Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurk

yanıldığın bi nokta var korsan kullananların çoğu fakir 3. dünya ülkeleri yani zaten hiçbir zaman orjinal alamayacak insanlar onlardanmı zararını kapatacak ben şahsen internete bağımlı bir oyunu almam avrupada internet alt yapısı gelişkin ülke insanları dahi oyunu orjinal alacak olmasına rağmen tepki veriyor buna

Yani Türkiye'de 3. dünya ülkesi?

@sailsofcharon

en basitinden ac1 çıktığında bilmiorum fiyatını belki 40-50 liraydı ama şimdi 15-20 liraya bulabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

quote:

Orijinalden alıntı: onurk

yanıldığın bi nokta var korsan kullananların çoğu fakir 3. dünya ülkeleri yani zaten hiçbir zaman orjinal alamayacak insanlar onlardanmı zararını kapatacak ben şahsen internete bağımlı bir oyunu almam avrupada internet alt yapısı gelişkin ülke insanları dahi oyunu orjinal alacak olmasına rağmen tepki veriyor buna

Yani Türkiye'de 3. dünya ülkesi?

@sailsofcharon

en basitinden ac1 çıktığında bilmiorum fiyatını belki 40-50 liraydı ama şimdi 15-20 liraya bulabiliyorsun.

Farkı varmı?

• Irak'tan farkımız olduğunu düşünüyorum?
  • Kraven sanırım 21 yaşındasın..Daha yaşın ilerledikçe bazı şeyleri göreceksin...Git bakalım iş görüşmesinde benim cep telefonum yok kullanımıyorum burası 3. dünya ülkesi cart curt de..yada kız arkadaşına evinin telefonunu verde aradığında baban çıksın..o kıs senle ne kadar görüşüyor..

İnternet konusuna gelince..Bu Ubisoft un sorunu değil..Düşünmek zorundada değil..Bu konu o 3. dünya memleketi dediğin liderlerinin sorunu..Oturup ubisoft nijeryada ki adam nasıl bağlanacak diye düşünüp buna göre strateji geliştirmez..zaten buna mecburda değil..adamların satış pazarları belli..hedef kitleleri belli..ubisoft gibi firmaları siz çok basite alıyorsunuz ama en basitinden çok derinlemesine pazar araştırmaları yaparlar ve stratejileri ona göre belirlerler..yoksa bir grup akşamdan kalan adam ya bu oyuncuları nasıl cezalandıralım da..abi server yapalım ikide bir çöksün insanlar bizi küfür manyağı yapsınlar...ahaa süper fikir haydi uygulayalım...

yok böyle bir durum..uzun araştırmalar sonucu bu stratejiyi geliştirmişlerdir..sen merak etme..

kurumsal firmalarda çalıştı isen bilmen gerekir..yada ileride girince (hani cep telefonsuz ) öğrenirsin..

ama sen şimdi bana inat çıkıp ben garanti insan kaynaklarında çalışıyorum sallıyorsun da dersin..nasılsa bedava..

• quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Kraven sanırım 21 yaşındasın..Daha yaşın ilerledikçe bazı şeyleri göreceksin...Git bakalım iş görüşmesinde benim cep telefonum yok kullanımıyorum burası 3. dünya ülkesi cart curt de..yada kız arkadaşına evinin telefonunu verde aradığında baban çıksın..o kıs senle ne kadar görüşüyor..

İnternet konusuna gelince..Bu Ubisoft un sorunu değil..Düşünmek zorundada değil..Bu konu o 3. dünya memleketi dediğin liderlerinin sorunu..Oturup ubisoft nijeryada ki adam nasıl bağlanacak diye düşünüp buna göre strateji geliştirmez..zaten buna mecburda değil..adamların satış pazarları belli..hedef kitleleri belli..ubisoft gibi firmaları siz çok basite alıyorsunuz ama en basitinden çok derinlemesine pazar araştırmaları yaparlar ve stratejileri ona göre belirlerler..yoksa bir grup akşamdan kalan adam ya bu oyuncuları nasıl cezalandıralım da..abi server yapalım ikide bir çöksün insanlar bizi küfür manyağı yapsınlar...ahaa süper fikir haydi uygulayalım...

yok böyle bir durum..uzun araştırmalar sonucu bu stratejiyi geliştirmişlerdir..sen merak etme..

kurumsal firmalarda çalıştı isen bilmen gerekir..yada ileride girince (hani cep telefonsuz ) öğrenirsin..

ama sen şimdi bana inat çıkıp ben garanti insan kaynaklarında çalışıyorum sallıyorsun da dersin..nasılsa bedava..

