91283789129 saatlik açılışı açık kanalların yayınlamak istemeyeceğini düşünemiyor mu kimse? bir kısmını zaten açık kanallar veriyor ama tamamını beklemeyin. bizim verdiğimiz önemi vermek zorunda değiller
Maçı versinler o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Cem Yılmaz reklamında kötü görünen çimler gayet güzel duruyor şu an. Sanırım o reklam 2-3 hafta önce çekilmiş. Kutlamalarda bozulmazsa maçta süper bir zemin olacak.
Reklamda dikkat ettiysen bir açıdan baktığında daha yapılmamış koltuklar olduğu görünüyordu. Sonra kamera değişti ama yine aynı açıya bakıyordu bu seferde orda koltuk var görünüyordu. Heralde montaj olsa gerek o koltuklar. Yani daha koltuklar bile tam takılmadan çekilmiş bir reklam filmi.
quote:
Orijinalden alıntı: The_666
stada girerken herkez galoş giysin
şu ultraslan denen saçmalıktan bir an önce kurtulmalı. çapulcu diyince zorlarına gidiyor sonra. şu pankartların amacı nedir? nasıl bir saçmalıktır. grevemi geliyorsun ulan git otur izle maçını. desibel manyakları, ses dalgaları ile ne alıp veremediğiniz varda sınırları zorlamaya çalışıyorsunuz...
koskoca camia bi gurubu engelliyemiyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı
engellersen istifa seslerini kim bastıracak? kimler yandaşlık yapacak?
zaten %90 ı dilenci gibi. 5-10 lira verip kandırıyorlar. Bunlara bu kültür nasıl aşılanmış onu anlamıyorum, çoğu türkçe bilmiyo
quote:
Orijinalden alıntı: AbaraiRenji
CNN Turk'te Açıkladılar Şuan D-Smart Alıcısı Olan Varsa Ve Paketi Olmayanlarda Şifresiz İzleyebilecek Kesinti Olmayacakmış Euro Futbol'da..
Hiçbir ümidim yok , umarım 6 gibi açılır hala kapalı bende kanal
gstvde yayın var
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
quote:
CNN Turk'te Açıkladılar Şuan D-Smart Alıcısı Olan Varsa Ve Paketi Olmayanlarda Şifresiz İzleyebilecek Kesinti Olmayacakmış Euro Futbol'da..
Bende açık sorunsuz izleyebiliyorum euro futbol'u
quote:
Orijinalden alıntı: The_666
stada girerken herkez galoş giysin
kısa dönemler gibi poşet derler sonra.
Arkadaşlar açılış töreni saaat 18 den itibaren KANAL D'de haberiniz olsun.Yayın akışına girdi.Maç değil ama açılış töreni 2 saaate yakın bir yayın olacakmış.
quote:
quote:
Bi Alo Deyin İsterseniz D-Smart'a..
Stada girmek tv'den izlemekten daha kolay olsa gerek. Yaptıklarına bak ya..
M.Ali Birand sunacakmış açılışı kanal D'de saaat 18:00.
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
quote:
Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı
engellersen istifa seslerini kim bastıracak? kimler yandaşlık yapacak?
zaten %90 ı dilenci gibi. 5-10 lira verip kandırıyorlar. Bunlara bu kültür nasıl aşılanmış onu anlamıyorum, çoğu türkçe bilmiyo
Ne saçmalıyorsun sen ya çoğu Türkçe bilmiyormuş %90 dilenciymiş insanları böyle küçük göremezsin bana uA nın içinde bir tane Türkçe bilmeyen adam gösterir misin?
Klavyeden sallamak kolay değil mi kurumları karalamak bu kadar kolay.
Sen dışarıda karaborsa yapıp üzerinde uA polarlı her gördüğünü uA ya mâl edersen,her gördüğün sakallıya dede dersin.
Bu tarz kurumları karalamak çok kolay ama o imajı düzeltmek çok zordur lütfen bunu bütün uA'ya mâl etmeyin!
quote:
quote:
quote:
Zaten aradım 2009 abonesi olduğunuz için kapalı dediler , 2008 ve önceki üyeler izliyorlarmış. Digiturk'ü kurandan Allah razı olsun dedim kapattım.
bu arada yeni beste yok değilmi arkadaşlar
Koltuklarda tepinen zavallıları
quote:
quote:
quote:
quote:
Zaten aradım 2009 abonesi olduğunuz için kapalı dediler , 2008 ve önceki üyeler izliyorlarmış. Digiturk'ü kurandan Allah razı olsun dedim kapattım.
Ben 2007 Abonesiyim Bende Hiç Şifreli Kanal Yok Neredeyse, Sonradan Paket'e Giren Kanalların Hepsi Açık, Sanırım Bu Yüzden Bu Şekilde Yapıyorlar.. Yalnız Televizyon İzlemek Bile Paralı Ya Bu Durum Çok Ayıp..