Gene koltukların üzerine çıkmışlar (resmi site 17. resim) öküz bunlar abicim başka bir şey değil.
quote:
Orijinalden alıntı: süpergtacı
o ultraslan yazılarının falan ne gereği vardı? gecekonduya çevirmişler stadı
Maalesef...
Biraz gaza gelin.
Cem Yılmaz diyo ya hani. Şimdi ağla işte diye, aynen öyle bir duyguymuş stadta olmak. Sonunda bittiğini görmek...
Adamlar koltuğa çıkıyor yahuBu arada resimleri alıntı yapmayalım arkadaşlar yada yaparsak imageleri kaldırın sayfa dağılmasın
Bu ne şimdi? Tel örgülere pankart asmışlar ilk 4-5 sıra maçı nasıl izleyecek? Hiç kafa basmıyor mu bunu yapan insanlarda... Bu stat bizim taraftara fazla...
Bu ne şimdi? Tel örgülere pankart asmışlar ilk 4-5 sıra maçı nasıl izleyecek? Hiç kafa basmıyor mu bunu yapan insanlarda... Bu stat bizim taraftara fazla...
ilk 4-5 sıra mecburen ayağa kalkacak onların arkasındakilerindekilerinde kalkması gerekecek
Stat cok guzel oldu gercekten.galatasaraya ve turk futboluna hayirli olsun.
o koltukların üzrine nasıl çıkıyolar yahu kırılabilecğini düşünemiyolar mı yoksa koltuklar çokmu sağlam
Stadta olan varsa ultraslan'dan uzak durmasını tavsiye ederim, garip bir agresiflik var hepsinde açılış gününe yakışmayan. Koltuklara basmayın dedim diye küfür bile yedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Koltuklara basıyor hayvanlar, bunlar beyinsiz.
+1905
bu stad hakikatten bizim amele zihinsiz kendini bir halt sanan cahil taraftara fazla gelir kasımpaşa stadı lazım bizimkilere . canım stadı pankartlarla rezil etmişler bu ne kepazelik yaaa bide tel örgülere asmışlar yazıklar olsun asanların elleri kırılsın cok sinirlendim bu nasıl bi bencillik nasıl bi kafa yapısıdır ya
abi bari şu toki bayrakları olmasaydı
Ayrıyetten şu ultraslan apaçilerini gördükçe içim gidiyor. Adamlara bak ya halen daha koltukların üzerine çıkıyorlar. Zaten samiyen de yapıyorlardı bunu. hadi otururak izlemeyi geçtim ayakta durcaksan bari yere bas , ama yok bizimkiler illa o koltuğa çıkacak. Şimdide aynı şeyi yapıyorlar , iyi sinir olmaya başladım bu duruma.Mal mısın arkadaş , herkes koltuğa çıkacağına herkes yere bassa ne değişecek? 40-50 cm için o koltuklara verdiğin zarara değer mi?