:)) haklısın söylenecek ne varsa söylemişsin zaten; benim anlamadığım orjinal almayla orjinal almama olayına nereden girildi adamlar bir strateji belirlemiş beğenir beğenmezsin, ama bakıyorum hem adamların stratejisini beğenmiyorlar hemde illa biz bu oyunu oynamalıyız kaldırsınlar şu online olma olayını kopyaları alalım oynıyalım diyorlar isteyen orjinal alır istemeyen 1 hafta bilemediniz 1 ay bekler kopya oyun edinir tabi dediğiniz gibi kırılırsa. Durumu bu kadar kasmanın germenin ne manası var.

• budfox bi sus ya akşamdan beri cır cır cır cır ... peh !
  • Hayret 3. mesajta bıkmışsın hemen işin var senin o zaman.
  • quote:

Özelden soru soran arkadaşım..

Ubinin sitesine gidip üye olacaksın..

https://secure.ubi.com/register/Login.aspx?lang=en-GB&NextUrl=http%3a%2f%2fwww%2Eubi%2Ecom%2fUK%2fdefault%2Easpx&genomeId=792B6CDA-C939-4BA2-8490-1F8A52E38037

tamam..sonra oyuna girerken senden o kullanıcı adı ve şifreyi isteyecek yazıver... bağlantı kuracak ardından oyunun serial ını isteyecek eşleşme için..Onuda gir..Tamamdır..

1 HiT u DowN

arkadaşım sallama ne düzgün oynaması..Oynasan bile söylemeyeceksin ki burada bazıları bakın orijinal alanlarda paraları ile rezil oldular diye düşünüp kendi kendilerini kutlasınlar geceleri rahat uyusunlar tatmin olsunlar...Evet itiraf ediyorum ..Original aldım ama elimde patladı oyun..Sokağa attığım paraya mı yanim sizin gibi büyük ustaları dinlemedim ona mı yanim..Affedin bu garibi..Bilemedik..

..Yoksa yaygara kopuyor..

ne sallaması ya nasıl insanlarsınız siz bilip bilmeden, 2 gündür düzgün oynuyorum inanmıyorsan video ya çekeyim ss atayım bana yalancı diyor ya, eğer zahmet edip okuduysan orda şans işte dedim benim gibi sorunsuz oynayanlarda varken senin gibi oynayamayanlar da var ama zahmet edip okumadığın için boşuna tartışma çıkarttın..

• konu konuluktan çıkmış..
  • quote:

Kraven sanırım 21 yaşındasın..Daha yaşın ilerledikçe bazı şeyleri göreceksin...Git bakalım iş görüşmesinde benim cep telefonum yok kullanımıyorum burası 3. dünya ülkesi cart curt de..yada kız arkadaşına evinin telefonunu verde aradığında baban çıksın..o kıs senle ne kadar görüşüyor..

Pardon da belki cep telefonu vs. kullanmak istemiyorum kullanamadığımdan değil kız arkadaş veya iş ile bir alakası yok bunun. Ayrıca pazar alanını savunuyorsun hala. Benim eleştirim zaten bu pazar alanı araştırmasına. Sen bana oradan örnek veriyorsun. Firmayı basite almıyorum yaptıkları mantıksız şeyleri eleştiriyorum. Neyse nato kafa nato mermer ne desek inatla çok sevdiğin o firmayı savunmaya devam edeceksin. Senin sorun yaşamaman veya internetinin sürekli olması yüzlerce kişiyi bağlamaz. Onlar sorun yaşıyor sonuçta. Korsanı falan da savunmuyorum zaten elimde imkan olsa oyunları orjinal alırım bende. Ama yeterli imkanlarım yok oyunlara bu paraları verecek kadar o yüzden şu an alamıyorum. Yoksa telefonum da var internetim de.

