Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
144.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: archVillain
    - Set off the east coast of Northern America where piracy thrives
    - Stars Edward Kenway, father of Haytham and grandfather of Connor
    - AC4 is part of the “Kenway saga” of Assassin’s Creed games
    - Where Haytham and Connor were present at the dawn of a new democracy, Edward will be tested by the failure of the old one
    - Edward is a more charming, clever, and reckless character than Connor
    - When Black Flag starts, Edward is already a pirate
    - “first true naval overworld”
    - Black Flag aims to blend between its land and aquatic experiences seamlessly
    - Edward can dive off of his ship, swim to the shore of one of 50 or so locations in the Carribbean, and explore
    - No loading or segmented feel for the above
    - Variety in these locales
    - Locations range from plantations and jungles to Mayan ruins and exotic coconut islands
    - Three major cities: Havana (described as analogous to ACII’s Venice in terms of vertical emphasis), Nassau (the home of the so-called Republic of Pirates) and Kingston (a very dangerous, British-run city)
    - Land-based portions are around 60% of Black Flag’s main missions
    - Some Far Cry 3 developers are on board
    - All of the game’s activities, from hunting and harpooning (water-based hunting) to exploring underwater environments, will feed into a larger sense of progression and evolution of play
    - Edward can upgrade his equipment in a variety of ways
    - Can upgrade the Jackdaw ship and its crew as well
    - More complex and deeper ocean-based warfare compared to ACIII
    - New weapon types, enemies, and challenges
    - Edward uses a spyglass to view ships and islands from a distance, which communicates valuable information on a destination or foe prior to any sort of engagement
    - Can exploit weather patterns, luring the opposition into less than ideal conditions such as dynamic storms, to their advantage
    - Can board an enemy’s ship
    - Your goal with any ship-to-ship fight is to eliminate the other captain
    - How you choose to do this is up to the player
    - Ship has a swivel gun
    - Up to four pistols can be used depending on your upgrades
    - Team is refining game systems for things like detection and stealth, so players better understand how the game “reads” their actions
    - You are a person hired by Templar-controlled Abstergo Entertainment to research a pivotal moment in Desmond’s ancestry
    - You’re told to look into Edward Kenway – and away you go

Ubisoft'un ekibinin amacı ile ilgili olan kısımları tam olarak çeviremedim yanlış olmasın diye de yazmadım ama alıntısını yaptığım maddelerinin çevirisi bunlar oyunun nasıl olacağı hakkında birçok yeni bilgi var

