Şimdi Ara

kurt adam olma teknikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
8
Favori
42.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Öncelikle arkadaşlar bu meselenin iki günde hallolacağını zannediyorsanız yanılıyorsunuz.
    Her teknik gibi bu teknikler de sabır, zaman ve inanç gerektirir. Felsefe yapmayı hiç sevmem ama bunları söylemeden geçemiyorum çünkü iki günde uçmak kaçmak isteyenler sinirimi bozuyor. Ya adam gibi ciddiye alın bu meseleyi, ya da hiç uğraşmayın kardeşim.
    Hele hele inanmayanlar, işi dalgaya gırgıra vurmak isteyenler hiç uğramasın buraya.


    Burda vampir yada kurtadam olmak meselesini öğretmiyoruz, burda onları bi araç ya da hedef olarak görüp duyularımızı geliştiriyoruz.


    İlk olarak bu işi ne için yapmak istediğinize karar vereceksiniz.
    Kurtadamları mı seviyorsunuz? Vampirleri mi? Yoksa inanmıyor musunuz?
    İnanıp inanmamanız hiç önemli değil. Onların gerçekte var olup olmaması de hiç önemli değil zaten. Mesele onlardan biri olmak değil mesele duyularınızı geliştirip o aklınızdaki varlığı kendi ruhunuza işletmek.
    Aslında bu konu sadece bir bel kemiği, çünkü tüm özellikleri ayrı ayrı çalışıp ayrı ayrı uygulayacağız. Bu da en az 10 konu eder. İlerde yenileri gelecek.
    İlk olay; karar demiştik. Aklınızdaki varlığı tüm özellikleriyle araştırın, bilin, öğrenin, çünkü ne kadar çok bilgi edinirseniz, onları ruhunuza kazımak o kadar kolay olacaktır.
    Meseleye ruhtan başlayacağız çünkü ruhun hissedip yaşamadığı bir olayı beden de yaşayamaz. Yani önce ruhunuzu değiştireceksiniz, beden onun arkasından gelecek.


    1) karar verin
    2) olabildiğince çok bilgi toplayın (yazı, roman, film, resim vs vs herşey olabilir)
    3) topladığınız bilgileri bi arşivde biriktirin ve hepsini hafızanıza kazıyın.
    4) Kendinize bi isim bulun. Bu ismi seçtiğiniz varlığın ismi olarak düşünün. Daha önce hiç duyulmamış bir isim olsun. Onu aklınıza gelebilecek her yere yazın. Sürekli gözünüzün önünde olsun ve o isimle bütünleşin.
    5) Müslümansanız derhal abdestinizi alın ve namaza başlayın. Namaz aklınızın alamayacağı kadar biyo-enerji ve ferahlık verir. Bunlar da bize en çok lazım olan şeyler zaten. Ama günde 5 vakit namaz yetmez. Nafilelerle birlikte bu sayıyı 10'a kadar çıkarın. Ve her namazdan önce soğuk suyla bikaç defa abdest alın. Bunlar kesinlikle gerekli. İlerde hak vereceksiniz.


    Bütün bunlardan sonra duyularınızı tek tek geliştireceksiniz. İlk olarak klasik göz rengi muhabbetinden başlıyoruz.
    Yol haritası şöyle;
    İlk hafta uğraşıp göz rengini değiştireceksiniz. Ama en fazla bi kaç saate kaybolacak. Hayal kırıklığı yaşamayın, tekrar deneyin. Sonra yeniden yapacaksınız. Yeniden, yeniden ve yeniden.
    Her seferinde biraz daha kısalacak değiştirme süreniz ve her seferinde biraz daha uzun süre değişik renkte kalacak güzünüz.
    Bunu istediğiniz an istediğiniz süre değiştirene kadar yapacaksınız.


    Nasıl yapacağınıza gelince;
    Karekteristik olarak durumlar değişse de genel olarak insanlar rahat ve huzurluyken biyokinezi yapabilirler.
    Kafanızı boşaltın (her zamanki mesele işte)
    Ve kendinize bi ayna bulun. Mümkünse temiz olsun, en ufak bi leke bile olmayacak.
    Bol ışıklı bi ortam olacak. O kadar ışıklı bi ortam olacak ki gözünüze yakından baktığınızda içindeki tüm ayrıntıları görebileceksiniz.


