Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Bi hafta daha çıkmazsa orjinal alırım :P
    Yalnız fiyat biraz uçuk o kadar :S
    http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000306477

Fiyat uygun bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

Fiyat uygun bence

uygunmu multisi olmayan ve dlc lerle para kazanmayı amaçlayan bi oyun için daha bunun dlc leri olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

Fiyat uygun bence

uygunmu multisi olmayan ve dlc lerle para kazanmayı amaçlayan bi oyun için daha bunun dlc leri olucak

Oyunun içeriğine bakmadım.Fiyat olarak bana uygun.Ha sana göre uygun olmayabilir onu bilemem

• 67.99 TL Çok da değil gibi burs param yatarsa hemen alırım :)
  • ben 1. oyunda sıkıldım bıraktıydım indirsem mi acaba bunu :D
  • @sin goat

O açıklama 3 gün önce geldi zaten. Hatta ayın 7 sinde çıkacak deniyordu.

Bu arada 2 yıldır sabırsızlıkla beklediğim oyunuma bende an itibariyle kavuşmuş bulunuyorum. 70 lirayı verirken içim gerçekten acıdı aslında ama bu kadar çok beklediğim ve oynamak istediğim oyun için 70 lirayı gözden çıkardım. Umarım serverlar tekrardan sorun çıkarmaz da ağzımın tadıyla oyunumu oynarım.
    Bu arada bana muhalefet yapacak arkadaşlar için söylüyorum, ben önceki mesajlarımda da korsanı destekler nitelikte konuşmadım izlenilen stratejiyi eleştirdim korsanı desteklemediğimi de orjinal alarak gösterdim her ne kadar parayı verirken içim acısada.
    Daha önce Gta4, Grid ve Crysis orjinal oyunum vardı buda yanlarına arkadaş geldi. Umarım fiyatlar ucuzlarda oyunu bekleyen arkadaşlarda oynayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

@sin goat

O açıklama 3 gün önce geldi zaten. Hatta ayın 7 sinde çıkacak deniyordu.

Bu arada 2 yıldır sabırsızlıkla beklediğim oyunuma bende an itibariyle kavuşmuş bulunuyorum. 70 lirayı verirken içim gerçekten acıdı aslında ama bu kadar çok beklediğim ve oynamak istediğim oyun için 70 lirayı gözden çıkardım. Umarım serverlar tekrardan sorun çıkarmaz da ağzımın tadıyla oyunumu oynarım.
    Bu arada bana muhalefet yapacak arkadaşlar için söylüyorum, ben önceki mesajlarımda da korsanı destekler nitelikte konuşmadım izlenilen stratejiyi eleştirdim korsanı desteklemediğimi de orjinal alarak gösterdim her ne kadar parayı verirken içim acısada.
    Daha önce Gta4, Grid ve Crysis orjinal oyunum vardı buda yanlarına arkadaş geldi. Umarım fiyatlar ucuzlarda oyunu bekleyen arkadaşlarda oynayabilir.

ucuzlamasına gerek yok bir kaç güne kadar bedava olur zaten..

• Çıkmazsa veya orjinal almak isteyenler için yazdım ben onu. Bir nevi koleksiyon benimkisi. İmkanım dahilinde bu şekilde beklediğim oyunları orjinal almaya çalışırım. Aynı şekilde Mafia 2 ve Gta5 i de imkanlarım el verirse orjinal alacağım. Yoksa bende biliyorum er geç bedava olacağını.
  • quote:

Çıkmazsa veya orjinal almak isteyenler için yazdım ben onu. Bir nevi koleksiyon benimkisi. İmkanım dahilinde bu şekilde beklediğim oyunları orjinal almaya çalışırım. Aynı şekilde Mafia 2 ve Gta5 i de imkanlarım el verirse orjinal alacağım. Yoksa bende biliyorum er geç bedava olacağını.

