Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden buralarda ss kaynardı şimdi doğru düzgün yok orjinal alanlar da koymuyor.
  • Bu oyunda internet koruması olayını anlamadım ben. Madem internete bağlantı lazım. Bir cdkey veya bir kullanıcı bağlanır. Aynı serialle veya serial yazmadan nasıl bağlanılabilir ki ben bunu anlamadım? Madem koruman işe yaramıyor niye internet bağlantısı diye diretiyorsun? Bir arkadaş durumu açıklayabilir mi?
  • Bu oyun 16 sında çıkmıyacakmıydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Ya kafayı yemek üzereyim. Amcamızın şehrinden gitmeden önce bizden 4 tane codex bulmamızı istiyor. 3 tanesini buldum 4. nerede bir türlü bulamadım. Girmediğim delik-sokak kalmadı. Hatta şehirdeki bütün heykelcik ve kasaları açtım ama o sonuncu codec'i bulamadım

Kendimden utandım resmen. Haritanın en ücra köşesinde haritada gösteriliyormuş Neyse uykusuzluğuma yoruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

Önceden buralarda ss kaynardı şimdi doğru düzgün yok orjinal alanlar da koymuyor.

Hocam ss koyayım isterseniz oyuna tekrar başladımda

pudro görüşürüz
  • Evet oyuna başladım,yaklaşık 3 saattir oynuyorum bi server problemi olmadı sanırım bugün biraz düzeltmişler olayı,oynanıştan veya senaryodan bahsetmeyeceğim lakin konsol bölümünde çok tartıştık dileyenler ordaki konuyu okuyabilir

Oyunu 1920-1080 herşey açık 8xMSAA ile stabil 60FPSde oynuyorum Vsync açık,optimizasyon güzel...

Bir 360-PC karşılaştırması hazırladım,buyrun

360

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

PC

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

• Son ss deki farka bak. PC sürümü Ac3 olmuş resmen
  • karşılaştırma için saol ..bence pc daha iyiduruyo..kontrast ayarı açık gibi..
  • JOSEPH_STALin :
    Dostum ss ler için teşekkürler bariz bir biçimde pc önde bu arada monitörde mi yoksa tvde mi oyunyosun bu canlı renklere bayılıyorum eskiden beri senin sslerin böle kaliteli
  • STALKER-1903

Tvde oynuyorum dostum,hiçbir monitörü LCDtvye değişmem özellikle canlılık konusunda(1080p desteği olması şartıyla),bişey daha söyliyecektim unuttum,oyuna klavye mouse ikilisiyle başladım sonra bi baktım optionsda rumple pad 2im görünüyor,hiçbir tuş ataması yapmadım ve olağanüstü başarılı çalışıyor,360 koluna zaten doğrudan destek var,ne yapın edin bu oyunu gamepadle oynayın çok daha kolay yapıyorsunuz herşeyi
  • Orjinal Almamın Olayı Bir Kenara Bıraktım İnanın Bu Drm Laneti Yüzünden Oyundan Soğudum (Gerçi Sorunlu Birşekilde Bitirdim) Üstelik Bu Oyun Orjinal Alınmayı Haketmiyor Benim Gözümde.. DRM yi Geçtim Alt Tarafı 3-4 Bölüm Aksiyon Koymuşlar Bir Kaçta Geliştirme Var Onun Dışında Hiçbirşey Yok.. Eğer Ubi DRM sisteminden Vazgeçmezse Mümkünse Çıkacak Oyunların (Splinter Cell - Conviction,Pop The Forgotten Sands) PC projelerini iptal etsin Playstation Yada Xboxa Yönelsin Hiç Olmazsa Pc Oyuncularına Eziyet Çektirmesin Bizde Gidip Konsolda Oynayalım Hem Ubi Kazanır Hemde Biz Kazanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Evet oyuna başladım,yaklaşık 3 saattir oynuyorum bi server problemi olmadı sanırım bugün biraz düzeltmişler olayı,oynanıştan veya senaryodan bahsetmeyeceğim lakin konsol bölümünde çok tartıştık dileyenler ordaki konuyu okuyabilir

Oyunu 1920-1080 herşey açık 8xMSAA ile stabil 60FPSde oynuyorum Vsync açık,optimizasyon güzel...

vsync nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: assassinswat

AC2 oynarken kriz geçiren kız xDhttp://www.youtube.com/watch?v=2ibj4WWZf2A

helal la

• quote:

Orijinalden alıntı: peace_346

vsync nedir

kafanızı sağa sola çevirdiğinizde döndürürken görüntü bulanık oluyor ya.. oyunda da sağa sola dünerken felan bulanıklık oluşşunmu diye bir ayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: peace_346

vsync nedir

kafanızı sağa sola çevirdiğinizde döndürürken görüntü bulanık oluyor ya.. oyunda da sağa sola dünerken felan bulanıklık oluşşunmu diye bir ayar

Ne bulanıklığı ya? Vsync, motion blur olarak kullanılmaya başladı da haberimiz mi yok?

Vsync, görüntünün dikey olarak eşit zamanlamada oluşturulmasını sağlayan bir ayar. En anlaşılır tabirle "ekran yırtılmasını" önleyen bir görüntü özelliğidir.

• quote:

Evet oyuna başladım,yaklaşık 3 saattir oynuyorum bi server problemi olmadı sanırım bugün biraz düzeltmişler olayı,oynanıştan veya senaryodan bahsetmeyeceğim lakin konsol bölümünde çok tartıştık dileyenler ordaki konuyu okuyabilir

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

bi zahmet oynasın bilader sisteme bak

• Pc sürümü bariz daha iyi görüntü olarak.
  • Konu içerisinde "kırıldı, kırılacak, xyz sitesinde yok" gibi her türlü illegal muhabbete devam eden üyeler 15'er gün bölüme mesaj atamayacaklardır. Bilginize.
  • Animus bugu tam oyuna girmek üzere iken,saniyeleri geri sayarken save dosyalarını değişip atlatıyorum ama bu seferde diğer bölüme geçerken beyaz ekran sorunu başlıyor.Bütün save dosyalarını bulup her seferinde bu şekilde değişmekte çok yorucu olur.
  • quote:

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

360

PC

ss'ler için teşekkürler öncelikle. sonralıkla ise ne demek optimizasyon güzel yahu, 2 tane 5850'yi crossfire yapmışın sonra da optimizasyon güzel diyorsun. optimizasyon genel anlamda iyileştirme ve rahatlatmadır ki oyunlarda da eski donanımlarda bile hızlı çalışabilmeyi vurgular. ama sen bağlamışın 2 canavarı, optimizasyon güzel diyorsun yanlış anlama sakın ha bunu laf sokmak için demiyorum, sonuçta son teknoloji kartını kaşık pozisyonunda çalıştırıyorsun ve herhalde son çıkan bi oyunda full performans verecek, tutup frame düşüşleri felan olacaksa ubisoft elemanları komple kendini zehirlesin zaten:)

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.