Şimdi Ara

20 Yaş, Üniversite, Kaygı, Depresyon...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 20 yaşındayım bu sene yeni üniversiteye başladım (3. kez girişim) bu zaman kadar barda barmenlik ve garsonluk komilik yaptım baktım olacak gibi değil üniversiteye gideyim dedim (biraz kendi isteğim biraz aile zoru). Şuan 2 yıllık elektronik okuyorum fakat bu beni daha kötü etkiledi, hem yalnızlık hem de dersler açısından aşırı bunaldım, int*harın eşiğine geldim sayılır (bu durum kendimi bildim bileli var fakat zaman zaman nüksettiği oluyor o da bu zamanlardan biri), üniversiteye ayağım gitmiyor, derslerde dersi dinleyemiyorum ilgim olmadığı için zaten en son fiziği 9. sınıfta gördüm aradan geçmiş en az 6 yıl bir şey de anladığım sayılmaz, pek sosyal birisi olduğum söylenemez yaşadığım şehirde 4-5 arkadaşım, üni'de ise 2-3 arkadaşım var(dı) 2'si bıraktı. Üniversiteyi bırakıp bir meslek öğrenmek istiyorum fakat bu yaştan sonra nasıl yapabilirim o mentaliteyi idare edebilir miyim bilmiyorum. Daha önceden bir kaç kere böyle çıraklık girişimlerim oldu fakat aile tarafından zorla işe gönderilmedim (lise zamanlarımda da okula gitmek istemiyordum fakat aile zoruyla gitmek zorundaydım). Ne yapacağımı bilmiyorum cidden eşikteyim, bazen babamın lafları aşırı dokunuyor oturup ağlıyorum, kendime kızıyorum bir yandan da onlara (zaten istemediğim şeyi zorla neden yaptırdılar bu zaman kadar onu anlamıyorum hadi onu geçtim ben neden direnmedim onu hiç anlamıyorum).

Bana bi akıl verecek birisi var mı yada benim geçtiğim durumlardan geçip üstesinden gelen? Teşekkürler şimdiden.

• Hocam neyi gerçekten istediğinizi, ne yapmak istediğinizi bulmanız gerekiyor; kararsızsanız bilmiyorsanız işte o zaman zor bir durum maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • barmenlerin çok düşürdüğü doğru mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalıştığınız yere göre değişir, biz müşterilerle muhattap olmuyorduk.

• Kendine bir hedef oluşturup o hedef için koşturucan. İçine sinen, seveceğin bir şey olmalı

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

Yeter artık kız arama yeter olacaksa kendiliğinden olur ne arayıp duruyon

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

fazla kasmaya gerek yok

• Bence üniyi bitir elektrik teknisyeni ol mavi yakalı adama ihtiyaç var

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt

Sen çok kafaya takıyon boş ver işine gücüne bak zamanı gelince olur daha yaşın erken

• Bu yaştan sonra dediğin 20 yaş be daha çocuk sayılırsın. Düşünme şeklin sağlıklı değil bir psikiyatristle görüş bence ilaç tedavisi iyi gelecektir.

• Bence parasal kaygıların olmasın. Kendini komple materyalist yapma seveceğin şeyleri bul ve onlar çerçevesinde takıl.

• İlgin olan iş bulabileceğin ya da iş varsa daha iyi giriş yapabileceğin bir bölüm yaz. 1 sene daha atla bir şey olmaz yaşın genç

• 20 küçük bir yaş 25 yaşına kadar bir çok şey deneyebilirsin ama hiç durmamanı öneririm sürekli bir yol ara kendini keşfet bu seni geliştirecektir

• papros P kullanıcısına yanıt

Benim de asıl merak ettiğim şey, o ilacı bıraktıktan sonra hayatında meydana gelen değişiklikler neler....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.