- Kuzey Amerika'nın doğu kıyısında çoğunlukta korsanların hüküm sürdüğü bölgede geçiyor oyun.
    - Ana karakter Edward Kenway, Haytham'ın babası ve Connor'un büyükbabası.
    - AC4 bir bakıma Assassin's Creed serisinin "Kenway Destanı" niteliğinde olacak.
    - Haytham ve Connor yeni bir demokrasi yönetimi altında yaşamışken, Edward eski yönetimin başarısız ve bozuk olduğu dönemle baş etmek zorunda kalacak.
    - Edward Connor'dan daha karizmatik, daha zeki ve daha pervasız olacak.
    - Oyun başladığında Edward'ı korsan olmuş bir şekilde devralacağız.
    - Oyun "ilk gerçek deniz savaşları oyunu" niteliğini taşıyacak.
    - Oyun kara ve deniz altı-üstü tecrübelerini birbiriyle harmanlayarak daha önce görülmemiş bir tecrübe ortaya koymayı hedefliyor.
    - Edward denizin derinliklerine dalabilecek, Karayiplerin 50 küsür sahil bölgelerinde dalıp keşifler yapabilecek.
    - Oyun içi bölgeden bölgeye ve önceki oyunlarda gibi şehirlerden şehirlere geçişte olduğu gibi yüklenme süreleri olmayacak parçalara bölünmeyecek herşey bir bütün olacak.
    - Yöreler çeşitlilik açısından zengin olacak.
    - Sömürge bölgelerden ve ormanlardan Maya harabelerine ve egzotik hindistan cevizi adalarına kadar birçok zevkli tecrübeler edineceğiz.
    - 3 ana şehir : Havana (ACII'deki Venedik şehrine benzer nitelikte farklılıklar taşıyacak), Nassasu (Korsanların Cumhuriyeti diye isimlendirilen memleketleri) ve Kingston (Çok tehlikeli, İngilizlerin istilasındaki şehir)
    - Ana karada geçen görevler oyunun %60'ını kaplıyor.
    - Bazı Far Cry 3 geliştiricileri oyunun yapımında yer alıyor.
    - Oyunun tüm aktiviteleri, avlanmak ve zıpkınla öldürmek(denizaltı avları)'ten denizaltı ortamını keşfetmeye kadar herşey büyük bir ilerleme ve gelişim ile desteklenecek.
    - Edward ekipmanlarını birçok farklı çeşitli şekillerde geliştirebilecek.
    - Jackdaw adlı ana gemimizi ve mürettebatımızı geliştirebileceğiz.
    - ACIII'e göre daha karışık ve daha derin bir okyanus-tabanlı deniz savaşları sistemi olacak.
    - Yeni silah çeşitleri, yeni düşmanlar ve yeni zorluklar olacak.
    - Edward'ın uzak mesafeden gemileri ve adaları görebilmek için gemicilerin kullandığı tek gözlü dürbünü olcak, bu sayede gideceğimiz hedefi veya yaklaşan bir düşman tehlikesini daha rahat gözlemleyebileceğiz.
    - Hava koşullarını düşmanlarımıza karşı kendi lehimize kullanabileceğiz, mesela onları çok şiddetli fırtınaların içine tuzak olarak çekebileceğiz.
    - Düşmanların gemilerinin güvertelerine atlayabileceğiz.
    - Gemi savaşlarındaki ana hedefimiz düşman geminin kaptanını öldürmek olacak.
    - Bunu nasıl yapacağımız ise bize kalmış. (Ya güvertesini basıp kılıçla öldürcez ya da direk gemiyi top yağmuruna tutup batırcaz sanırım)
    - Gemimiz toplara sahip olacak.
    - 4 taneye kadar tabancamız olacak karakteri geliştirmelerimize bağlı olarak.
    - Oyunun hazırlayıcı ekibi gizlilik ve farkedilme gibi oyun içi sistemleri yeniden düzenliyor, böylece oyuncular yaptıkları hareketleri oyunun "okuyup ona göre yol çizmesini" daha iyi anlayabilecekler.
    - Günümüzdeki karakterimiz (artık Desmond yerine Animus'a girecek olan eleman) Templar'lar tarafından kontrol edilen Abstergo Firması tarafından kiralanmış, Desmond'ın ecdadının odak noktası bir anını araştırmak ile görevlendirilmiş biri.
    - Bize Edward Kenway'in anılarını karıştırmamız ve bu şekilde devam etmemiz söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 5 Mart 2013; 6:45:48 >

• World Premiere Trailer (Türkçe Dublaj)
    çok iyi yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Bizim başgan bayadır gözükmüyor, tatile falan çıktı herhalde? Yoksa damlardı ilk haberler düşünce.

Edit: Ya da korsan teması hiç hoşuna gitmedi, elini ayağını çekti Creed'den

Yok hocam, buralardayım lakin dediğiniz gibi bu tema da hoşuma gitmedi

Ahanda burdaymış işte, yemleyince geldi

Ne yalan söyleyim benim de pek hoşuma gitmedi ama genel olarak korsan temasının hastasıyımdır. (Monkey İsland'ı suçluyorum bu konuda ...)Ama AC oyununa nasıl adapte edecekler iyice karışık. Part time suikastçi havası var bu oyunda iyice.
    Hiç AC ismini karıştırmayıp sıfırdan bir Korsan oyunu çıkarabilirlerdi. Sırf serinin ismini kullanmaya başladılar artık. Daha öncede söylediğim gibi orta yaşlı bir Connor oyununu tercih ederdim, güney Amerika'da ya da Avrupa da geçen.

En iyi AC oyunu olacak, Edward Kenway'de Ezio 2 olacak gibi büyük laflar atıyorlar ortaya gelen trailer da biraz buna yönelik gibi.
    Umarım 3. oyun gibi aceleye getirip buglı ve yüzeysel yan görevlere sahip bir oyun koymazlar gene ortaya...

