Stadta olan varsa ultraslan'dan uzak durmasını tavsiye ederim, garip bir agresiflik var hepsinde açılış gününe yakışmayan. Koltuklara basmayın dedim diye küfür bile yedim.
suç yönetimde hiçbirini sokmayacaklar stada ne güzel olur
Aklım almıyor gerçekten.Sinirden kudurtur bunlar insanı.Nasıl bir kafa yapısı var bunların ya? Senelerdir burda çocuk büyütür gibi takip ettik stadı.Sen git koltukların üzerine çık.Ulan ayı herif o elindeki nane koltuğun üstüne çıkmadan sallanmıyor mu?
Bilet satışı olmayan açılışı şifreli izlenmeyen bir kanala veren adnan ve çetesine yazıklar olsun
eşşek kadar olmuş adamlara sandalyenin neresine oturacaklarını öğretemezsin. yönetim adam olsa bunları yapanların tek tek kulakların tutup dışarı attırır.
Arkadaşlar, dernekte d-smart var. MErkeze gidip izleyebilir miyim ? Ekstra şifre falan mı var bu maç için anlamadım. D-smart'ı olan izleyemiyo mu
Cnntürk de canlı yayın var stattan arkadaşlar.
Ultraslan kadar gereksiz bir grup varmıdır dünya üzerinde çok merak ediyorum
CNN TURK YAYINA BAŞLADI. HAYVANLAR BIRAK ÜSTÜNE ÇIKMAYI RESMEN TEPINIYORLAR KOLKOLA VERIP !
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
CNN TURK YAYINA BAŞLADI. HAYVANLAR BIRAK ÜSTÜNE ÇIKMAYI RESMEN TEPINIYORLAR KOLKOLA VERIP !
Geri Kafalı İnsan Dolu.. Yeminle Soğudum Şu Ultraslan Zırvanasından..
91283789129 saatlik açılışı açık kanalların yayınlamak istemeyeceğini düşünemiyor mu kimse? bir kısmını zaten açık kanallar veriyor ama tamamını beklemeyin. bizim verdiğimiz önemi vermek zorunda değiller
İnşallah o koltuktan düşerde kafanız gözünüz patlar gereksiz herifler.
Cem Yılmaz reklamında kötü görünen çimler gayet güzel duruyor şu an. Sanırım o reklam 2-3 hafta önce çekilmiş. Kutlamalarda bozulmazsa maçta süper bir zemin olacak.
CNN Turk'te Açıkladılar Şuan D-Smart Alıcısı Olan Varsa Ve Paketi Olmayanlarda Şifresiz İzleyebilecek Kesinti Olmayacakmış Euro Futbol'da..
çekirdek yiyolar
quote:
Orijinalden alıntı: süpergtacı
çekirdek yiyolar
O Kadar Da Değil Yani.. Bırak Yesinler..
Çekirdek yesinler ne olacak sizde yani o kadar da değil
quote:
Orijinalden alıntı: süpergtacı
çekirdek yiyolar
stada girerken herkez galoş giysin
adnan sezgin wc ye gidenlerden wc parası alıyomuş küçük 25 büyük 50 krş diyomuş