Tamam dostum ben seni eleştirmedim ki savunmaya geçme hemen Tabiki senin bileceğin iş orjinal korsan meselsi.. Ben sadece ubisofta tepki olarak yazdım onu.. Bende orjinal aldım ama server olayı lanet ettirdi.
  • en iyisi oyunu oynayıp bitiren bi arkadaştan 2. el alıp bitirdikten sonra başkasına satmak
    zaten multiplayer yok bişey yok. 2 kere bilemedin 3 kere oynadın mı yeter de artar bile. zaten oyunu oynamak için ubisoft hesabı ve serial gerekiyor sadece. mahalleden 3 - 5 arkadaş kafalayıp almayı bile düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

quote:

Çıkmazsa veya orjinal almak isteyenler için yazdım ben onu. Bir nevi koleksiyon benimkisi. İmkanım dahilinde bu şekilde beklediğim oyunları orjinal almaya çalışırım. Aynı şekilde Mafia 2 ve Gta5 i de imkanlarım el verirse orjinal alacağım. Yoksa bende biliyorum er geç bedava olacağını.

Tamam dostum ben seni eleştirmedim ki savunmaya geçme hemen Tabiki senin bileceğin iş orjinal korsan meselsi.. Ben sadece ubisofta tepki olarak yazdım onu.. Bende orjinal aldım ama server olayı lanet ettirdi.

ne kadar pahalı olsada yada mp si olmasada koleksiyon için cogu oyundan daha iyi bi içerige sahip oldugu doru ama iş oyun kısmına gelince fos

• Beyle Ubisoft'un DRm lerinde Sorun varmış Bazı Ouncular giremiyormuş
  • quote:

quote:

quote:

ne kadar pahalı olsada yada mp si olmasada koleksiyon için cogu oyundan daha iyi bi içerige sahip oldugu doru ama iş oyun kısmına gelince fos

abi sadece oha diyorum. bilmem kaç saatlik kaliteli bir oynanış sunan. sertbestlik derecesi çok fazla olan. istenilen birsürü şeyi yapabileceğiniz bir oyun. daha ne olsun acaba. oyunda illaki max. speed, power mı denilecek. Afedersiniz ama oyundan anlamadığınız çok belli oluyor. hadi 1. oyun neyse alınmayabilir ama şu oyuna da iftira atmayın gözünüzü seveyim.

• Evet bu oyuna iftira atılmaz gerçekten ilk oyun da süperdi bu da çok iyi videolardan anladığım kadarıyla ancak bu drm yüzünden hala bekliyoruz.
  • bazı arkadaşlar oyunda mp yok diyor daha sonraki gelecek eklentilerle mp özelliğide eklenecekmiş diye biliyorum.neden boşuna orjinal alalımki filan diyorsunuzki?
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 25 dakikalık oynanışın ardından ilk defa oyundan attı hayırlı uğurlu olsun Şimdi bakalım nereden devam edeceğim

Not: Oyuna giremiyorum şu an, bahsedilen internetle ilgili hatayı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 9 Mart 2010; 20:35:05 >
  • @ Kraven
    Hocam oyundan atma sebebi serverda kaynaklanan sorundan dolayı mı ?
  • takıldığım biryer var yardım edebilirseniz sevinirim

9 tane adam öldürmemiz gerekiyor, 3 tane öldürdüm 4. ye geldim adam gemi de çaktırmadan gemiye git diyor geminin her tarafında adam var nasıl gidicem gemiye anlamadım, önce çatıdaki okçuyu öldürüyorum suya atlayıp gemi,ye tırmanıyorum 2 tane adamı gemiye çıkmadan öldürüyorum geminin en arka ksımında duran ikisini aynı anda öldürüp kaçıyorum ama sonrasında ne yapıcam bulamadım diğerlerini öldürmeme imkan yok birini öldürürsem diğeri görüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

quote:

quote:

abi sadece oha diyorum. bilmem kaç saatlik kaliteli bir oynanış sunan. sertbestlik derecesi çok fazla olan. istenilen birsürü şeyi yapabileceğiniz bir oyun. daha ne olsun acaba. oyunda illaki max. speed, power mı denilecek. Afedersiniz ama oyundan anlamadığınız çok belli oluyor. hadi 1. oyun neyse alınmayabilir ama şu oyuna da iftira atmayın gözünüzü seveyim.

ben o yorumda oyunun kötü oldunu söylemedim fosss derken oyundaki hatalar yüzünden (drmden kaynaklı ) foss kelimesini kullandım dünyanın en iyi oyunuda olsa tam havaya girmişken beni oyundan atması benim gözümde onu dünyyanın en berbat oyunu yapar..

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.