Eklenti: Komik olmuş :) Monkey İsland seven varsa aranızda hoşuna gidecektir.

http://www.gamespot.com/assassins-creed-iv-black-flag/videos/assassins-creed-iv-monkey-island-6404754/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 4 Mart 2013; 15:30:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Bizim başgan bayadır gözükmüyor, tatile falan çıktı herhalde? Yoksa damlardı ilk haberler düşünce.

Edit: Ya da korsan teması hiç hoşuna gitmedi, elini ayağını çekti Creed'den

Yok hocam, buralardayım lakin dediğiniz gibi bu tema da hoşuma gitmedi

Ahanda burdaymış işte, yemleyince geldi

Ne yalan söyleyim benim de pek hoşuma gitmedi ama genel olarak korsan temasının hastasıyımdır. (Monkey İsland'ı suçluyorum bu konuda ...)Ama AC oyununa nasıl adapte edecekler iyice karışık. Part time suikastçi havası var bu oyunda iyice.
    Hiç AC ismini karıştırmayıp sıfırdan bir Korsan oyunu çıkarabilirlerdi. Sırf serinin ismini kullanmaya başladılar artık. Daha öncede söylediğim gibi orta yaşlı bir Connor oyununu tercih ederdim, güney Amerika'da ya da Avrupa da geçen.

En iyi AC oyunu olacak, Edward Kenway'de Ezio 2 olacak gibi büyük laflar atıyorlar ortaya gelen trailer da biraz buna yönelik gibi.
    Umarım 3. oyun gibi aceleye getirip buglı ve yüzeysel yan görevlere sahip bir oyun koymazlar gene ortaya...

Eklenti: Komik olmuş :) Monkey İsland seven varsa aranızda hoşuna gidecektir.

http://www.gamespot.com/assassins-creed-iv-black-flag/videos/assassins-creed-iv-monkey-island-6404754/

Kendine has, özgün konseptini bozup da taklit temalarla oyun yapmalarının sebebini de anlayabilmiş değilim ben. Tepede bırakmak yok sanırım bu piyasada, Assassin's Creed serisi, Call of Duty yolunda ilerliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: bgra25

Bu oyun 3 den daha iyiye benziyor grafikler açısından

Yeni nesil konsollara çıkacağı için grafik olarak AC 3'den daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: bgra25

Bu oyun 3 den daha iyiye benziyor grafikler açısından

Yeni nesil konsollara çıkacağı için grafik olarak AC 3'den daha iyi olacaktır.

Yeni nesil konsollara çıkıcağını bilmiyordum teşekkürler
  • Serinin en güzel oyunlarından biri olacakmış gibi bir his var içimde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Şu Batman oyunlarındaki gibi bir dövüş sistemi yapamadılar.
    AC3'deki dövüş sistemindeki akıcılık + Batman dövüş sistemi ile çok iyi şeyler çıkabilir ortaya

Evet aslında combo sistemi felan geliştirilse ve o puanlarla,karakterimize yeni özellikler katabilsek çok daha zevkli olur...
  • İlk defa assasins serisinin videosunun dandik olduğunu düşünmeye başladım.Ben de diyordum adamlar videoları çok güzel hazırlıyor her seferinde oyun gelmeden hayal kuruyoruz bu sefer videosu hiç içine çekmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Bu oyun iyi olacak gibi. GTA V' e benzemiş yenilik olarak. Daha önce denenmemiş şeyleri deniyorlar. İnşallah güzel olur. Tek parça haritada iyi olmuş. Denize dalma olayı güzel. Deniz altınıda iyi yaparlar umarım. FarCry 3' ten gelen kişiler ile daha iyi olacaktır.
  • Merakla bekliyorum yeni filmi çok bomba olacak bence, AC 3 de çok beğenmiştim buna tapabilirim
  • Hiç ettiler güzelim seriyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Hiç ettiler güzelim seriyi.

