Şimdi Ara

assasins creed ve cod ergen oyunudur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • assasins creed ve cod ergen oyunudur oynamayın beyler, tamam.

• Amerika'nın oyunu bunlar kanmayın.
  • Duty Calls-The Calm Before the Storm
  • peki dikkat ederiz
  • İnFamous a ne demeli o zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

İnFamous a ne demeli o zaman ?

onun ta Allah belasını versin
  • İlk defa bir üyeye katılıyorum. Kimse oyunun kurgusuna, hikayesine bakmıyor. Frmtr gibi sitelerde bile counter attack adlı monoton tuşa "uff ne şekil hareket yaptı be, boğazına soktu bıçağı" vs gibi yorumlar yapılıyor. Kime sorsanız oyunun hikayesini baştan sona anlatır? Call of Duty gibi tarih dolu bir oyunda bile millet sadece ateş edip, öldürmek için oynuyor. Oyunun bu yüzden Modern Warfare'dan sonra Duty Calls adlı parodiden bir farkı kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 30 Haziran 2011; 23:41:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

İlk defa bir üyeye katılıyorum. Kimse oyunun kurgusuna, hikayesine bakmıyor. **** gibi sitelerde bile counter attack adlı monoton tuşa "uff ne şekil hareket yaptı be, boğazına soktu bıçağı" vs gibi yorumlar yapılıyor. Kime sorsanız oyunun hikayesini baştan sona anlatır? Call of Duty gibi tarih dolu bir oyunda bile millet sadece ateş edip, öldürmek için oynuyor. Oyunun bu yüzden Modern Warfare'dan sonra Duty Calls adlı parodiden bir farkı kalmadı.

Ben de cinematicleri hemen geçenlere kıl oluyorum.
  • Cod konusunda haklısın ama AC'e ergen oyunu dedin ya
  • AC ergen oyunu hee
  • hee
  • genelde öyle gençler. gidin internet kafalere 5 yaşındaki bebeler "asasin kıreedin yeni oyunu çıkmış laaaaaaaaaaaan" diye muhabbet ediyor.
  • Yahu onlardan sanane. Kendi aralarında öyle dedikodu yapar onlar. Ama onlar tüm oyunları en kolay seviyede oynayıp millete hava atar. Gözümle gördüm. Çocuk internet kafede zorluk derecesini en kolaya almış hava atıyor oyun çok kolay diye. Sende bir zamanlar ergendin. Bırak çocuklar kendi hallerinde takılsın. İlla batıyor diyorsan git çocuğu döv artık ne yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroIceTR

Yahu onlardan sanane. Kendi aralarında öyle dedikodu yapar onlar. Ama onlar tüm oyunları en kolay seviyede oynayıp millete hava atar. Gözümle gördüm. Çocuk internet kafede zorluk derecesini en kolaya almış hava atıyor oyun çok kolay diye. Sende bir zamanlar ergendin. Bırak çocuklar kendi hallerinde takılsın. İlla batıyor diyorsan git çocuğu döv artık ne yapalım.

AC ve Cod ergen oyunu değildir.oynayanların çoğunluğu sırf adam öldürüp ilerliyor diye böyle bir kanıya varılmaz.cod un multisi ergen doludur.küçücük haritada hoplaya zıplaya adam vuruyorlar.cod un multiplayeri ergen işidir single ı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

quote:

Orijinalden alıntı: YourDooM

İnFamous a ne demeli o zaman ?

onun ta Allah belasını versin

• Ac ergen oyunuysa niye siteden bakınca oynayanların yaş ortalaması 25 gösteriyor? 25 yaşında ergen olur mu?

Cod konusunda bişey demiyecem zaten.
  • Böyle elemanlar hep bulunur. Mesela ben final fantasy tacticsi hiç yazı okumadan bitirmiş adamım (sonraki oyunlarımda okudum tabii)
  • ben o manada demiyom la yani anca ergenlerin oynayacağı kalitede demek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

ben o manada demiyom la yani anca ergenlerin oynayacağı kalitede demek istiyorum.

Olay kaliteyse orda durucaksın.
    Cod sırf satmak için yapılmış bi oyun evet ama.
    Ac için aynı şeyi söyleyemem.
  • ACnin hikayesi ve müzikleri güzeldir.COD kolay oldugu icin ergenlerin ilgisini ceker.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.