    Gözünüze odaklanıp renklerin değiştiğini düşüneceksiniz. Sadece düşünmeyip inanacaksınız, öyle olmasa bile öyleymiş gibi göreceksiniz. Bunu dakikalarca sürdüreceksiniz. Sonra günlük hayatta sürekli göz renginiz değişik gibi davranacaksınız.
    Örneğin ; Gözlerim mavi.
    Bunu sürekli tekrar edeceksiniz, hayalinizdeki maviliği aklınızdan hiç çıkarmayacaksınız.
    İlk başlarda bunu yapmak için çok uğraşacaksınız ama ilerde bunlara gerek kalmayacak.
    Ayna karşısındaki işi vaktiniz oldukça yapın. Ama günde bi iki saat ayırın.

    Bölüm 2;

    "Konsantre ve meditasyon kısmını geçiyorum. Hazır vaziyete geçeceksiniz.

    Bu bölümdeki ders "kurtlar gibi keskin duymak" üzerine olacak.


    Herhangibi müzik aletinden müzik açıyorsunuz. (su, rüzgar ve doğa sesleri tavsiyemdir. sakın sözlü müzik açmayın).
    Sesi normal düzeyde olacak. Sonra sesini yavaşça kısıyorsunuz. fazla kısmayın.
    O sese alışmaya çalışmayın. Tam aksine sesin giderek arttığını düşünün. Sesin arttığına inanın ve gerçekten sesi kulaklarınızda en ince ayrıntısıyla duyun. Buna kendinizi inandırın. Sesin yükseldiğini hissedeceksiniz.
    Eğer olmuyorsa siz böyle düşünürken sesi hafifçe açın ve "aslında ses açılmadı ben keskin duyularımla duydum" diyerek kendinizi kandırın.
    "Kendinizi kandırmak" işin püf noktası. Burda beyninizi kandırıyorsunuz ve beyniniz bi şeye gerçekten inanır ve o şekilde komut verirse aynen gerçekleşir. Mesele havanın çok soğuk olduğuna kendinizi gerçekten inandırırsanız yavaş yavaş üşürsünüz ve elleriniz morarmaya başlar. Aslında hava sıcaktır ama beyniniz öyle düşündüğü için öyle olur.
    Burdaki maksat da aynen öyle.
    Beyninizi inandırın, böylece çok kısık sesleri ve çok uzaktaki sesleri bile yüksek algılayacak ve bir kurt özelliklerine sahip olma yolunda büyük bi adım daha atmış olacaksınız."Bölüm 3;
    bölüm 3 :
    "İlk iki konuda bu işin felsefesini, göz rengini ve duyma duyusunu geliştirmek konusunda bilgi paylaşmıştım. Şimdiki meselemiz ise hızlı koşmak üzerine olacak.
    Şu meditasyon meselelerini hiç anlatmayacağım, aklı ve ruhu dingin olmayanlar boşuna denemesin.
    Sigarayı bırakacaksınız kardeşim. Düzenli spor yapacaksınız bunları geçiyorum.


    Şimdi başınıza gelebilecek bir felaket düşünün. Peşinizden en çok korktuğunuz şeyin geldiğini, ya da çok sevdiğiniz birinin hastahanede olduğunu ve koşmanız gerektiğini düşünün. Tam anlamıyla ölümüne koşun. Aklınızı boşaltın, her şeyi bir kenara bırakın ve hayatın tek anlamının daha hızlı koşmak olduğunu düşünün. Beyninizi buna odaklayın. Ana avrat küfür yemiş gibi koşun birinden tüm benliğinizle nefret ederken onu öldürmek için koşun yada ölümden kaçmak için koşun aklınızda en kötü yada en etkili ne hayal edebilirseniz onu tüm benliğinizde yaşayın ve koşun. koşarken ellerinizi, önünüzdeki havayı yırtarmış gibi belli bir ritimde vücudunuzla uyumlu şekilde sallayın. Koşarken vücudunuzu öne doğru eğin.


    Koşmak kendi başına bir "duygudur". Koşmak duygusu diye bişeyin var olduğunu hepimiz biliyoruz ama bunu lugatımızda hiç kullanmayız. Sizden o duyguyu hissetmenizi istiyorum. O özgürlük duygusunu beyninizin en ücra köşesindeki nöronlarınıza bile hissettirin. O hissi sevin hatta aşık olun ona.
    Bunu haftada birkaç defa tekrarlayın. (her gün yapmak alışkın olmayanlara zarar verebilir). Günler geçtikçe o beyninize vuran kan basıncının ve eklemlerinizin ağrılarından zevk almaya başlayacaksınız. Koşarken bacaklarınızın ağrısını umursamayacaksınız ne ağrı ne nefes ne de başka birşey sizi durdurabilecek. Asla durmayacaksınız durmayı ölmek gibi düşünüp var olan gücünüzün ötesine geçeceksiniz.


