birazdan panik yapcak herkes maçı uydudan nerden izlicez arkadaşlar vakit varken konuşalım
Normalde KanalD'de 1 saat yayın vardı. Heralde reytingler beklenilenin üstünde çıktı yayını kesmediler. Normalde 18'de başlayıp 19'da bitecek haberler girecekti. Burdan çıkardığım bir umut olarak maçında yayınlanacak olması.
trübünler sönük duruyor.. ne bileyim daha aydınlık daha canlı olabilirdi
Cafedeyim maci bekliyorum...
Kazımın Bir Golu Var...OYNARSA
Kanal D yayını bitirdi mi?
Zemin Mükemmel Görünüyor...
Yayın bittiii pm izleyebileceğimiz yer yok mu
toki başkanını görevden alması lazım başbakanın. böyle saçmalık görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Gny*
Normalde KanalD'de 1 saat yayın vardı. Heralde reytingler beklenilenin üstünde çıktı yayını kesmediler. Normalde 18'de başlayıp 19'da bitecek haberler girecekti. Burdan çıkardığım bir umut olarak maçında yayınlanacak olması.
gösteriyle maç yayını ayrı şeyler hocam sonuçta millet para veriyo maçı izlemek için, bi şekilde ayrım yaparlar orda
Gerzek herifi biri azarlıyordu. Sanırım başbakanda beklemiyordu bu malın böyle konuşacağını.
Stada gelirsek, eğer milletin üzerinde sarı kırmızı forma olmasa, yanımda Türkçe konuşmasalar, telefonlarında apaçi melodisi çalmasa yeminle diyeceğim avrupada deplasman maçına gelmişiz çekirdek yerken söyleniyorum " adamlar yapmış " ama burası İstanbul be abi, harbiden bitti stad sonunda...
arkadaşlar reklam panoları neden kısa yapılmış. sahayı çevrelemiyor ? :)
tribünler üzgün duruyor nedne acaba
Ilk golü kım atıcam merak edıyorum
Maçın kesin verileceği Türksat uydu kanalı var mı??
Toki başkanı saçmaladı resmen böyle konuşmaması lazımdı.
Bana bu staddaki ilk golü suarez atacak gibi geliyor.
toki başkanı gerçekten saçmaladı.ne gereği vardı bunu yapmanın.spiker konuşmaların anlaşılmaması için konuştu abuk sabuk biçimde.erdoğanın yuhalanmasınada bir anlam veremedim.siyaset ayrı,iş ayrı.stadın yapılmasında büyük katkısı var başbakanın.