Merhabalar, 20 yaşındayım bu sene yeni üniversiteye başladım (3. kez girişim) bu zaman kadar barda barmenlik ve garsonluk komilik yaptım baktım olacak gibi değil üniversiteye gideyim dedim (biraz kendi isteğim biraz aile zoru). Şuan 2 yıllık elektronik okuyorum fakat bu beni daha kötü etkiledi, hem yalnızlık hem de dersler açısından aşırı bunaldım, int*harın eşiğine geldim sayılır (bu durum kendimi bildim bileli var fakat zaman zaman nüksettiği oluyor o da bu zamanlardan biri), üniversiteye ayağım gitmiyor, derslerde dersi dinleyemiyorum ilgim olmadığı için zaten en son fiziği 9. sınıfta gördüm aradan geçmiş en az 6 yıl bir şey de anladığım sayılmaz, pek sosyal birisi olduğum söylenemez yaşadığım şehirde 4-5 arkadaşım, üni'de ise 2-3 arkadaşım var(dı) 2'si bıraktı. Üniversiteyi bırakıp bir meslek öğrenmek istiyorum fakat bu yaştan sonra nasıl yapabilirim o mentaliteyi idare edebilir miyim bilmiyorum. Daha önceden bir kaç kere böyle çıraklık girişimlerim oldu fakat aile tarafından zorla işe gönderilmedim (lise zamanlarımda da okula gitmek istemiyordum fakat aile zoruyla gitmek zorundaydım). Ne yapacağımı bilmiyorum cidden eşikteyim, bazen babamın lafları aşırı dokunuyor oturup ağlıyorum, kendime kızıyorum bir yandan da onlara (zaten istemediğim şeyi zorla neden yaptırdılar bu zaman kadar onu anlamıyorum hadi onu geçtim ben neden direnmedim onu hiç anlamıyorum). Bana bi akıl verecek birisi var mı yada benim geçtiğim durumlardan geçip üstesinden gelen? Teşekkürler şimdiden. |
Bildirim