Şimdi Ara

Asosyal olmaktan mutluyum ..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala anlatamadım bu sosyal insanlara . Ya ben mutluyum asosyal olmaktan hala diyorlar ki yok 20 yaşındasın bilmiyorsun sosyal hayat iyidir filan istemiyorum dışarda sap sap gezmek istemiyorum 1001 türlü insanlarla sohbet etmek ben kendi halime bakarım 2-3 arkadaş bulurum olur biter asosyal hakkında bildiklerimi uzuuun uzuuun yazabilirim asosyaller beni anlar diye yazmıyorum sadece sosyal insanlardan sosyal olmanın ne kadar gereklı oldugunu yazmalarını istiyırum + yönleri nedir merak ediyorum..

• haklısın sosyal olmanın + yönü falan yok zaten insanların sana nasıl ne şekilde baktığını anlayamıyorsun kimseye güvenemiyorsun en iyi boşver gitsin. otur evde keyfine bak.
  • bence sosyallik bi işe girip çalışmak yeterince sosyal oluyosun zaten..
  • sevgigiln olmaz..tıpkı benim gibi..işin en kötü kısmıda bu diğerleri fasa fisoo
    en sonunda iise buda iişin en acı veren kısmı..evleneceğin vakit annene babanene falan dersin bana görücü usulüyle kız bulun diye bu çağda
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemoş12

sevgigiln olmaz..tıpkı benim gibi..işin en kötü kısmıda bu diğerleri fasa fisoo
    en sonunda iise buda iişin en acı veren kısmı..evleneceğin vakit annene babanene falan dersin bana görücü usulüyle kız bulun diye bu çağda

aynen en kötü kısmı bu. ama bunu kmse değiştiremez yapı çünkü

• Gecelere Gecelere Gecelere Akalım...
  • @cemoş12

Kız konusu ayrı birşey sosyal kızlarını (ortam kızlarını) görüyoruz emo,satanist 1001 türlüsü var ben evlenecegım zaman aradıgımı bulurum

@destructive

işe girince'de benim için gecerlı 2-3 arkadas bana yeter

Sosyal insanlar durmadan seni izler ve eleştri yaparlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mutsuzum
    10 yıl önce açıldı
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bi aralar asosyaldim. Fakat sonra anladım fani dünya her anımızı iyi değerlendirmeliyiz dünyada yaşamamız gereken çok fazla şey var ne kadarını yaşarsak kâr. sosyal olunca pc ile uğraşmıyormusun? tabii ki uğraşıyorsun. hatta 4-5 saat. ama farklı şeyler de yapıyorsun.

git bi kız arkadaş bul yada başka arkadaşlarınla takıl biraz farklı şeyler yapmanın güzel olduğunu anlayacaksın
  • Gerçekten asosyal olmak iyi değil bende öyleyim ama kız arkadaşın felanda olmuyor öyle sap gibi kalıyorsun evde, birde hani sıkıcı geliyor dışarı çıkmak vs. ne yapıcam diyorsun ama sağlam erkek ve kız arkadaşlar olunca felan ister istemez çıkıyosun sonra ben niye vaktimi bunun başında geçirdim diyorsun ve kafanı dağlara taşlara vuruyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

Bende bi aralar asosyaldim. Fakat sonra anladım fani dünya her anımızı iyi değerlendirmeliyiz dünyada yaşamamız gereken çok fazla şey var ne kadarını yaşarsak kâr. sosyal olunca pc ile uğraşmıyormusun? tabii ki uğraşıyorsun. hatta 4-5 saat. ama farklı şeyler de yapıyorsun.

git bi kız arkadaş bul yada başka arkadaşlarınla takıl biraz farklı şeyler yapmanın güzel olduğunu anlayacaksın

İşte sorun burada sosyal olmak durmadan zarar tamam zevk alıcaksın kız bulucaksın ama sonu yok her gece eglenecem diye para saçıcan kızla 1-2 sene gezicen sonra ayrılcan vs vs vs bana kazandırdıgı bişi yok madem bişi kazanamıcam evimde otururum daha iyi değil mi ?

