şapkayı takıyo bizim eleman galiba gizliliğe önem verilmiş gibi duruyor.

• Ben bu yeni karakteri sevdim. Connor' dan sonra iyi gidecek. Sabahları gemilerde cengaver, geceleri ise sinsice işini bitirmesi iyi olacak. Bu oyunda dövüş dinamikleri ve gizlilik iyileştirilsin başak birşey istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Ben bu yeni karakteri sevdim. Connor' dan sonra iyi gidecek. Sabahları gemilerde cengaver, geceleri ise sinsice işini bitirmesi iyi olacak. Bu oyunda dövüş dinamikleri ve gizlilik iyileştirilsin başak birşey istemiyorum.

Evet dostum.''E''ye bas''mause'ye bas.VE ADAM NAKAFT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE82338AF -- 3 Mart 2013; 16:48:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Ben bu yeni karakteri sevdim. Connor' dan sonra iyi gidecek. Sabahları gemilerde cengaver, geceleri ise sinsice işini bitirmesi iyi olacak. Bu oyunda dövüş dinamikleri ve gizlilik iyileştirilsin başak birşey istemiyorum.

Evet dostum.''E''ye bas''mause'ye bas.VE ADAM NAKAFT

Bu kadar. Beyin bedava

• Dostlarım oyunu galiba çözdüm.Bence Assassins Creed 3 4. oyununa hazırlık gibi bişi yaptı bu ubisoft çünkü daha demin türkçe videosunu izledim söylentiler doğru bizim eleman connor'un dedesi 'Edward Kenway'.Düşmanımızın adı ise ''Kara Sakal'' Diyorki Bu edward insan kılığına girmiş bir şeytan. ve yukardada bi arkadaşın dediği gibi Gündüzleri denizde KAPTAN geceleri ise ŞEYTAN(Yani suikastçı) Nese size türkçe videoyu vereyim.
    vimeo.com
    VimeUhOh
    http://vimeo.com/60913580

• Konuyu güncel tutmak lazım herkezin fikri önemli
  • Haytham hiç babasına çekmemiş :D connorda maymun olmuş gitmiş soy'un sonu kötü :D ama edward tutulcak gibi
  • ANDREI konuyu güncel tutsa iyi olacak.
  • Bizim başgan bayadır gözükmüyor, tatile falan çıktı herhalde? Yoksa damlardı ilk haberler düşünce.

Edit: Ya da korsan teması hiç hoşuna gitmedi, elini ayağını çekti Creed'den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 4 Mart 2013; 8:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Bizim başgan bayadır gözükmüyor, tatile falan çıktı herhalde? Yoksa damlardı ilk haberler düşünce.

O başgan ben miyim
    Yine buldum seni
    Yalnız yine eskilere gittik şaşırdım biraz. Geleceği oynarız diye düşünüyordum, oyunun bu kadar erken gelmesi de şaşırtıcı açıkcası.
    AC3'te Connor'dan Assassin tadını alamamıştım bakalım bu oyunda nasıl olacak.
    Yalnız Counter ataklar ve tekme atma yine favorim olacak

• Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

Ekstra resimler

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

+ bilgiler (İngilizce çevirmekle uğraşmadım)

