Bence koltuklara basılmaması ile ilgili anons yapılması lazım anca öyle iner bu görgüsüz öküzler
az kaldı 200e yardırın
200 olmadan açmıyoruz beyler
bu görgüsüzlere davetiye verenin..
200
200 olunca tv veriyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: uq4l4 Bence koltuklara basılmaması ile ilgili anons yapılması lazım anca öyle iner bu görgüsüz öküzler
Işıklar söneli çok oldu, artık göremezler de kolay kolay kim üstünde öküz gibi kim oturuyor insan gibi.
o koltuğa basanlara
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa62
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
quote:
Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı
koskoca camia bi gurubu engelliyemiyor mu
engellersen istifa seslerini kim bastıracak? kimler yandaşlık yapacak?
zaten %90 ı dilenci gibi. 5-10 lira verip kandırıyorlar. Bunlara bu kültür nasıl aşılanmış onu anlamıyorum, çoğu türkçe bilmiyo
Ne saçmalıyorsun sen ya çoğu Türkçe bilmiyormuş %90 dilenciymiş insanları böyle küçük göremezsin bana uA nın içinde bir tane Türkçe bilmeyen adam gösterir misin?
Klavyeden sallamak kolay değil mi kurumları karalamak bu kadar kolay.
Sen dışarıda karaborsa yapıp üzerinde uA polarlı her gördüğünü uA ya mâl edersen,her gördüğün sakallıya dede dersin.
Bu tarz kurumları karalamak çok kolay ama o imajı düzeltmek çok zordur lütfen bunu bütün uA'ya mâl etmeyin!
Staddaki adnan sezgin istifa diyipte adnon polat istifa diyenleri susturan gurp değilmi şu ua.Bir galatasaraylı olarak taraftar grubumuzdan utanıyorum.Dağıtsınlar gitsinler aile takımı olsun grup hiç olmasın daha iyi.
ortadaki şey ne öle birimi cıkcak oradan :)
stadımız muhteşem görünüyor umarım yönetim herşeyiyle muhteşem bir organizasyon hazırlamıştır.
Maç başlama saati 21.00 olmuş galiba
quote:
Orijinalden alıntı: E A
içinden polat çıkıcakmış
o koltuğa basmayın biz oturacaz daha
koltuğa basan arkadaşlar nie her yerde türk oldğunuzu belli ediyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: E A
Dansöz çıkacakmış :)
quote:
Orijinalden alıntı: acimakarna
Maç başlama saati 21.00 olmuş galiba
21:00'e Sarkabilirmiş.. Kesin Değil Yani..
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
quote:
Orijinalden alıntı: uq4l4 Bence koltuklara basılmaması ile ilgili anons yapılması lazım anca öyle iner bu görgüsüz öküzler
Işıklar söneli çok oldu, artık göremezler de kolay kolay kim üstünde öküz gibi kim oturuyor insan gibi.
Bence görmeden yapmaları lazım kısa bir konuşma yapılsa iyi olur zaten çıkacaklarını biliyorlar bence..
quote:
Orijinalden alıntı: Feel The...
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa62
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
quote:
Orijinalden alıntı: reçel_yapan_arı
koskoca camia bi gurubu engelliyemiyor mu
engellersen istifa seslerini kim bastıracak? kimler yandaşlık yapacak?
zaten %90 ı dilenci gibi. 5-10 lira verip kandırıyorlar. Bunlara bu kültür nasıl aşılanmış onu anlamıyorum, çoğu türkçe bilmiyo
Ne saçmalıyorsun sen ya çoğu Türkçe bilmiyormuş %90 dilenciymiş insanları böyle küçük göremezsin bana uA nın içinde bir tane Türkçe bilmeyen adam gösterir misin?
Klavyeden sallamak kolay değil mi kurumları karalamak bu kadar kolay.
Sen dışarıda karaborsa yapıp üzerinde uA polarlı her gördüğünü uA ya mâl edersen,her gördüğün sakallıya dede dersin.
Bu tarz kurumları karalamak çok kolay ama o imajı düzeltmek çok zordur lütfen bunu bütün uA'ya mâl etmeyin!
Staddaki adnan sezgin istifa diyipte adnon polat istifa diyenleri susturan gurp değilmi şu ua.Bir galatasaraylı olarak taraftar grubumuzdan utanıyorum.Dağıtsınlar gitsinler aile takımı olsun grup hiç olmasın daha iyi.
Öyle birşey yok gelip çekirdek yiyen insanlar bagırıyor karşı gelenlerde ıslıklıyor bende dahil ben uA dan para mı alıyorum şimdi?
Forumdan bir çok kişi istifa diye bagıranları susturmaya çalıştı bunlarda mı uA dan para bilet alıyorlar?