Şimdi Ara

AsRock 990FX Extreme 3 İncelemesi [ Kullanıcı Değerlendirmesi ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
7.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu açmamdaki amaç almayı düşünenlere fikir vermesi bu yüzden mantıklı görenler alabilir ki ben mantıklı görüyorum. 10 fazlı bir anakart ile 5 fazlı bir anakarttan daha iyi oc yada daha stabil oc yapılacak diye de bir kaide yok ki zaten bu faz muhabbeti ile ilgili bir çok konuda yorum yaptım,kimse fazın ne olduğunu bilmezken ki çoğu kişide bilmiyor ne olduğunu.

Onun dışında söylediğim gibi isteyen istediği anakartı alabilir. Yorumun için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow Dash

cinebench sonucu ben mi göremedim yoksa yok mu?

Cinebench Stock , 4.0Ghz ve 4.5Ghz sonucu eklendi.

teşekkürler, 4.5ghz olarak gayet kullanılabilir bir işlemci. f/p bile diyeceğim neredeyse.
  • 2500K 3.3Ghz ile FX6100 ün 4.5Ghz deki aldığı sonuçlar benzer şekilde çıkıyor. FX6100 ü min. 4.0Ghzde herkes kullanır zaten hemen her anakart ile , bu seviyelere Oc edildiğinde F/P oranıda aynı oranda artıyor çünkü Performans hızaşırtma ile doğru orantılı ilerliyor.
  • Hayırlı olsun güzel kart almışsınız
    İşlemcinin stok ve hız aşırtmalı değerleriyle birlikte GPU nun FPS artışlarınıda eklerseniz karşılaştırma olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Hayırlı olsun güzel kart almışsınız
    İşlemcinin stok ve hız aşırtmalı değerleriyle birlikte GPU nun FPS artışlarınıda eklerseniz karşılaştırma olur

Mesela hangisini eklemeliyim ?
  • Cinebench OpenGL puanlarının nekadar arttığını merak etmiştim.
  • OpenGL puanlarının konumuzla herhangi bir alakası yok ama ben yine de ekledim
  • Süper inceleme olmuş eline emegine saglik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam FSB ağırlıklı o.c yapıp cinebench testi alabilmeniz mümkün mü ?
    FSB ile getiri daha fazla oluyor.
  • Getirisinin ne olacağını bilmiyorum fakat stabilitede sorun yaşama durumu olabilir, yani uğraştırır. Bu yüzden gerek görmüyorum
  • Hocam 4.5 Ghz'de stabil voltaj değeri nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu inceleseydiniz görürdünüz.
  • emegine saglık dostum

bu arada bf3 te hangi ekran kartını kullandın yada kartlarını?
  • Powercolor HD7870 PCS+ kullandım.

Teşekkür ederim.
  • Vay vay vay bu konuyu görmemiştim. Eline sağlık

Bu arada bir adet Phenom II 955 4.0 OC skoru paylaşayım. FX6100 ile 4.0'da aynı skoru alıyorlar. Ama 955'in eti budu bu kadar net stabil olarak;

AsRock 990FX Extreme 3 İncelemesi [ Kullanıcı Değerlendirmesi ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 24 Ekim 2012; 13:45:14 >

• Teşekkür ederim , foruma yararlı paylaşımlarda bulunmayı seviyorum.
  • İnceleme için teşekkürler asrock 970a mı yoksa bunumu alayım derken konuyu gördüm baya faydalı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Vay vay vay bu konuyu görmemiştim. Eline sağlık

Bu arada bir adet Phenom II 955 4.0 OC skoru paylaşayım. FX6100 ile 4.0'da aynı skoru alıyorlar. Ama 955'in eti budu bu kadar net stabil olarak;

AsRock 990FX Extreme 3 İncelemesi [ Kullanıcı Değerlendirmesi ]

3 yıl kullandım ve 955 hakkında her yerde çok iyi konuşurum. Eski dostum 955... Hala ikinci el fiyatıyla piyasada alınabilecek en ama en FP 4 çekirdekli işlemcidir kendisi... Bulan 955 bulsun 965'in sıfırına para vermesin. Zaten voltaj vermeden 3.7 GHZ hızda çalışıyor ve 500 MHZ ek hıza rağmen ısınmıyor.

• İnventus'ta Sıfır 955 te saılıyor stoklarında var 195TL fiyatı ile şu geçiş döneminde alınabilir bir işlemci kesinlikle. Özellikle 7850 ve 7870 ile kesinlikle sorunsuz F/P ikilisi oluşturulabilir hocam. ASrock'un 970 çipsetli anakartı da 200TL civarı satılıyor. Güzel ikili olabilirler yine.
  • bende teknobiyotikten asrock 990fx siparişi verdim bugün 255.41 tl suan yarın gelir büyük ihtimalle sabırsızlıkla bekliyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.