Bu oyun bana göre değil demiştim, ama şimdi başında geçirdiğim saateleri sayamıyorum bile! Biri beni kurtarsın ne yapmalıyım? Neden bu kadar güzel oyun yaptılar neden?
Merhaba,
Oyun Çok Güzel Ondan OLabilir
İyi Geceler.
1 ay aralksız oynadım.birkac bitirdim. Sıkıldım artık xD
1. den bahsediyorsan dandik oldugu halde bagımlılık yaptıysa bide 2. oyna bakalım orgazm olursun artık
quote:
Orijinalden alıntı: damn1518
1. den bahsediyorsan dandik oldugu halde bagımlılık yaptıysa bide 2. oyna bakalım orgazm olursun artık
Valla bana da öyle geliyor. Seriyi bozmayayım diye 1. ciden başladım. Sanırım dediğin gibi olacağım. Çok harika bir oyun ya!
quote:
Orijinalden alıntı: sonbaron61
quote:
Valla bana da öyle geliyor. Seriyi bozmayayım diye 1. ciden başladım. Sanırım dediğin gibi olacağım. Çok harika bir oyun ya!
2. oyuna başlamadan önce bir doktora görünüp kalp ilacı falan al zira evde ölü olarak bulunmayasın
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
quote:
2. oyuna başlamadan önce bir doktora görünüp kalp ilacı falan al zira evde ölü olarak bulunmayasın
Bu oyunun ikincisi 1. sinden güzelse ben gerçekten geberip giderim. Ah be Ubisoft bütün güzel oyunlar neden senden çıkıyor? Bu kadar güzel oyunları yapmak zorunda mısın sen ya?
banada yapmısdı ama cidden 1de bagımlı olduysan 2.de dusunemedım
ne tür bir oyun korku mu bunun filmide çıkcak yakında :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
quote:
Bu oyunun ikincisi 1. sinden güzelse ben gerçekten geberip giderim. Ah be Ubisoft bütün güzel oyunlar neden senden çıkıyor? Bu kadar güzel oyunları yapmak zorunda mısın sen ya?
yalnız bisey diycem ubisoft pure football diye bi rezillikde yapmıstır :D
quote:
Orijinalden alıntı: gladyo38
ne tür bir oyun korku mu bunun filmide çıkcak yakında :D
Bu oyunu mutlaka oyna, başta kontrolü zor gelebilir ama alıştıkça, manyak birşey ya! Atının üstünde dıkıdık dıkıdık koşuyorsun. Aynı Malkoçoğlu gibi... Ve olağanüstü otantik yerler, kurgular, atmosfer vs hepsi mükemmel! Bunun filmi çıksın, hasılat rekorları kırar be!
venediğe gitsem leonardonun evini şıp diye bulurum
Oynamadıgın zaman video izlionya o sıkıcı oluo. Yok prof. ile konusmalar vs.
quote:
Orijinalden alıntı: BARKU
venediğe gitsem leonardonun evini şıp diye bulurum
Valla aynen öyle olur! Mesel GTA4 şehri, niyork'un aynısı! Niyorka gitsem orda kaybolmam bea!
Merhaba, 2. Oyun çok süper cidden İyi geceler.
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
Ya öyle deme heyecan bastı birden ya. Üstelik 3. sünün eli de kulağında, çıktı çıkar valla! Birde ayıptır söelemesi fifa11 next geni bekliyorum. Gel kasım ayı gel! Gel de bizlere hayat ver!
O kadar niye saatlerini harcadın ki bir gün olmadı 2 günde bitir olsun bitsin. Ne kasıyorsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
Ya öyle deme heyecan bastı birden ya. Üstelik 3. sünün eli de kulağında, çıktı çıkar valla! Birde ayıptır söelemesi fifa11 next geni bekliyorum. Gel kasım ayı gel! Gel de bizlere hayat ver!
Merhaba, Artık şu oyunlar bi çıksa indirecek bişey bulamıyorum Teşekkürler İyi geceler Kandiliniz mübarek olsun.
Ulan bi ben hazedemedim şu oyunu.
Ben 3-4 bölüm oynadım da hem kontrol karışık hem de sıkıcı geldi bana. Ordan şuraya burdan buraya tur atıyoruz, bi kaç kişi öldürüyoruz. Sıkıcı geldi bana nedense.
quote:
Orijinalden alıntı: By_Neo_34
Oynamadıgın zaman video izlionya o sıkıcı oluo. Yok prof. ile konusmalar vs.
Zaten AC serisinin esprisi orada, seni o kurgunun içine sokuyor sinematiklerle. Tabi RP oyunu bile counter gibi oynayan bir oyuncu kitlemiz olduğuda kaçınılmaz bir gerçek