Bildirim
Assasin's Creed 6 Milyon Sattı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vegas 2 gibi bir oyun bile 2 milyon satmışsa,Res5,Mgs4 kimbilir ne kadar satar... -
-
quote:
Orjinalden alıntı: _Divine_
+1907 -
quote:
Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu
Vegas 2 gibi bir oyun bile 2 milyon satmışsa,Res5,Mgs4 kimbilir ne kadar satar...
mgs 4 ile gta rekor kıracağı kesin 10 milyonu geçerler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 25 Nisan 2008; 12:49:20 > -
iyi satmış yine -
Xbox360 versiyonu:
http://vgchartz.com/games/game.php?id=12728
Ps3 Versiyonu:
http://vgchartz.com/games/game.php?id=12727 -
gusel haber gusel oyun -
GT5 ile MGS 4 süpürecek zaten ortalığı -
rezil gibi oyunla kandırdılar hepimizi. Süper grafikleri dayamışlar gerisi tırtonyadis. 6 milyonda benim gibi pişman olan 4.5 milyon kişi rahat vardır. Ki en sevdiğim oyun konusudur, ortaçağ vs. Bir sonrakini biraz zor satarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanww2 -- 25 Nisan 2008; 11:32:58 > -
Gayet severek oynadığım, stres atmak için birebir bir oyun.. Hiç şaşırmadım.. -
bu oyun bıle 6 mıl. sattıysa RE5 ın toplam satısı rekolarları alt ust eder gıbı -
Tamamen hayal kırıklığı yaratan bir oyun... Grafikleri dayadılar, oyun öncesi videolarla kandırdılar.
Bu kadar kendini tekrar eden bir oyun görmemiştim. Görevler iğrenç ötesiydi. -
Oyun bence cok güzeldi ve baya zevk alarak oynadım ama cok fazla bug vardı oyunda. -
quote:
Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul
Oyun bence cok güzeldi ve baya zevk alarak oynadım ama cok fazla bug vardı oyunda.
Herkes bug da bug diyor ancak tek bug a rastlamadım oyunu 2. kez bitiriyor olmama rağmen.. -
konusuyla ,grafikleriyle ,görevleriyle muhteşem bir oyundu.. beğenilmese satmazdı herhalde ..tabiki beğenmeyenlerde çıkabilir.. zevk meselesi -
bencede oyun gayet güzeldi. sonuna kadar sıkılmadan oynamıştım... -
call of duty 4 --xbox:5.71milyon ps3:2.95milyon total=8.66
halo3:7.62milyon
Assassins Creed: -- xbox:3.66milyon ps3:2.51m
Gears Of War: 5.13 m
kaynak
vgchartz -
ilk 2 saati muhteşem gerisi kendini tekrardan oyuncuyu sıkıntıdan patlatan oyundu. bitirmiş olmak için bitirdim.sonunu falan göriyim diye. bu kadar satması şaşırtıcı değil de keşke daha iyi olsaydı görevleri. -
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
quote:
Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul
Oyun bence cok güzeldi ve baya zevk alarak oynadım ama cok fazla bug vardı oyunda.
Herkes bug da bug diyor ancak tek bug a rastlamadım oyunu 2. kez bitiriyor olmama rağmen..
Hocam valla ben oyunu oynarken counter atak sırasında kac defa Altair duvarların içine girip cıktı sayısı bilmiyorum.
Benzer içerikler
- gta 5 soyulacak yerler
- xbox çocuk oyunları
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox 2 kişilik araba yarışı
- forza horizon 5 iki kişi oynama xbox
- witcher 1 remake
- gta 4 hileleri
- xbox el konsolu
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- oyuncu kulaklığı önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X