Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pércussionist

ark lar rıca etsem sızden oyunun sorunsuzu varsa gonderebılrımısnız , boyle bı guzellık yapacak arkadas varmıdır

• arkadaşlar ya oyunun düğmelerini çözemedim ya düğme 1 düğme 2 felan ben birde ps2 kolunu bağladım.bide biryerde (daha en başı=) adamın cüzdanını çalacaz onu nasıl yapıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: köroğlu__

Kardeşlerim u Jarusalem e girme linkini gönderebilirmisiniz? En önemlisi oyunu 1 saatten fazla oynayamıyorum. Bir problemolmadan oyundan atıyor. Linkteki patch'ı yüklersem düzelir diye düşünüyorum.

BUNA CEVAP VEREBİLECEK YOK MU ?
  • Bayrakların genel amacı nedir ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

Tuğer kardeş buyur bütün haritalardaki bayraklar ve templar lar
    http://www.assassinscreed-maps.com/Maps.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

Bu muallim balkona kaçtı bende bahçede kaldım hiçbir yere tırmanamıyorum nasıl öldürecez bu elemanı şimdi

Assassin's Creed (ÇIKTI)

aynı dertten bende muzdaribim arkdaşlar varmı bi cevabı olan
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekken5

arkadaşlar ya oyunun düğmelerini çözemedim ya düğme 1 düğme 2 felan ben birde ps2 kolunu bağladım.bide biryerde (daha en başı=) adamın cüzdanını çalacaz onu nasıl yapıyoruz.

F ye basıp adama kitlencen. Arkasından gidip yaklaşınca shift e bascan.
  • Arkadaslar oyunu yeni yükledim de, bastan itibaren oyundan kesinlikle hic bir ses gelmiyor, sesler yok.
    Bu konuda fikri olan yardımcı olabilecek kimse var mı?

Saygılar.
  • ya beyler ben oyunun dvd sini aldım 1.cd den autorun a basıp yüklemeye başladım ve DataPC_Jerusalem.forge ye gelince ilk dosyayla eşleşmiyor hatası verdi sora cd yi aldığım adama götürdüm adam bana cd nin sorunsuz olduğunu ve kendisinin jerusaleme girebildiğini söyledi daha sonra cd nin içine tekrar baktığımda beni oku dosyası vardı. o dosyada dvd 1 ve 2 nin içindekileri harddiske kopyalayın ve autorun ile yükleyin yazıyordu.
    şimdi beni okudaki gibi yapsam sorunu çözebilirmiyim????
  • Oyunun sonlarından görüntüleri doğrudan koymasanız, sadece bağlantı hâlinde verseniz daha iyi olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: delisolucan

quote:

Bu muallim balkona kaçtı bende bahçede kaldım hiçbir yere tırmanamıyorum nasıl öldürecez bu elemanı şimdi

Assassin's Creed (ÇIKTI)

aynı dertten bende muzdaribim arkdaşlar varmı bi cevabı olan

Orda adam konuşuyo sen dinlion ondan sonra daha önce öldürdüğün bütün herifleri üstüne salıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: ReKi

arkadaşlar oyunu başlarında bi yerde takıldım ya böle ablalar amcalar filan war omuzlarında bişiler war(dilim ucunda ama hatrlayamadm) o bölümdeym benden galiba birini bulmamu istiyor ama baya uğraştm nasıl bulucam lütfen yardm edin tşkrler...
    @SAMASRA arky bu oyunun ingilizce patchi warmı bendeki rusçada aradım bulamadm ingilice patchini...

Kardeş valla bende yama filan yok kurdum oynadım 6.61 gb yüklerken jarusalem diye bi dosyayıda yükledi yani galiba sorunsuz hiç bi sorun yaşamadım oyunu bi bi yerden almadım ark.tan temin ettim onun için sorunsuz ver.siyonu nerde bulacağın hakkında bir bilgi veremeyeceğim
  • ulan az buçuk bi zevki var oyunun,sayenizde o da p.ç oldu be.
    spoiler vermeyin yahu şu oyunlarla,herkes sizler gibi oyunları aksiyonu,grafikleri için oynamıyor.
  • quote:

Bende hiç balkona çıkmamıştı. Bıçak fırlatmayı denedin mi? Bir yolunu bulamıyorsan bölüme tekrar başlamanı öneririm. Çünkü bende hiç balkona çıkmadı, oyununda bir hata olmuş olabilir.
  • Arkadaşlar Kingdom bölümündeki 99 bayrağı topladım sonuncusunu bulmama rağmen bir türlü alamadım,üsttteki sütundan alttakine atlamayı deniyorum fakat ulaşamıyorum başka bir yolu varmı acaba,bu bayrağı alan arkadaşlar yardım edebilirmisiniz.
     Assassin's Creed (ÇIKTI)
  • Resim çıkmamış

Assassin's Creed (ÇIKTI)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalıpcı

Resim çıkmamış

Assassin's Creed (ÇIKTI)

O bayrağa ben de çok uğraştığımı hatırlıyorum.
    10 defa atladıktan sonra, birinde tutunacak gibi oldu... Tutunamadı düştü.

Sonra girdim interneti kurcaladım.
    Memory 4'te alacağın bir eldiven olmadan alınmadığını okudum.

Ama o eldiven olsaydı da, ancak o son denememde tutunacakmışım.
    Yani atlama olayı biraz kasıyor... Hele hele oradaki diğer bayrağı alıp gittikten sonra...
    Save şansın kalmayacak. Düştün mü ölüp çok geriden başlamak zorunda kalacaksın.

En doğrusu, o bölgedeki bayrakları eldivensiz toplamaya kalkmamak.

• bayrakları toplayınca ne oluyor?
  • Sağol ysselim,peki Memory 4 te o eldiveni nereden ve nasıl alacağım.
  • Arkadaşlar bende 1 gb ddr2 ram 256 8500 gt ekran kartı ve P4 bir donanım var acaba bu oyun bende çalışırmı bilgi verirseniz sevinirim. onba göre alacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: muek

Arkadaşlar bende 1 gb ddr2 ram 256 8500 gt ekran kartı ve P4 bir donanım var acaba bu oyun bende çalışırmı bilgi verirseniz sevinirim. onba göre alacağım

RAM ve CPU çok sorun değil de, ekran kartı biraz zayıf kalır.
    DX10-SM2.0 vs. desteği olduğu için çözünürlüğü vs. düşürüp oynayabilirsin.
    Ama Zorlar biraz.
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.