- Takes place in the earlier half of the 18th century
    - Set off the east coast of Northern America where piracy thrives
    - Stars Edward Kenway, father of Haytham and grandfather of Connor
    - AC4 is part of the “Kenway saga” of Assassin’s Creed games
    - Where Haytham and Connor were present at the dawn of a new democracy, Edward will be tested by the failure of the old one
    - Edward is a more charming, clever, and reckless character than Connor
    - When Black Flag starts, Edward is already a pirate
    - Black Flag director Ashraf Ismail stressed that his global team was focusing on placing Edward into a more historically accurate take on this era – no parrots, no Krakens, no theme park shine
    - Looking to be grittier, more true to the dark, rough reality of the era
    - Ismail references Kurt Sutter’s twisted, gritty, grounded television show “Sons of Anarchy” a few times when describing his vision for a cast of characters that encompasses Charles Vane, Calico Jack, Blackbeard and more
    - Montreal-based team
    - Singapore, Sofia, Annecy, Kiev, Quebec City, Bucharest and Montpellier assisting on the project
    - “first true naval overworld”
    - Black Flag aims to blend between its land and aquatic experiences seamlessly
    - Edward can dive off of his ship, swim to the shore of one of 50 or so locations in the Carribbean, and explore
    - No loading or segmented feel for the above
    - Variety in these locales
    - Locations range from plantations and jungles to Mayan ruins and exotic coconut islands
    - Three major cities: Havana (described as analogous to ACII’s Venice in terms of vertical emphasis), Nassau (the home of the so-called Republic of Pirates) and Kingston (a very dangerous, British-run city)
    - Land-based portions are around 60% of Black Flag’s main missions
    - Some Far Cry 3 developers are on board
    - All of the game’s activities, from hunting and harpooning (water-based hunting) to exploring underwater environments, will feed into a larger sense of progression and evolution of play
    - Edward can upgrade his equipment in a variety of ways
    - Can upgrade the Jackdaw ship and its crew as well
    - More complex and deeper ocean-based warfare compared to ACIII
    - New weapon types, enemies, and challenges
    - Edward uses a spyglass to view ships and islands from a distance, which communicates valuable information on a destination or foe prior to any sort of engagement
    - Can exploit weather patterns, luring the opposition into less than ideal conditions such as dynamic storms, to their advantage
    - Can board an enemy’s ship
    - Your goal with any ship-to-ship fight is to eliminate the other captain
    - How you choose to do this is up to the player
    - Ship has a swivel gun
    - Up to four pistols can be used depending on your upgrades
    - Ubisoft wants to remove some of the barriers that previous games created, leaning more on open-ended directives
    - Less about hand-holding and more about providing basic objectives with flexible conditions for satisfying said objectives
    - Team is refining game systems for things like detection and stealth, so players better understand how the game “reads” their actions
    - Ismail noted that his team has, from the start, been focused on building mechanics within the pirate theme that the story then supports – not the other way around
    - Notoriety system has been tossed out since navigating the wide ocean and traveling from location to location makes this sort of “worldwide alert” illogical
    - You are a person hired by Templar-controlled Abstergo Entertainment to research a pivotal moment in Desmond’s ancestry
    - You’re told to look into Edward Kenway – and away you go
    - Ubisoft is attempting to find the delicate balance between the game’s Caribbean setting – where the bulk of the game takes place – and its modern counterpart, where a significant amount of lore is held
    - The team hopes that it can incentivize hardcore Assassin’s Creed fans to step outside the world of pirates and explore the Abstergo facility, by providing a variety of unnamed activities and information as a means of reward

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 4 Mart 2013; 13:55:36 >

• Önceden söylediklerini pek yemiyorum artık Ubisoftun, AC3 ten önce dedikleri çoğu şeyi yerine ya hiç getimediler ya da yarım yamalak yapabildiler. Söyledikleri şeyler güzel ama gene konsolların hafızası yetmedi, kısmak zorunda kaldık demesinler.. (Bu da nasıl palavraysa koca gemi savaşına, gemi savaşına yeten hafıza, nehirde kano ile ilerlemeye yetmemiş :))
    Deniz savaşlarını daha derin ve detaylı yaptık diyorlar, çok zorlamamışlardır umarım. 3. oyunun o kısmını güzel yapan basit ama iyi oynanışıydı. Düşmana biraz daha yapay zeka verseler iyi olur ek olarak.

@Suraz

Yok, ben Andrei'den söz etmiştim :) Sen nereden damladın öyle
    Eskiye doğru gitmeleri daha mantıklı, yenilerde çok matah şeyler yok. En fazla dünya savaşlarını konu alan bir şeyler yaparlar. Ama silah kullanımı iyice işin içine girer o noktadan itibaren. İnsanlar 2-3 pistol için sayfalarca yazı yazdı, western tarzı bir oyunda Ubisoftu basarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 4 Mart 2013; 14:37:15 >

• Karayip Korsanları havasına girmek isteyenlere gelsin.

Kotaku'da okudum, Karayip Korsanları değilde daha çok HBO çekimi korsan dizisi gibi olacakmış oyun. Umarım sadece lafta kalmaz bu.

• Resimler güzelmiş. Çevre detayları güzel ama oyunda böyle olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Bizim başgan bayadır gözükmüyor, tatile falan çıktı herhalde? Yoksa damlardı ilk haberler düşünce.

Yok hocam, buralardayım lakin dediğiniz gibi bu tema da hoşuma gitmedi
  • Bu oyun 3 den daha iyiye benziyor grafikler açısından
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.