• Ubisoftada hak vermek lazım, pc kullanıcılarınada hak vermek lazım sonuçta yeni geliştirilen bir sistem mutlaka ki güncellemelere ihtiyaç duyulacaktır o zaman Versiyon1 dersek bu sisteme mutlaka ki bazı sorunları olacakır olağan karşılamak gerekir.

2.si bizler her oyunu hele ki beklediğimiz oyunları çıksında bir an önce oynamaya başlayalım dediğimiz için orjinal dışı oyunlar edindiğimizde sorunsuz oynamak istediğimiz için bu türlü kopya korumalar tabi ki dezavantajımız ben dahil para vermeden oynamak isterim ki hepimiz öleyizdir.Ama ubisoftun yaptığı koruma olayına birşey diyemiyorum.Sonuçta bir şirket, çalışanı var ödemesi var mutlaka ki yaptığı işi satıp kazanmak ister normal bir şirket gb düşünelim bu adam gıda üretimi yapmıyor ama yazılım satıyor her işletmenin mantığı aynıdır kar etmek.Ama oyunlarını kıranlara karşı bu şekilde bir koruma yapmaları bence çok normal bu bizi sinir etmemeli birazda ubisoft tarafından bakmalı.

İnternet olayına gelince orda da haklılık payımız var ama atladığımız konu hiç bir ülkede ttnet gb bir net sağlayıcı yok adam bilmezki Trde ttnet var interneti sorunludur yada ping yavaştır.Adamın satış yapacağı pazar belli zaten bizleri düşünen kim.Düşünün ubisoftun yaptığı bu koruma adama Trden kaç oyuncuyu kaybetmesini sağlar ki.Oyun üreticilerinin hangisi Trde pazar yaratmayı yada patlama bekliyor ki.Biz onlar için ufak pazarız kolayca bizleri kaybetmeyi göz ününe alırlar sorun olmaz onlar için.

İnternet altyapısına göre yargılama yapıp bizler sıralamada şu yerdeyiz demekte çokta doğru değil.Sıralamalrda bir çok Avrupa ülkesini solladığımız yerlerde var ama net konusunda yarışamadığımız kesin.

• Ubi hak ediyor korsan ı
  • ya kafama takılan bişey var...
    Oyunda Desmond ve arkadaşları animus ile neyi bulmaya çalışıyorlar?
    amaçları ne?
  • İNANCIN İÇİN YAŞA!

“Hayal edemeyeceğim kadar büyük bir komployu açığa çıkararak aileme ihanet edenlerden intikamımı alacağım!”

Ben Ezio Auditore Da Firenze.

Ben bir suikastçıyım.

diyor kendileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamacık

ya kafama takılan bişey var...
    Oyunda Desmond ve arkadaşları animus ile neyi bulmaya çalışıyorlar?
    amaçları ne?

Desmond'u bir assassin yapmak için ve elmanın sırrını bulmak için çalışıyorlar.Ezio ne yapıyorsa (ki oyun 1476-1499 arası geçiyor) Desmond'da onun yaptıklarını öğreniyor.Matrix olayı gibi hocam.Ver dalgayı, al bilgiyi.Yalnız oyunu bitirmişsin, nasıl bitirdin anlamadım konu kendini baya açık ediyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 9 Mart 2010; 17:42:35 >
  • Ya bu beyaz ekran (Animus Bug) Nasıl düzelteceğiz yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Ya bu beyaz ekran (Animus Bug) Nasıl düzelteceğiz yardım ederseniz sevinirim

orjinal alarak
  • Bi hafta daha çıkmazsa orjinal alırım :P
    Yalnız fiyat biraz uçuk o kadar :S
    http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000306477
  • Geldi şimdi oyun birazdan dalacağım bakalım serverlar ne durumda,konsoldan grafiksel anlamda farklılıklar nasıl,hepsini bir bir dökeceğim..

Oyunun Türkçe kitapçığı hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Geldi şimdi oyun birazdan dalacağım bakalım serverlar ne durumda,konsoldan grafiksel anlamda farklılıklar nasıl,hepsini bir bir dökeceğim..

Oyunun Türkçe kitapçığı hoşuma gitti

bunu çok merak ediyor ve sabırsızlıkla bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.