Bir Beşiktaş'lı olarak ciddi anlamda stad mükemmel olmuş.. UEFA kupası finaline gidersek final bu stadda oynansın
hala aklınız bizim stadta Allah herkese gönlüne göre versin
Allah'ı var çok güzel yapmışlar hocam yani güzel olan herşeyde bir göz kalır yani :) Hayırlı olsun güle güle eskitin :) Umarım kısa zamanda bizim izinlerde çıkarda bizde yenileriz stadımızı :)
Lan bizim odayi gosterirken birden stekelenburg un formayi görünce dondum kaldım :-) sonra de zeuw u gorunce cozdum isi
Boşken pek iyi değil ama doluyken mükemmel gözüküyor, atmosfer süper.
TOKİ başkanı konuşmasına şuna benzer sözlerle başladı: "Bugüne kadar Sami Yen'deki kiracılık yükümlülüklerini yerine getirmeyen GS yönetimi, bugün bu stadın yapımındaki yükümlülüklerini de yerine getir..." bu noktadan sonra hem ıslıklar arttı hem de yayıncı kuruluş sesi kıstı, biraz sonra da zaten eski maçlardan görüntülere geçtiler. Daha geçen haftaki haberlere göre stad, vb yerlerde alkol yasaklanmıştı diye hatılıyorum ama eleman sanırım maçtan önce almış ne aldıysa.
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Adam aptal ya, tuttu tokinin yaptıklarını sayıyor. Tamam dersin şunu yaptık bunu yaptık diye ama lafa bir girdi ki resmen " hiçbir işi beceremeyen Galatasaray yönetimi bi stadı da yapamayacaktı biz olmasaydık vs. " Salacan ultraslanı üzerine parçalasınlar şu malı.
Oha cidden böylemi diyor soysuz
Bu adam nasıl konuşuyor böyle. STAD AÇILIŞINDAN BU SKANDALI YAŞATANLARA YAZIKLAR OLSUN.
Ulan bu spiker ne çok konuşuyor.
202
ıslıklayınca nankör oluyor taraftarımız. Adam çıkıp resmen kafa tuttu ya. erdoğan ı ıslıklamaktan beter etsinler...
Birde artık şu ıslıklayanları ayıplamayın lütfen. Kimi ıslıkladılarsa hepsi sonuna kadar hakediyor o yuhalamaları. Lütfen
maçı uyduda veren kanal var mı arkadaşlar
Neyi yuhladılar
Sinem de ne güzel kızmış bee vay be :D
Lan taraftar kafanız ediyim arabesk şarkı söylüyorlar defolun ordan gidin be
TOKİ başkanı intihar etmeye gelmiş heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: Turquia
quote:
Orijinalden alıntı: calypsoo
Açılış maçında R.Tayyip Erdoğanı Toki başkanını falan ıslıklıyorlar.. Onların büyük katkısı var bu projede Türkiye standartları üzerinde bir stad bu..
bu mantalite sayesinde AKP 60% da oy alır.
Yemişim TOKİ ve Tayyip'in katkılarını...
Helal olsun taraftarlara iyi yuhaladılar Tokiciyide Tayyibide. Nede olsa daha elit bir seyirci kitlesi. Neyin ne olduğunu biliyorlar ve ruhlarınında satılık olmadığının farkındalar.
HELAL OLSUN o yuhalayan her taraftara.
Valla duymadım toki başkanının neler dediğini..
Zemin çok güzel, hayal ettiklerim gerçekleşti.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Neyi yuhladılar
akp propagandasını ve Galatasaray a laf atmasını
maça kadar 210 olur
toki başkanı şukumu istiyor anlamadım. al şuku pampa ıslık şhow yaptılar rezil ettiler.