oyunun orjinal sürümü türkiyeye gelmiş ama öbürü daha çıkmadı ilk defa böyle bi şey yaşıyorum...
Şimdi oyun içi.
moralimi harbiden çok fena bozdun ölmek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi
@Ekinokx Türkiye'de hangi sürümler satılıyor ve hangi sürümlerde o heykellerden veriyorlar?
Dostum sadece collectors edition diğer adıyla kutusunda yazdığı gibi White Edition da figür var diğerlerinde yok diye biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Ekinokx
quote:
@Ekinokx Türkiye'de hangi sürümler satılıyor ve hangi sürümlerde o heykellerden veriyorlar?
Dostum sadece collectors edition diğer adıyla kutusunda yazdığı gibi White Edition da figür var diğerlerinde yok diye biliyorum.
nerden aldın hocam oyunu...
save sistemi nasıl olmuş?
bunlar son.
quote:
Orijinalden alıntı: Prophecies
quote:
Orijinalden alıntı: Ekinokx
quote:
nerden aldın hocam oyunu...
mavishop'tan aldım ama aldığım paket kalmamış sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: ally_snare
save sistemi nasıl olmuş?
save sistemi sanırım eskisi gibi
ne kadar ciddiyim anlatamam çıksın artık lütfen ya sslere baktıkça içim fena oluyor
optimizasyon ilkine göre nasıl?
arkadaşlar ben henüz yeniyimde böle indirme işlerinide pek anlamam orjinalini alıcam bu white olanında figür varmış o ne oluor onu mu alıyım normal mi figür iii bişey mi açıklar mısınız :D
Yarın orjinal alabilirim oyunu figür falan varsa..Bekle bekle nereye kadar?