Şimdi Ara

AsRock 990FX Extreme 3 İncelemesi [ Kullanıcı Değerlendirmesi ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
132
Cevap
2
Favori
7.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oknglr

bende teknobiyotikten asrock 990fx siparişi verdim bugün 255.41 tl suan yarın gelir büyük ihtimalle sabırsızlıkla bekliyorum :D

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun
  • quote:

bende teknobiyotikten asrock 990fx siparişi verdim bugün 255.41 tl suan yarın gelir büyük ihtimalle sabırsızlıkla bekliyorum :D

219 değil miydi yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T

quote:

219 değil miydi yahu?

valla bilemiyorum suan en ucuz 251 tl civarı teknobiyotikte 255 % 20 indirimli hali hemde birkaç haftadır bakınıyorum o fiyatlarda görmedim hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

İnventus'ta Sıfır 955 te saılıyor stoklarında var 195TL fiyatı ile şu geçiş döneminde alınabilir bir işlemci kesinlikle. Özellikle 7850 ve 7870 ile kesinlikle sorunsuz F/P ikilisi oluşturulabilir hocam. ASrock'un 970 çipsetli anakartı da 200TL civarı satılıyor. Güzel ikili olabilirler yine.

Alıntıları Göster
    @Chris Brown

Kesinlikle haklısın. 200 TL'nin altında 955 ve 200 TL civarında bir 970, üstüne de bana göre maksimum 7850 ile AMD'nin ruhu geri çağrılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 1 Kasım 2012; 0:52:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Bu mesaj silindi.
    Yok asrock doğalı çok oldu tam olarak dfı ile karşılaştıramayız ama F/P olarak ürünleri iddialı durumda şuan gerçekten.

@ Gerginix ; evet aynı şekilde hocam. F/P olarak orta/üst sınıfta iyi iş çıkarıyor.
  • quote:

Yok asrock doğalı çok oldu tam olarak dfı ile karşılaştıramayız ama F/P olarak ürünleri iddialı durumda şuan gerçekten.

@ Gerginix ; evet aynı şekilde hocam. F/P olarak orta/üst sınıfta iyi iş çıkarıyor.

Alıntıları Göster
    elinize emeğinize sağlık çok güzel detaylı bir inceleme olmuş.
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar acil cevap lazımanakarttaki 12vatx güç girişine neyi bağlamam gerekiyor 8 pinli eski anakartımda 4 pinliydi. Powerda da 4 pinli 2 adet var ve ekran kartına taktığım 6+2 lik 2 adet pcie bilmemne guç girişi var
  • quote:

Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Cpu ya 4+4 Pin takman gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

AsRock 990FX Extreme 3 İncelemesi [ Kullanıcı Değerlendirmesi ]

hocam şundan sağdaki gibi 2 tane var ikisini yanyanamı takıcam soruyorum tekrar yanlıs birşey yapmiyim diye
  • quote:

quote:

hocam şundan sağdaki gibi 2 tane var ikisini yanyanamı takıcam soruyorum tekrar yanlıs birşey yapmiyim diye

Alıntıları Göster
    Evet. 2 Sinin birbirine takılma yeri var küçük bir plastik zaten.Birleştirip takacaksın. Anakarttaki girişlerle elindekilere bak zaten şekillerinden mantık yürütürsün. Tam oturmadan takma yoksa anakarta zarar verebilirsin, dikkatli ol yani. ZOr bir tarafı yok.

• quote:

Evet. 2 Sinin birbirine takılma yeri var küçük bir plastik zaten.Birleştirip takacaksın. Anakarttaki girişlerle elindekilere bak zaten şekillerinden mantık yürütürsün. Tam oturmadan takma yoksa anakarta zarar verebilirsin, dikkatli ol yani. ZOr bir tarafı yok.

