Şimdi Ara

Assassin's Creed (ÇIKTI) (254. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.789
Cevap
5
Favori
546.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bart1969

arkadaşlar oyunda masaya yattığımız laboratuvarda bilim adamının cebinden ışıklı kalem gibi bir şey çaldım.acaba bu nesne ne işe yarıyor?

Nasıl çaldın , ben öyle bir şeye rast gelmedim kaçıncı memorydesin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylcnsntrk

quote:

arkadaşlar oyunda masaya yattığımız laboratuvarda bilim adamının cebinden ışıklı kalem gibi bir şey çaldım.acaba bu nesne ne işe yarıyor?

bende aldım ondan ama kullanamadım bi türlü... öylesine alıyoruz heralde

• 1 gb RAM'in ve 8600 GT 256 mb ekran kartım var. Hiçbir sorun olmuyor oyunu saatlerce oynuyorum.

Son suikast kaldı sadece, oraya kadar geldim. Ama oyundaki tekdüzelik bazen çok can sıkıyor. İnsanları kurtarınca hep aynı şeyleri söylemelerinden gına geldi, kurtarmayacam artık, illallah dedirttiler. Her şehirde görev aldığımız binaların detayına kadar aynı olması da kötü. Biraz çeşitlilik yap şehrine göre değil mi ?

Şehirlerin kendilerine has mimarileri güzel olmuş ama. Acre'de Hristiyan mimarisi dikkat çekiyor sokaklar çok dar, bazen kör sokak bile çıkıyor. Damascus'da daha açık meydanlar. Yüksek binalar yok Acre kadar çok..

Son suikastten önce Al Mualim görevi anlatırken masasında bir pala (eğimli kılıç) duruyordu. Konuşurken heyecanlanınca bir ara aldı salladı kılıcı. Çok heveslendim yeni silah olarak verir diye ama vermedi. Herşey güzel hoş da Altair'in kılıcı hoşuma gitmiyor hiç. Prince'deki gibi eğimli kılıçlar kullanma şansımız da olmalıydı...

• Assassin's Creed'e yama yoldaymış, hadi hayırlısı.
    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=51504
  • valla ben oyunu bitirdim yama falan gerekmez bana
  • BEN BİR OYUNDAN HİÇ BİR B.K ANLAMADIM NE OLUYOR ARKADAŞ GÖREVLER HEP AYNI KUŞ TÜYÜNÜ AL ADAMI ÖLDÜR KANINI SÜRRTÜR GERİ GÖTÜR NE BU YA ? BAŞKA BİŞİ YOKMU ? BEN HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM ZATEN OYUNDA OSMANLILARI KÖTÜ GÖSTERMİŞLER
  • quote:

BEN BİR OYUNDAN HİÇ BİR B.K ANLAMADIM NE OLUYOR ARKADAŞ GÖREVLER HEP AYNI KUŞ TÜYÜNÜ AL ADAMI ÖLDÜR KANINI SÜRRTÜR GERİ GÖTÜR NE BU YA ? BAŞKA BİŞİ YOKMU ? BEN HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM ZATEN OYUNDA OSMANLILARI KÖTÜ GÖSTERMİŞLER

kardeş ingilizcesi olmayan zaten bişey anlamıyo.. orada neler dönüyo neler konuşuluyo bi anlaşılsa zaten oyun çok daha zevkli olacak... ayrıcada her oyunda illaki bi kusur aramayın.. yane oyun bu sonuçta osmanlıyı türkü karıştırmayın bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

BEN BİR OYUNDAN HİÇ BİR B.K ANLAMADIM NE OLUYOR ARKADAŞ GÖREVLER HEP AYNI KUŞ TÜYÜNÜ AL ADAMI ÖLDÜR KANINI SÜRRTÜR GERİ GÖTÜR NE BU YA ? BAŞKA BİŞİ YOKMU ? BEN HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM ZATEN OYUNDA OSMANLILARI KÖTÜ GÖSTERMİŞLER

+1
  • Nefis grafikler, güzel kontrol sistemi, sağlam senaryo en büyük artıları.
    Tekdüze oynanış, tekrarlayan görevler, robotik skill kullanım sistemi, yapay (geri)zeka en büyük eksileri. Ha bir de o menü. Fantazi yapacaz diye gözünü çıkarmışlar. Rezalet olmuş.
    Netice itibariyle koklattığı havanın ve mekanın hatırına şans verilesi, oynanası bir oyun.
  • @xxNuMetalxx