    Bir süre sonra her yeni deneyiminizin bir öncekinden daha iyi olduğunu farkedeceksiniz ve her seferinde daha hızlı koşacaksınız.
    Kurt kadar hızlı ve kurt kadar özgür !"
    Bölüm 4

    Bu bölümde daha güçlü vuruş üzerine bilgi vereceğim.


    At binme duruşunda yumruk vurmaya çalışın. Tekniği doğru uygulamaya başladığınız zaman, yumruk vuruşunda çığlık kullanmaya başlayın. Yumruk vuruşuna bu şekilde devam edin. her yumruk vuruşu arasında 2 saniye duraklayın. İstediğiniz zaman duraklamadan vurabilirsiniz.
    Doğru teknikle ve çığlıkla yumruk vurmaya başladığınız zaman yumruklarınızın arasındaki duraklama süresini arttırın ve içinizden düşünerek sanki bütün vücudunuzla vuruyormuş gibi yapınız. Fakat vücudunuzda kollarınızdan başka bir yeriniz hareket etmeyecektir. Her yumruk arasında derin nefes alınız, yumruk vururken bir miktar nefes veriniz, diğer kısmını tutunuz. Vuruşunuz bitince diğer kalan nefesinizi verip tekrar derin bir nefes alarak devam ediniz.
    Kendinize yumruk gücü arttırmak için dambıl yapınız. İki dambılla yumruk vuruşu çalışınız. Birkaç ay sonra dambılların ağırlıklarını artırınız. İç enerjinizi de yumruk vururken hissetmeye çalışınız.
    Dambıl çalışmasını en az iki ay devam ettirdikten sonra, kum torbası ile çalışabilirsiniz. İçine küçük kumaş veya kırpıntı parçalar doldurarak elde edebileceğiniz bir torbadır. Aynı teknikle yumruk vuruşunu bu torbaya yaparak çalışmaya devam ediniz. Çok ileride içine kum doldurulmuş torba ile devam edebilirsiniz.


    Kolunuzun acıya dayanıklılığını artırmalısınız. Bunun için kollarınızı sert kenarlarda gezdirerek ezmelisiniz. Kolunuzu öne uzatınız. Avuç içiniz yere baksın ve eliniz açık olsun. Kolunuzun küçük parmağınız tarafında kalan bölümü üst kol olarak isimlendireceğiz. Dış kolunuzu bir masanın kenarına koyunuz. Yavaş yavaş önce aşağı, sonra yukarı doğru kaydırınız. Kemiğinizin sürterken çıkarttığı sesi hissedeceksiniz. Bunu her iki kol için; hem iç kol ve hem de dış kol için yapınız. Bu çalışma sonucunda kendinizi korumak için blok yaptığınızda kolunuzda hiçbir sızlanma hissetmeyeceksiniz.
    Kolunuzdaki darbe gücünü geliştirmek için iki metrelik kalın bir sopa alınız. Bunun yarım metresini toprağa veya betona gömünüz. At Binme duruşuna geçinip kolunuzu sopaya doğru kaldırınız. Kolunuzun temas edeceği bölüme ip yada kendir sarınız. Bu sopaya üst kolunuzu vurunuz. Bu vuruşlar esnasında dirsekler kırılmayacaktır. Bu çalışmayı her iki kol ile de yapınız. Bu çalışma esnasında ve diğer tüm güç geliştirme çalışmaları esnasında öncelikle At Binme duruşunda durmalısınız. İleride diğer duruşlarda da yapabilirsiniz.
    Bölüm 5

    Boyunuz kadar bir duvarı kollarınızı kullanmadan atlayarak geçmek mi istiyorsunuz?

