Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
144.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlam duruyor oyun, yakında detayları gelmeye başlar.
  • Gemi savaşları videoya bakarsak Ac3 deki gibi dümenin başında olup sadece ateş etmek olmucak galiba olsa saten saçma olur.Gemiden gemiye atlayıp adamları öldürme var ipten öbür gemiye atlıyoruz.Adamlar ağaca tırmanmayıda es geçmemişler galiba çünkü hazine kutusunu bir adada götürüyolar arkada ağaçlar var galiba ağaçlara tırmanmakta olacak bu seride denizin dibine dalma var denizin dibi süper bu arada Ha bu arada Oyun 29 ekim 2013 de çıkıyor Konu başlığını değiştirirseniz seviniriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

Bende kanalıma attım

Trailer güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

Gemi savaşları videoya bakarsak Ac3 deki gibi dümenin başında olup sadece ateş etmek olmucak galiba olsa saten saçma olur.Gemiden gemiye atlayıp adamları öldürme var ipten öbür gemiye atlıyoruz.Adamlar ağaca tırmanmayıda es geçmemişler galiba çünkü hazine kutusunu bir adada götürüyolar arkada ağaçlar var galiba ağaçlara tırmanmakta olacak bu seride denizin dibine dalma var denizin dibi süper bu arada Ha bu arada Oyun 29 ekim 2013 de çıkıyor Konu başlığını değiştirirseniz seviniriz

29 EKİM BEKLE BENİ (ACIII'u henüz oynuyamadım )

• Ezio'ya nazire yapıyor herif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Gemi savaşları videoya bakarsak Ac3 deki gibi dümenin başında olup sadece ateş etmek olmucak galiba olsa saten saçma olur.Gemiden gemiye atlayıp adamları öldürme var ipten öbür gemiye atlıyoruz.Adamlar ağaca tırmanmayıda es geçmemişler galiba çünkü hazine kutusunu bir adada götürüyolar arkada ağaçlar var galiba ağaçlara tırmanmakta olacak bu seride denizin dibine dalma var denizin dibi süper bu arada Ha bu arada Oyun 29 ekim 2013 de çıkıyor Konu başlığını değiştirirseniz seviniriz

Tavsiye etmem dostum başarma hissi '0' diyebilirim sana. Sen sadece 1-2 tuşa basıcan o kendi yapıyo herşeyi sadece ağaca tırmanmaları sevdim ben okadar başka yok yani :)

• ubisoft detayları 4 mart'da açıklıcaz dedikten sonra video düşünce hemen sildirmeye başladılar

videolar silinirse download linki https://cdn.anonfiles.com/1362245692264.mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 2 Mart 2013; 21:58:54 >
  • Oyş deniz savaşları bekle bizi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Tavsiye etmem dostum başarma hissi '0' diyebilirim sana. Sen sadece 1-2 tuşa basıcan o kendi yapıyo herşeyi sadece ağaca tırmanmaları sevdim ben okadar başka yok yani :)

Hmm o zaman bunu aliyim.Steam'den alacağım hatta

• Sıvamaya başladılar.
  • Video CGI mı ? CGI değilse bu grafiklerle çıkarsa harika olur. Efektler, dokular falan çok gerçekçi duruyor. Animasyonlarda keza öyle. Anasayfayı güncellerseniz iyi olur.
  • Açıkçası çok farklı birşey bekliyordum hayal kırıklığına uğradım. 3. oyundan farklı birşey olacağını sanmıyorum (umarım yanılırım).
  • Adam karizma olmuş, Gannicus'ı andırdı. Oyundan pek bi şey beklemiyorum ama ön yargılı olmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda çift silahlı birini kontrol ediyoruz. Dövüş sistemime daha haraketlilik katacağına eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Açıkçası çok farklı birşey bekliyordum hayal kırıklığına uğradım. 3. oyundan farklı birşey olacağını sanmıyorum (umarım yanılırım).

Merak ediyorum hocam ne bekliyordunuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDV

Sonunda çift silahlı birini kontrol ediyoruz. Dövüş sistemime daha haraketlilik katacağına eminim.

Bizi iyi yedilerdi AC3 te çift silah kullanılacak diye, varsa yoksa çakıyı kullandık sol elde ... Bu elemanı çift palayla gördük, öyle devam edecek mi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent6

quote:

Bende kanalıma attım

Trailer güzel olmuş

CGI da Blizzard'a b.k yedirmişler resmen... Ulan bu nedir. Yemin ediyorum bazı sahneleri gerçekten ayırt edemedim. Yahu vallahi animasyon yapsınlar da oturup izleyelim hiç uğraşmayalım oyunla

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Video CGI mı ? CGI değilse bu grafiklerle çıkarsa harika olur. Efektler, dokular falan çok gerçekçi duruyor. Animasyonlarda keza öyle. Anasayfayı güncellerseniz iyi olur.

CGI. Büyük ihtimalle her oyundaki gibi oyuna giriş introsudur.
  • Elveda Connor. Doğrudan milleti dinlemişler. Daha fazla Haytham-Ezio karışımı karakter, daha fazla deniz savaşları.

Önümüzdeki sene elveda Edward yazarım artık şimdiden trademark yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

quote:

Bende kanalıma attım

ubisoft videoları sildirmeye başladı :D bende başka konuda link paylaştım uçmuş şimdiden yedekle videoyu indir dursun pc de

Uploadım hala sağlam :D

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.