Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
144.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UBISOFT AC yi COD a çevirecek bu gidişle
  • Japonya beklerdim ben.Güzel bir değişiklik olurdu.Herifte çift kılıçla Prince Of Persia'ya benzemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

Bende kanalıma attım

1:07 'deki görüntü oyun içi değildir büyük ihtimal ama sinematiği sağlam yapıyor ubisoft hakkını vermek lazım Bir de yeni konsollar alıncak gibi duruyor yahu bunlar konsol grafiklerine yakınsa çok sağlam oyunlar var, optimizasyon falan da uğraşmayız en güzeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 3 Mart 2013; 11:50:15 >

• Ekran görüntüleri geldi.
    Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

• Ubisoft'tan bu kadar bilgi sızmazdı hiç bu şekilde, bilerek yapıyorlar gibi geliyor bana Bıçak açmazdı normalde ağızlarını.
    Bu kadar kaçak gemi de olsa gemi batar...
  • ANDREI dostum nerelerdesin konuyu güncelle

1. sayfa için güzel bir png buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Ubisoft'tan bu kadar bilgi sızmazdı hiç bu şekilde, bilerek yapıyorlar gibi geliyor bana Bıçak açmazdı normalde ağızlarını.
    Bu kadar kaçak gemi de olsa gemi batar...

Katılıyorum dostum sana.Saten sızsaydı en fazla watch dogs'dan sızardı.Adamlar oyunu gizli bi hazine gibi saklıyolar.Bunu bencede bilerek yapıyolar bi bildikleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

Bende kanalıma attım

1:07 'deki görüntü oyun içi değildir büyük ihtimal ama sinematiği sağlam yapıyor ubisoft hakkını vermek lazım Bir de yeni konsollar alıncak gibi duruyor yahu bunlar konsol grafiklerine yakınsa çok sağlam oyunlar var, optimizasyon falan da uğraşmayız en güzeli

Hala sağlam upload

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Assassin's Creed V:Papua New Guinea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuantum21 -- 3 Mart 2013; 13:31:28 >
  • Simdi kimin hayalinde oynayacağız? Desmond öldü.

Bakalım nasıl bağlayacaklar.

Oyun kendini çok geliştirdi ( oynanış, grafik gibl) ama hikaye için aynısını söyleyemeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer olmadi bence her kapsonlu assassin olur mu suikastcinin bir gizemi olacak bu adam gemiden gemiye atliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: electro77

Simdi kimin hayalinde oynayacağız? Desmond öldü.

Oyun kendini çok geliştirdi ( oynanış, grafik gibl) ama hikaye için aynısını söyleyemeyeceğim.

Dostum 3. oyunun hikayesini bende beğenmedim fakat 4. oyunu karayip korsanlarına benzettim videoyu izle bizim eleman çok ciddi ve çapkın jack sparrow özelliklerini taşıyor seneryonun kötü olcağını zannetmiyorum.

• Ubisoft call of duty yapımcılarının izinden gidiyor anlaşılan.AC serisi tutmuş bir oyun,önemli olan bu seride her yeni oyunda daha çok gelişim olmalıdır.ama bunu göremiyoruz gerek mücadele dinamiklerinde,gerek oyunun türünde.mesela dövüş dinamikleri hep saçma gelmistir bana bunu biraz daha mantıklı hale getirmeliler bence ayrıca RPG temasını daha detaylı sunmalılar.yeni nesil ile beraber yeni motor çıkarırlar herhalde,belki o zaman yapay zeka,kaplama kalitesi,open worl sunumunu daha iyi yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

quote:

Orijinalden alıntı: electro77

Simdi kimin hayalinde oynayacağız? Desmond öldü.

Dostum 3. oyunun hikayesini bende beğenmedim fakat 4. oyunu karayip korsanlarına benzettim videoyu izle bizim eleman çok ciddi ve çapkın jack sparrow özelliklerini taşıyor seneryonun kötü olcağını zannetmiyorum.

Ezionun genclik hali gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

Bu sefer olmadi bence her kapsonlu assassin olur mu suikastcinin bir gizemi olacak bu adam gemiden gemiye atliyor

Trailer da konuşan Black Beard denen adamı dinlersen zaten ilk başta bizim adamı denizcilere çılgın maceraperest savaşçı bi kaptan olarak anlatıyo. En sonda da özelini karıştırmaya çalışmayın sakın adam hakkında benim bile sormaya cesaret edemediğim sırlar var diyor sonra bizim karakter gecenin köründe şapkasını takıp Assassin moduna giriyor. Yani herkes bizim Assassin olduğumuzu bilmycek, dışardaki insanlar gündüz bizi sadece çılgın savaşçı bi kaptan olarak bilcek ama biz geceleri gizli bir Assassin olcaz sanırım. Gizlilik görevlerinin daha çok olmasını umuyorum, Hitman gibi en azından Assassin olmamızı gerektiren durumlarda farkedilmezliği bozduğumuzda hayatta kalma şansımız falan imkansıza yakın olsun gizlilik mecbur olsun ölümler gizemli olsun bu sayede. AC3'te bunu baya yok ettiler pata küte dalmayla o yüzden Assassin'lik ruhundan uzaklaştı baya ama bu oyun güzele benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 3 Mart 2013; 14:11:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda çift kılıç
  • Animus'a Shaun'u yatırsak gülmekten öldürdüm

Ayrıca ne kadar teknoloji gelişirse assassinslik derecesi o kadar uzak oluyor serilerde.Şimdi Brotherhood'u oynuyorum Türkçe.Zamanında çok yavan demiştik oyuna ama sonraki serilere göre çok iyiymiş hey gidi hey...
  • Şu Batman oyunlarındaki gibi bir dövüş sistemi yapamadılar.
    AC3'deki dövüş sistemindeki akıcılık + Batman dövüş sistemi ile çok iyi şeyler çıkabilir ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Şu Batman oyunlarındaki gibi bir dövüş sistemi yapamadılar.
    AC3'deki dövüş sistemindeki akıcılık + Batman dövüş sistemi ile çok iyi şeyler çıkabilir ortaya

Batman'ın dövüş sistemi çok güzel fakat çok hızlı adam öbür adama vurmak için nerden baksan 10 metre birden zıplayıp oraya tekme atmaya gidiyo fakat daha iyisini yaparlarsa neden olmasın
  • Yeni karakteri çok beğendim ben. Korkusuz , güçlü ve çapkın Bakalım bizi oyunda neler bekliyor olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.