    Yapmanız gereken iş şu;
    Ayaklarınıza ağırlık bağlayacaksınız. Kalın bileklikler şeklinde satılan birkaç kiloluk ağırlıkları spor salonlarında bulabilirsiniz, eğer imkan yoksa ayaklarınıza birer kilo ağırlık verecek herhangi bir şey bulup ayak bileklerinize bağlayabilirsiniz.
    Bu ağırlıkları alıştıkça arttıracaksınız. Peki bu ağırlıkları bağladıktan sonra ne yapacağız?
    Basketbol =)
    Evet ayaklarınıza ağırlık bağladıktan sonra bol bol basketbol oynayacaksınız ve sürekli zıplayacaksınız. Bir süre sonra bu ağırlıklara alışacaksınız vücudunuz bunu bir süre sonra normal hale getirecek. İşte o zaman ağırlıklarınızı çıkaracaksınız, ağırlıklarla sizi 50 cm zıplatmaya alışmış olan vücudunuz, ağırlıkları çıkarınca 1 metre yükseğe zıplatacak. Bu uzunluğu ağırlıkları arttırıp vücudunuzu ağırlıklara alıştırdıktan sonra arttıracaksınız.

    6.Bölüm'ün konusu dayanıklılık.


    Teknik-1
    Şimdi arkadaşlar dayanıklılık için acıyı isteyin.Acı sizin hava,su,yemek gibi bir ihtiyacınız olsun.Dayakmı yiyorsunuz,aldırmayın acıyı hissetmeyin yılmayın.Barfiks direği gibi bir yere asılın kollarınız ne kadar ağrırsa ağrısın acıyı hissedin,hissetmek isteyin.Bu şekilde 10 dakika durun,sonra 20,sonra 30 hergün arttırın.


    Teknik-2
    Bir leğene kaynar su doldurun.Sıra ile tekrar,tekrar ellerinizi ve ayaklarınızı kaynar suya sokun.Eliniz yanacaktır ama umursamayın,elinizi kaynar suya değilde ılık suya soktuğunuzu düşünün pisikolojik olarak rahatlatın kendinizi.Kısa süre içerisinde acı sizin suyunuz,havanız gibi olsun.







  • Denedim zebani oldum sakın denemeyin.




    Not:Zindanlarda alem yapıyoruz.
  • "Her teknik gibi bu teknikler de sabır, zaman ve inanç gerektirir."
    buna inanacak var mı ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marea60 -- 25 Temmuz 2013; 0:26:28 >
  • ilk başta yav he he yazacaktım ama sondaki acı olayını seninde yazdıgını görünce belki haklısındır dedim. küçüklügümde annemlerden felen acıdan zevk alanlara mazoşist dendigini duymuştum. bende deniyim diye başladım . şuan acıyı beyinden silip aynı zamanda acıdan zevkde alabiliyorum ama yinede çok büyük acılarda pek yapamıyorum belki bir kaç ay daha sonra prof olurum

    Kısaca:sonda dedigi acı olayı doğru digerlerini bilemem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperX3 -- 25 Temmuz 2013; 0:27:04 >
  • onun yerine bi alfa bizi isirsin sürüsüne katilalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teen wolf izleyip gelmiş '' yav he he ''
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fadafaka

    Denedim zebani oldum sakın denemeyin.




    Not:Zindanlarda alem yapıyoruz.

    Zindan da alem yapıyoruz derken hocam kızıl saçlı beyaz tenli kızlar var mı? Varsa ben de zebani olmak istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omer25

    onun yerine bi alfa bizi isirsin sürüsüne katilalim

    ben beta olmak istiyorum arkadaş. sürüye katılırız
    teen wolf akar
  • Oha kurt adam oldum.Beyler okumayın kurt adam olursunuz.
  • başlığı değiştir ciddi işy anlatmışsın herkes seni troll sancak.biyokineziyi önceden okumuştum
  • Ben decaluion olmak istiyorum nasıl olacam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAV HE HE
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigit30

    başlığı değiştir ciddi işy anlatmışsın herkes seni troll sancak.biyokineziyi önceden okumuştum

    +1
  • merak ettim okuycam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cowinenge

    Ben decaluion olmak istiyorum nasıl olacam ?

    />

    ;

    />




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavikann

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cowinenge

    Ben decaluion olmak istiyorum nasıl olacam ?

    />

    ;

    />


    scott gostericek ona predatoru alphayi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BayAdonis kullanıcısına yanıt
    hoam scoot bu adamı görene kadar sallıyor yav yaparım ederim görünce nutku tutuluyor nedense :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavikann

    hoam scoot bu adamı görene kadar sallıyor yav yaparım ederim görünce nutku tutuluyor nedense :D

    aynen yav o gunleri de gorcez scott oldurcek onu biraz daha zaman gecsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.