Şimdi Ara

Asosyal insanların yapabileceği meslekler nelerdir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
27.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rkx

Elektrik-elektronik mühendisliği için iş olanakları çok az ayrıca maaşlar asgari ücretten biraz fazladır.Sebebi 81 ilde kalitesiz üniversite olması sebebiyle, çok fazla mühendis arzı var.Ülkedeki krizle birçok firma küçülmeye gidiyor.

Benim önerim her geçen gün değeri artan veterinerliktir. Hayvanlara artık sosyal,sağlık alanında yasalar yapılıyor yada yapılacak.
    Yazılım mühendisi geleceğin mesleklerinden.Saatlerce pc başında oturabilirim,yabancı dil öğrenirim dersen kesinlikle yazılım mühendisliği.
    Üstlerde dedim hocam zaten. Sevdiğim işin başında saatlerce oturabilirim. Yabancı dile yatkınlığım da çok iyidir. Orta okulda lisede yabancı dil yeteneğim okul birincisinin bile gözüne çarpıyordu. Nasıl yapıyon bu ingilizceyi diye soruyordu bana arada.

Bilgisayarla da aram küçükken çok iyidi. Hem oyun oynamayı hem içerikleri kurcalamayı çok seviyordum. Kurcalaya kurcalaya ekran kartını yaktığım bile oldu. Fakat sonra zamanla bilgisayar eskidi, uğraşmayı bıraktım derslere yoğunlaştım. Tıp ve diş hekimliği milletin gözünde prestijli bölümler olduğundan, benim de zekamla çalışkanlığımla vs göze çarpmamdan dolayı, toplumun da etkisiyle diş hekimliğine geldim. Fakat fıtri olarak ısınamadım desem yeridir. Aslında yapamayacağım bir bölüm değil ama insanlarla ilişkilerim çok zayıf. Sosyal bakımdan şu an bitik durumdayım resmen. Vize dönemindeyiz kek derslere bile bakmak gelmiyor içimden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A112A26DD

Üstlerde dedim hocam zaten. Sevdiğim işin başında saatlerce oturabilirim. Yabancı dile yatkınlığım da çok iyidir. Orta okulda lisede yabancı dil yeteneğim okul birincisinin bile gözüne çarpıyordu. Nasıl yapıyon bu ingilizceyi diye soruyordu bana arada.

Bilgisayarla da aram küçükken çok iyidi. Hem oyun oynamayı hem içerikleri kurcalamayı çok seviyordum. Kurcalaya kurcalaya ekran kartını yaktığım bile oldu. Fakat sonra zamanla bilgisayar eskidi, uğraşmayı bıraktım derslere yoğunlaştım. Tıp ve diş hekimliği milletin gözünde prestijli bölümler olduğundan, benim de zekamla çalışkanlığımla vs göze çarpmamdan dolayı, toplumun da etkisiyle diş hekimliğine geldim. Fakat fıtri olarak ısınamadım desem yeridir. Aslında yapamayacağım bir bölüm değil ama insanlarla ilişkilerim çok zayıf. Sosyal bakımdan şu an bitik durumdayım resmen. Vize dönemindeyiz kek derslere bile bakmak gelmiyor içimden

Alıntıları Göster
    Şuanki durumunuzla düşünmeyin, okul biter işinin başına geçersen, insanlara alışır, zamanla sosyal, girşimci ve muhabbet dolu kültürlü biri olacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• freelancer olarak yapabileceğin her iş olur.

logo tasarla, shop yap, video editle, youtube içerik üreticisi ol, blog yaz, yazılım yap, çeviri yap, beat yap sonu yok bunun. seç birini iyice öğren ve sonuna kadar uğraş vazgeçme. iyi para var, sen az parayla da yetinirim demişsin, ayda 2 app yazsan yeter sana
  • asosyal insanların aöf dışında hiçbir üniversiteyi bitirebileceğini düşünmüyorum.
  • Rkx kullanıcısına yanıt
    Iyi demissiniz guzel demissinizde konu asosyal insanlarin sececegi meslek su anki duruma gore secilecek meslek degil

• Yazılım mühendisliği,net.

• Sosyal fobi boyutundaysa illaki biriyle iletisim kurman gerekecek bunu dusunup kendini gelistirmenizi veya tedavi olmanizi tavsiye ederim.

• Öyle bir meslek yok illaki iletişim halinde olacaksin sorunlarda cikacak illaki çözemedigin seyleri belki sevmedigin insana bile sormak zorunda kalacaksin kaçiş yok

• Herkes yazılim,bilgisayar mühendisliği demiş de projeler genelde grup halinde yapılıyor. Freelance diyorsaniz anlarım ama o da her iş için geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: kortekes

Yazılım mühendisliği
    kim uyduruyor la bunu. yazılım mühendisi isen 7/24 başkaları ile iletişim kurmak zorundasın. ekip işi bu.
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Mühendislik tek kişilik değil ekipçe yapılır.Yazılım-bilgisayar mühendisliği nispeten bireysel olarak yapılabilir.Tabi biraz da ülke sorununa da değindim.Konu konuyu açıyor.
    Bu sebeple veterinerlikte önerdim.
  • Yazılım mühendisliği öneren arkadaşlar piyasadan bihaberler herhalde.Yazılım işi tek başına yapılan bir aktivite değildir.Bir kişiden büyük bir projeyi bitirmesi beklenemez.İlla ki insanlarla muhatap oluyorsun.

Senin yerinde olsam okulu bırakmazdım.Biraz daha sabrederdim.Bu işin geleceği var.Milletin ağız kokusunu çekeceğim diye düşünüyorsundur şimdi ama kazanacağın parayı düşün.Gerçi para önemli değil demişsin fakat bu devirde emin ol para önemli.Kararını bir daha gözden gerçimeni öneririm.Sosyalleşmeyi de işe başladıktan sonra halledebilirsin bence.O kadar zor bir şey değil.
  • Hocam yanlış yöntemi izliyorsun sorunu çozmek yerine soruna göre hayatını şekillendiriyorsun. Böyle bir meslek arıyacağına asosyalliğinden kurtulmaya çalış emin ol çok daha mutlu bir hayat yaşarsın. Sevmediğin bir mesleği yap demiyorum. Ama müh de okusan insanlarla illaki iletişim halinde olucaksın bunun bir kaçarı yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.