Şimdi Ara

asosyallik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • insanlarla iletişim kurmakta zorlanıyorum. Sözcükleri akıcı kullanamıyorum ayrıca sinema,starbucks,burger king vs bu tarz yerlere hiç gitmedim. Bir gün yolum bir şekilde düşerse sipariş nasıl veriliyor onu bile bilmiyorum. Aslında rezil olma korkusu beni çok ürkütüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspartamsız -- 7 Kasım 2019; 22:14:46 >

• csb hiç 1 kere gitmişindir en azından. biz iyi hissedelim diye yapıyosun bunu heralde
  • filmi evde izliyorum ve hiç sinemaya gitmedim. yapma hocam şimdi vardır benim gibi takılan yalnız hissetmiyorum
  • Bende asosyalim, konuştuğum arkadaşîm 0

Çünki insanların menfaatçi ve yalancı olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım olur ama kendimden taviz vermeye başlayınca. Dayanamıyorum saçma sapan konuşmalar,yaptıkları espriler bana göre değil. Daha kaliteliye doğru gitmeye gayret ediyorum ama çevremde hep yerinde sayan insanlar var.
  • Hocam gişeler olur ordan bilet alırsın hangi filme gideceksen sonra salonunu bulur girersin filme. Burgerde falan kasada verirsin siparişi hazırlayıp gel al derler. Bunlar basit şeyler takma kafaya. Ben manitayla giderdim sinemaya manita yok şimdi gerekde yok gitmeye .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sorun sadece sinemayla kalsa iyi. insan içine çıkmaya çıkmaya konuşmada aksaklıklar başladı. Lafı geveleyince de garip garip bakıyorlar :) halbuki o sıra aklımda birkaç cevap seçeneği var ve hızlı konuşmaya başlayınca dışarıda konuşamıyor havası oluşuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.