Haklı olabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

+1

Arkadaşlar dün bana babam oyunun gerçek tarihini anlattı ve o zaman dedim ki bu Jade Raymond ın bi yanaklarından öpmek lazım.Çünkü oynadığımız tarihteki olaylar o kadar şaşırtıcı ve insanı dehşete düşürüyorki.Assassin isminin nerden geldiği,neden sürekli insan öldürmemiz...İnternette rastladım ama forumda görmedim,emin olun çok şaşırcaksınız.Akşam eve geldiğimde anlatırım.Şimdi çıkmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 22 Nisan 2008; 10:19:20 >

• İngilizcesi olmayan bir insan bu oyundan yüksek bir zevk alamaz sürekli adam öldür hep aynı şeyler olduğundan dolayı.Ayrıca oyunda Osmanlı falan yok Eyyübiler var(Saracens) ve kötü gösterilme falan da göremedim tek kusuru bazıları haçlı ünıforma içerisinde gel buraya kafir diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazpiyon

@xxNuMetalxx

Haklı olabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

quote:

+1

Arkadaşlar dün bana babam oyunun gerçek tarihini anlattı ve o zaman dedim ki bu Jade Raymond ın bi yanaklarından öpmek lazım.Çünkü oynadığımız tarihteki olaylar o kadar şaşırtıcı ve insanı dehşete düşürüyorki.Assassin isminin nerden geldiği,neden sürekli insan öldürmemiz...İnternette rastladım ama forumda görmedim,emin olun çok şaşırcaksınız.Akşam eve geldiğimde anlatırım.Şimdi çıkmam lazım.

Bir an önce konuyu anlatmanı bekliyorum.

• Arkadaşlar bir yeri geçemiyorum. Başlardayım bir eğitim yeri var. Combo kill falan diyor. Adamları dövdüm dövdüm perfect falan diyor da bir türlü geçemiyoru. Exit yapınca çıkıyorum. Ama başka görev vermiyor. Ne edecez anlamadım.
  • Assassin,Hashshashin,Hashishin,Hashashiyyin ..(Suikastçiler) İsmail’i Müslümanlarının kurduğu Nizarı Alt tarikatı olarak adlandırılan dinsel bir tarikat.Bu gizli tarikat çeşitli siyasal ve dinsel maksatlarla tarikatlarında kullandırılmak üzere bir çok üyeyi gruplarına kabul edip onları yetiştirmiştir.14.yüzyılda bu grubun içerisinde bulunan militanları,korkusuzca uygulunan ve siyasal yönden de harekete geçirilen suikastlarda kullanılmak üzere eğitmiştir.
    Bu mistik gizli örgüt o dönemlerde çok zengin ve varlıklı seçkin tabakayı korkutmakta uzmanlaştı ( Abbasid) “Suikastçı” onlara konulan isimlerden
    birisi,bu kişiler tarikat için hiçbir neden olmadan yaşamlarını feda edebilirler.
    Oyunda bir Hashashin’in üyesi olan Altair (Yunan ve Arap kaynaklarında, kabaca "Uçucu" veya "Kuş" olarak bilinir).

İnternetten buldum hemen hemn konuyu anlatıo gibi.....
    Not:Alıntıdır.

• Arkadaşlar bazılarımız nedense ben oyunda saatlerce oynuyorum bende bişey yok siz kendinizde problem arayın tarzında cevaplar veriyorlar. Ama biz zaten oyunu sorunsuz bir şekilde oynayıp bitiren arkadaşların olduğunu biliyoruz. Ortada belli süre sonra oynadıktan sonra atma problemiyle karşılaşan bazı arkadaşlarımız var. Buna çözüm arıyoruz. Oynayan zaten oynuyor sözümüz yok. Bununla ilgili somut bişeyler bulan paylaşsın bizi eleştirmeyin lütfen. Sorunu kendimiz üretmiyoruz. Bende 1gb ram var ben oynuyom gibi cevaplar beklemiyoruz. :) Bilen paylaşsın Bilgi paylaştıkça değerlidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuMETALxx

quote:

Orjinalden alıntı: ylcnsntrk

quote:

bende aldım ondan ama kullanamadım bi türlü... öylesine alıyoruz heralde

Oyun bitince doktorun bilgisayarına bakabiliyoruz yanlız şifre istiyor ve bir saniye sonra hiç bir şeye dokunmadan access denied diyor , belki o şey işe yarıyordur, bilgisayarın yanına gidip bi deneyebilirmisin ?

• Arkadaşlar,

Oyunun orjinalinden haber var mı? Düştü mü dükkanlara? Yoksa daha ne kadar bekleriz??
  • köktü bir oyun %100 veya %80-90 savesi olan varmı arkadaşlar
  • Askerleri öldürmek zor diyenlere kendim çektim.

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.