Şimdi Ara

Asosyal insanların yapabileceği meslekler nelerdir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
27.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Yazılım mühendisliği öneren arkadaşlar piyasadan bihaberler herhalde.Yazılım işi tek başına yapılan bir aktivite değildir.Bir kişiden büyük bir projeyi bitirmesi beklenemez.İlla ki insanlarla muhatap oluyorsun.

Senin yerinde olsam okulu bırakmazdım.Biraz daha sabrederdim.Bu işin geleceği var.Milletin ağız kokusunu çekeceğim diye düşünüyorsundur şimdi ama kazanacağın parayı düşün.Gerçi para önemli değil demişsin fakat bu devirde emin ol para önemli.Kararını bir daha gözden gerçimeni öneririm.Sosyalleşmeyi de işe başladıktan sonra halledebilirsin bence.O kadar zor bir şey değil.
    Sosyalleşmek okuldan sonra değil asıl okul sürecinde halledilmesi gereken bir sorun hocam. Eğitim sürecim 2 senedir işkenceden farksız. Hep bi stres hep kaygı içindeyim çünkü yaptığım her işte, ödevde, derste hep bir belirsizlik taşıyorum. Boşlama gibi bir lüksüm de yok, kafamı da veremiyorum. Psikologa gitmem lazım. Faat gittikten sonra ne değişecek hiç bilmiyorum. İnsanlarla konuşmak benim için işkence gibi bir şey. Hep diken üstündeymişim gibi hissediyorum. Psikologa gittikten sonra bile insanlarla samimi ilişkiler kuracağımı düşünmüyorum. Üstüne bir de kekemelk var azımsanamayacak derecede. Başta kekemeliğimden dolayı sustum. Şimdi sustuğum için iyileşemiyorum. İyileşmem için konuşmam gerek. Konuşma faslını başaramıyorum. Ne bileyim insanlara alışamadığımdan herhalde. Ailem dışında kimseyle konuşmuyorum desem abartmam. Oda arkadaşlarımla bile. En fazla selamlaşıyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam senin arkadaş edinmeye ihtiyacın var. Hangi ünidesin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 25 Kasım 2019; 9:34:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum, makina mühendisi adam öyle ya da böyle insanlarla iletişim kurmak zorunda.
    Yönetimde görev alırsan ekiple konuşacaksın.
    Şantiye vs kovalarsan işçilerle vs iletişimde olman gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar benimde kafamda cereyan eden soru. Sırf insanlarlala münasebete girmemek icin ne olabilirim diye bakıyorum orduya girmeyi kafaya taktım bu aralar orada da insanlarla temas halindesin ancak belli bir hiyerarşi var herkes yapacağı işi biliyor ciddi bir meslek, cıvık insanlar olmaz orada diye düşünüyorum

• konu sahibi mezun oldu mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drunkcat -- 9 Mayıs 2023; 2:36:23 >
  • drunkcat D kullanıcısına yanıt

Drunkcugum ordu zordur ezerler seni civik insan olmaz ama kafadan kirik ruh hastasi dolu. Yerinde olsa tir soforlugunu kovalarim Avrupadan saglam bir lojistik firmasi bulacaksin ingilizceni gelistirip calisma iznini,oturma cart curt hallettikten sonra otomatik vitesli aracinla gezersin.

Maaslari aylik 10 bin euroyu buluyormus + yollar kaymak gibi hollanda da gülfem zengin var turk kizi takip et.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

Senin dedigin is zor hocam babadan kalan tir olsa belki olurdu.

• drunkcat D kullanıcısına yanıt

Niye zor olsun kamyonla baslarsin sonra tira gecersin globa lojistik firmalari var. Depoda bakiyom 50-60 yasindaki dayilar yapiyor senin benim neyim eksik ?

• senin neyin aksik abi akar gidersin sen busun işte bu bu bu bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.