1 saatlik uğraşın sonunda sistemi kurdum :D cevap içinde sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Vay vay vay bu konuyu görmemiştim. Eline sağlık

Bu arada bir adet Phenom II 955 4.0 OC skoru paylaşayım. FX6100 ile 4.0'da aynı skoru alıyorlar. Ama 955'in eti budu bu kadar net stabil olarak;

3 yıl kullandım ve 955 hakkında her yerde çok iyi konuşurum. Eski dostum 955... Hala ikinci el fiyatıyla piyasada alınabilecek en ama en FP 4 çekirdekli işlemcidir kendisi... Bulan 955 bulsun 965'in sıfırına para vermesin. Zaten voltaj vermeden 3.7 GHZ hızda çalışıyor ve 500 MHZ ek hıza rağmen ısınmıyor.

Bendeki voltajsız 4.0 çalışıyordu abi 4.0. Sıfır ısınma. Ama dayanamadık geçtik 1090T'ye

• quote:

quote:

quote:

Vay vay vay bu konuyu görmemiştim. Eline sağlık

Bu arada bir adet Phenom II 955 4.0 OC skoru paylaşayım. FX6100 ile 4.0'da aynı skoru alıyorlar. Ama 955'in eti budu bu kadar net stabil olarak;

3 yıl kullandım ve 955 hakkında her yerde çok iyi konuşurum. Eski dostum 955... Hala ikinci el fiyatıyla piyasada alınabilecek en ama en FP 4 çekirdekli işlemcidir kendisi... Bulan 955 bulsun 965'in sıfırına para vermesin. Zaten voltaj vermeden 3.7 GHZ hızda çalışıyor ve 500 MHZ ek hıza rağmen ısınmıyor.

Bendeki voltajsız 4.0 çalışıyordu abi 4.0. Sıfır ısınma. Ama dayanamadık geçtik 1090T'ye

Alıntıları Göster
    hocam inceleme için eline sağlık anakart aradığım şu günlerde işime yaradı elimde bir 955 var bu anakartı alıp uzun bir süre sorunsuz kullanmak istiyorum

Düzeltme: Birde bu anakart'ta Marvell kontrolcü yoktur değilmi? sitesinde sata 3 kontrolcüsüyle ilgili bir yazı göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klemexus -- 11 Kasım 2012; 13:21:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: klemexus

hocam inceleme için eline sağlık anakart aradığım şu günlerde işime yaradı elimde bir 955 var bu anakartı alıp uzun bir süre sorunsuz kullanmak istiyorum

Düzeltme: Birde bu anakart'ta Marvell kontrolcü yoktur değilmi? sitesinde sata 3 kontrolcüsüyle ilgili bir yazı göremedim

Doğal SATA III... Ayrıca Marvell port iyidir. SATA III olarak sadece Marvell port varsa kötüdür.
  • quote:

quote:

Doğal SATA III... Ayrıca Marvell port iyidir. SATA III olarak sadece Marvell port varsa kötüdür.

Alıntıları Göster
    Ne desem yanlış açıkçası çünkü hiç dikkat etmedim ona. Sadece portların hepsinin sata 3 olmasını düşünmüştüm.

• quote:

quote:

elimde corsair force gt 3 ssd var ve bu ssd'nin arasının marvell sata 3'lerle pek iyi olmadığını yazmışlar o yüzden sordum bana sıkıntı çıkarmadıktan sonra marvell olmuş olmamış sorun olmaz

• Sadece marvell port varsa sorun olur ama bu anakartta dogal sata iii.

• quote:

Sadece marvell port varsa sorun olur ama bu anakartta dogal sata iii.

Sağolasın yakında bu anakart kullanıcılarına bende katılacağım kısmetse
  • Bu anakart mi yoksa Msi 990fxa gd65 mi ? Cok fena arada kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

Bu anakart mi yoksa Msi 990fxa gd65 mi ? Cok fena arada kaldım
    Chris Brown arkadaşımızın assrock ve fx 6100 incelemeleri sonucunda 990fx i aldım
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asrock-990fx-extreme3-amd-990fx-am3-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart.html
    yanlız kartın bir alt modelinde olmayan ve benim aldığım kartta anlamadığım ''Hyper Transport 5200MT/s'' özelliğin bana tam olarak ne katkı sağladığını bilmiyorum.
    açıklarmısınız?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.