Ne yazık ki ben de öyle düşünüyorum...
  • Ekran görüntülerindeki grafikler PS4' ten alınma olabilir mi ?
  • Hiç ettiler seriyi deyip kesip atmamak lazım evet bu yeni çıkacak oyun pek parlak gelmedi bana da fakat bir sonraki oyundan umutluyum bence bu işi Mısır'da sonlandırıp tekrar zirvede bırakma şansı doğabilir Ubisoft için.
  • quote:

Öyle deme. 2, Brotherhood ve Revelations 'u yapan ekip yapmadı 3. oyunu. 3. oyun yapılırken bizim baba ekip bu oyun üzerinde çalışıyorlardı. Oldukça ümitliyim bu oyun için.
  • Altın yumurtlayan tavuğu niye kessinler ki ? Sonuçta bu oyun Kudüs, Roma, İstanbul gibi tarihi şehirlerde gizemli şeylerle geçti oyunu çekici kılanda buydu, daha Mısır ve Orta Doğu Çin vs gibi tadılabilecek çok farklı zevkler var, daha yeni oyunlar yapılabilecek türden bi teması var Assassin's Creed'in, malzemesi bol. Hiç ettiler diyenler bence Ezio sonrası Connor yüzünden hayal kırıklığına uğrayanlar. Bende hayal kırıklığına uğradım ama bu oyun da güzele benziyor. Egzotik ortamlar + deniz savaşları deniz altı keşifler vs yeni şeyler bunlar hep, karakterimiz de bu sefer Ezio gibi sağlam Connor gibi mal değil. Ortaya güzel şeyler çıkacak ben umutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 5 Mart 2013; 6:57:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassins creed III'de ilgi çekici videolar verdiler noldu ? yine beğenmediniz.Bu yeni serinin videosunu beğenmiyonuz seriyi mahvetti diyonuz.Bence bırakın bu işleri.Assassins creed III bence IV'a hazırlık bi oyundu.İlk defa okadar seride yok bitek neden bunda gemi savaşları var ? Neden oyuna ilk başlarken Haytman gemide ? adamlar hepsini düşünüp yapmışlar acaba gemi olayını seviceklermi diye.Connor Soy'un yüz karası olabilir.Fakat edward eziodan bile daha iyi olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE82338AF -- 5 Mart 2013; 8:29:32 >
  • Assassin's Creed IV'ün %40'ı Denizde Geçecek

Ubisoft'un Assassin's Creed IV: Black Flag için yayınladığı ilk videoya baktığımızda oyunun büyük bölümünün denizde geçeceğini düşünebilirsiniz, ama ortaya çıkan bilgiler aslında durumunun öyle olmadığını gösteriyor.

Açıklamalara göre oyunun %40'ında denizdeki görevleri yapacağız. Geriye kalan %60'lık kısım ise karada geçecekmiş. Denizdeki görevler arasında gemi yağmalamak, su altına dalmak, ekran görüntülerinde de gördüğünüz gibi balina avına çıkmak gibi şeyler de var.

Bizde oyunun %40'ının denizde geçmesi bir hayli yeterli ve hiç de küçük bir kısım sayılmaz. Zaten karadaki görevlerin de birbirinden oldukça farklı mekanlarda geçeceği söyleniyor.

eskıden heyacanla beklerdım yenı oyun cıksın dıye ama ac3 ten sonra beklemıyorum artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

quote:

Öyle deme. 2, Brotherhood ve Revelations 'u yapan ekip yapmadı 3. oyunu. 3. oyun yapılırken bizim baba ekip bu oyun üzerinde çalışıyorlardı. Oldukça ümitliyim bu oyun için.

2, Brotherhood ve Revelations'ı yapan baba ekip diye birşey yok yalnız. Revelations'ı ayrı bir ekip yaptı. Hatta önce el konsolu için başladılar yapmaya. AC 1-2 ve Brotherhood'dan çoğu kişide AC 3'ü yaptılar. O ekibin geri kalanıda AC 4'e verilmiş demek ki. Fakat ağırlıklı olarak Revelations takımı mevcut bu oyunda.

Hani öyle baba bir ekip yok ortada. Montreal işte. Takımı dağıtıyorlar bu dağıtım nasıl oluyor tam bilemiyoruz. Mesela sizin beğenmediğiniz AC 3 senaryosu üstünde çalışanlar aynı zamanda herkesin çok beğendiği AC 2 ve Brotherhood üzerinde çalışan adamlardı. Revelations senaryosunu ise başka biri yazdı. Onu yazan adam şimdi AC 4 üstünde çalışıyor.

Ayrıca

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]
    Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 5 Mart 2013; 9:04:52 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.