Şimdi Ara

Assasin's Creed 6 Milyon Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft açıkladıgı finansal raporunda Assasin's Creed oyunun 6 milyon sattıgını duyurdu.Ubisoft bu aralar resmen para basıyor Rainbow Six Vegas 2'de en son 2 milyon satmıstı valla adamlar hak ediyor.

• Vegas 2 gibi bir oyun bile 2 milyon satmışsa,Res5,Mgs4 kimbilir ne kadar satar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Vegas 2 gibi bir oyun bile 2 milyon satmışsa,Res5,Mgs4 kimbilir ne kadar satar...

mgs 4 ile gta rekor kıracağı kesin 10 milyonu geçerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 25 Nisan 2008; 12:49:20 >
  • iyi satmış yine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gusel haber gusel oyun
  • GT5 ile MGS 4 süpürecek zaten ortalığı
  • rezil gibi oyunla kandırdılar hepimizi. Süper grafikleri dayamışlar gerisi tırtonyadis. 6 milyonda benim gibi pişman olan 4.5 milyon kişi rahat vardır. Ki en sevdiğim oyun konusudur, ortaçağ vs. Bir sonrakini biraz zor satarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanww2 -- 25 Nisan 2008; 11:32:58 >
  • Gayet severek oynadığım, stres atmak için birebir bir oyun.. Hiç şaşırmadım..
  • bu oyun bıle 6 mıl. sattıysa RE5 ın toplam satısı rekolarları alt ust eder gıbı
  • Tamamen hayal kırıklığı yaratan bir oyun... Grafikleri dayadılar, oyun öncesi videolarla kandırdılar.

Bu kadar kendini tekrar eden bir oyun görmemiştim. Görevler iğrenç ötesiydi.
  • Oyun bence cok güzeldi ve baya zevk alarak oynadım ama cok fazla bug vardı oyunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Oyun bence cok güzeldi ve baya zevk alarak oynadım ama cok fazla bug vardı oyunda.

Herkes bug da bug diyor ancak tek bug a rastlamadım oyunu 2. kez bitiriyor olmama rağmen..
  • konusuyla ,grafikleriyle ,görevleriyle muhteşem bir oyundu.. beğenilmese satmazdı herhalde ..tabiki beğenmeyenlerde çıkabilir.. zevk meselesi
  • bencede oyun gayet güzeldi. sonuna kadar sıkılmadan oynamıştım...
  • call of duty 4 --xbox:5.71milyon ps3:2.95milyon total=8.66
    halo3:7.62milyon
    Assassins Creed: -- xbox:3.66milyon ps3:2.51m
    Gears Of War: 5.13 m

kaynak
    vgchartz
  • ilk 2 saati muhteşem gerisi kendini tekrardan oyuncuyu sıkıntıdan patlatan oyundu. bitirmiş olmak için bitirdim.sonunu falan göriyim diye. bu kadar satması şaşırtıcı değil de keşke daha iyi olsaydı görevleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Oyun bence cok güzeldi ve baya zevk alarak oynadım ama cok fazla bug vardı oyunda.

Herkes bug da bug diyor ancak tek bug a rastlamadım oyunu 2. kez bitiriyor olmama rağmen..

Hocam valla ben oyunu oynarken counter atak sırasında kac defa Altair duvarların içine girip cıktı sayısı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.