@barman

Bende eskiden sosyal insandım kız arkadasım vardı ama sıkıldım hep aynı şeyler cart curt en iyisi kafa dinlemek bi kıza aşık olucam diye yırtınıyorsun rezil oluyorsun vs istemem evlilik yaşım gelince o zaman zaten bulunur arasın sorarsın ama flört işi boş iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NisoseR -- 16 Temmuz 2008; 11:16:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nicer

Hala anlatamadım bu sosyal insanlara . Ya ben mutluyum asosyal olmaktan hala diyorlar ki yok 20 yaşındasın bilmiyorsun sosyal hayat iyidir filan istemiyorum dışarda sap sap gezmek istemiyorum 1001 türlü insanlarla sohbet etmek ben kendi halime bakarım 2-3 arkadaş bulurum olur biter asosyal hakkında bildiklerimi uzuuun uzuuun yazabilirim asosyaller beni anlar diye yazmıyorum sadece sosyal insanlardan sosyal olmanın ne kadar gereklı oldugunu yazmalarını istiyırum + yönleri nedir merak ediyorum..

Evet Bende 2 sene öncesine kadar senin gibi düşünüyordum yemin ederim 4 gün evden cıkmadıgımı biliyorum dengem bozulmuştu gündüzleri uyuyor Gece kasıyordum :( Counter Falan sevdasına gözlerden olduk ( miyop 2 * 2.5 derece ) Girdim bi işe calışmaya başladım kendimi buldum kişiligimi buldum Rahatladım.

Sanada en Acilinden tavsiyem bir an önce kop yoksa ciddi sorunlar yaşarsın insan herşeyi yaşarken aman boşver diyebiliyor ama ilerde pişman oluyorsun işte Bu söylediklerimi lütfen ciddiye al hayat SANAL degil REAL'Dir ;)

• sosyal olmak diye bir şey yok..o halde asosyallikt yok..kimisi dışarıya çıkıp dolaşmayı sever kimisi sevmez.bitti
  • ASOSYEL TİPLER ZATEN KENDİNİ DIŞTAN HEMEN BELLİ EDER..HA DERSİN BAK BU ÇOCUK ASOSYEL..NERDEN ANLADIM?
    YÜRÜYÜŞÜN...BAKIŞŞLARIN...GİYİM TARZIN...VS..
  • tuttugun fan club'tan belli ne kadar mutlu oldugun
  • 2-3 arkadaşın olsa bile sosyal bi insan olursun.zaten bi insanın en fazla 3 arkadaşı olur. diğerleri öylesine arkadaşlıklardır..sen eğer asosyal olmaktan mutluysan asosyal olmuyorsun..ANTİ-SOSYAL OLUYORSUN.
  • Demişsinki millet bakıp eleştiriyor
    Sırf bu mu dışarı az çıkmana neden olan şey ?
    Bırak eleştirsinler kendileri kusursuz değil
    Ben 1-2 gün dışarı çıkmassam beni sıkıntı basar , çıkıp gezmek yeni birileriyle tanışmak her zaman iyidir tekrar düşün asosyalliği
  • Bence sosyallik ve asosyallik arkadaş sayısıyla dışarı çıkmayla ölçülmez.Sosyal insan,herkesle iletişim kurabilen,her ortamda laf çevirebilen ve sevilen insandır.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi games for windows -- 16 Temmuz 2008; 11:45:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: games for windows

Bence sosyallik ve asosyallik arkadaş sayısıyla dışarı çıkmayla ölçülmez.Sosyal insan,herkesle iletişim kurabilen,her ortamda laf çevirebilen ve sevilen insandır.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: games for windows

Bence sosyallik ve asosyallik arkadaş sayısıyla dışarı çıkmayla ölçülmez.Sosyal insan,herkesle iletişim kurabilen,her ortamda laf çevirebilen ve sevilen insandır.

Nice sosyal insanlar gördüm tanıdım hepsi boş insanlar hava atan ortamın kralıyım diye geçinen herşeye atlayan cins insan tipidir benim gözümde . Boşanmış insanların neredeyse hepsi bu yüzden oluyor yanlış karalar dik kafalılık vs ... Umarım dediklerim anlaşılmıştır..

@ciddiyetsiz gorkem

Evet bi nevi'de anti-sosyalim

Yaşasın Asosyalizm

• Aynen hocam bilgisayarımla çok mutluyum evde oturmaktan asla sıkılmıyorum,ama annem laf anlamıyor yok çık gez git spor yap...

Buz patenine gidiyordum ancak bugün bilerek kalkmadım ve gitmedim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.