Şimdi Ara

Asosyallik vb. Sorunları Olanlar Buyurun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asosyallik vb. sorunları olan arkadaşlar varsa ben ve bu forumdan bir arkadaşım anlık mesajlaşabileceğimiz bir platforum üzerinden toplanıp sorunumuza çözüm arayacağız. Eğer katılmak isteyen arkadaşlar olursa bana pm yolu ile ulaşırlarsa kendilerine birtakım sorularım olacak.

• İlk olarak ekle. Artık değişmeliyim.
  • Bunun bir ilacı var mı ki ? İlacı olsaydı asosyallik olmazdı.Keyfimizden yalnız değiliz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incir reçelşi -- 17 Temmuz 2014; 16:05:36 >
  • Cesareti olmayan insan asosyal adam yol bile soramıyo sanki yicek karşıdaki herif seni
  • whatsapp grubu kurabilirz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Bunun bir ilacı var mı ki ? İlacı olsaydı asosyallik olmazdı.Keyfimizden yalnız değiliz..

tabikide var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KardanAdam*

Merhabalar.

Asosyallik vb. sorunları olan arkadaşlar varsa ben ve bu forumdan bir arkadaşım anlık mesajlaşabileceğimiz bir platforum üzerinden toplanıp sorunumuza çözüm arayacağız. Eğer katılmak isteyen arkadaşlar olursa bana pm yolu ile ulaşırlarsa kendilerine birtakım sorularım olacak.

Grup kurduysaniz pm atarsn gerci kurtldm sayilir ama maksat muhabbet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Bunun bir ilacı var mı ki ? İlacı olsaydı asosyallik olmazdı.Keyfimizden yalnız değiliz..

tabikide var.

Söyle o zaman biz de bilelim.

• Wahatsapp grubu kurarsanız pm atın

• İşte başkasına bel bağladığınız sürece asosyal olmaya devam. Biraz kendinizi keşfetmeye ne dersiniz gençler?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

tabikide var.

Söyle o zaman biz de bilelim.

psikoloğa gidin size yazsın uygun ilacı. kimsenin sorumluluğunu almak istemem.
  • telefonum nokia 1110, bu yüzden whatsapp gelemem başka bir yolu var mı, ben de katılcam
  • Atlattık sayılır ama ekleyin beni de.

Yardımcı oluruz elimizden geldiğince.
  • Beni yazdiniz mi beni

• asosyalliğini sebebbi paradır. ben arabası olan ya da parası olan bi asosyal görmedim...

kimse kendini kandırmasın para yok diye gezemiyor asosyaller...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

asosyalliğini sebebbi paradır. ben arabası olan ya da parası olan bi asosyal görmedim...

Nasıl paradır? Bir yere kadar hak verebilirim fakat dışarı yola çıkıp yürümek de mi parayla çıkın abi tek başınıza gezin dolaşın kütüphanelere gidin bedava işte kitap okuyun yeşillik alanlar olur illa bulunduğunuz yerlerde parklar olur ordaki banklara oturun amca varsa bankta oturan gidin yanına selamın aleyküm amca diye girin muhabbete amcalar getirir devamını merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2gramşans

quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

asosyalliğini sebebbi paradır. ben arabası olan ya da parası olan bi asosyal görmedim...

Nasıl paradır? Bir yere kadar hak verebilirim fakat dışarı yola çıkıp yürümek de mi parayla çıkın abi tek başınıza gezin dolaşın kütüphanelere gidin bedava işte kitap okuyun yeşillik alanlar olur illa bulunduğunuz yerlerde parklar olur ordaki banklara oturun amca varsa bankta oturan gidin yanına selamın aleyküm amca diye girin muhabbete amcalar getirir devamını merak etmeyin

peki ya sonraki gün ? 3.fün? 4.gün ? nereye kadar idare edecek doğa bizi ?

doğanın sistemi çöktü . şuan metal ve para çağındayız ne yazık ki...

• PM yoluyla ulaştım ama birtakım sorular falan sormadınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.