Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
793.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Koltukların açılır kapanır olması iyi oldu hem üstüne çıkılmaz çıkılsada üstüne durulmaz çünkü basılacan yerin eni çok kısa olduğu için ayakta durmakta zorluk çekilir fakat normal bir şekilde ayağa kalktığımızda koltukta katlandığı için oldukça geniş bir alan kalacaktır bizlere.
    Aynen öyle. Yeni stadın en güzel özelliklerinden biri bence. Kirlenmez, kırılmaz, yer kaplamadığı için hayvanlar bile kırma ihtiyacı hissetmez. İsteyen oturur izler, isteyen ayakta...

Bir merak ettiğim konu daha ses sistemi. İnşallah bu eksiksiz stadımıza yakışacak muhteşem bir ses sistemi kurarlar. İyi hesaplayıp tüm stadın anonsları rahatlıkla duyup anlayabileceği bir sistem kurarlar. Devre arasında da yüksek ama temiz bir sesle müziğimizi dinleyebiliriz.

Katılıyorum ses sistemine, mesela bi deney filan yapsınlar. Bizim stadtan anons etsinler 2-2 diye karşı tarafta kutlamalar başlarsa tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Koltukların açılır kapanır olması iyi oldu hem üstüne çıkılmaz çıkılsada üstüne durulmaz çünkü basılacan yerin eni çok kısa olduğu için ayakta durmakta zorluk çekilir fakat normal bir şekilde ayağa kalktığımızda koltukta katlandığı için oldukça geniş bir alan kalacaktır bizlere.
    Aynen öyle. Yeni stadın en güzel özelliklerinden biri bence. Kirlenmez, kırılmaz, yer kaplamadığı için hayvanlar bile kırma ihtiyacı hissetmez. İsteyen oturur izler, isteyen ayakta...

Bir merak ettiğim konu daha ses sistemi. İnşallah bu eksiksiz stadımıza yakışacak muhteşem bir ses sistemi kurarlar. İyi hesaplayıp tüm stadın anonsları rahatlıkla duyup anlayabileceği bir sistem kurarlar. Devre arasında da yüksek ama temiz bir sesle müziğimizi dinleyebiliriz.

Katılıyorum ses sistemine, mesela bi deney filan yapsınlar. Bizim stadtan anons etsinler 2-2 diye karşı tarafta kutlamalar başlarsa tamamdır.

• Aah ah! Bir de şu stadda UEFA'da ilerlemek var... Düşünün Bordeaux maçının burada oynandığını. 56 bin kişinin aynı anda havaya zıpladığını.

• ne maçtı beaaaaa şimdi izleyince bile fena oldum hee
  • Tüm stad ağlamıştı vallahi, herkesin eli kimi bulursa onun omzunda... Tabii sonrasında Hamburg maçı pek öyle olmadı. Hakem sağolsun... Ha bir de Caner denen serseri.
  • Hatlar karıştı Atletico Madrid maçıyla...
  •  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

• quote:

Aah ah! Bir de şu stadda UEFA'da ilerlemek var... Düşünün Bordeaux maçının burada oynandığını. 56 bin kişinin aynı anda havaya zıpladığını.

Yuh ya ne biçim anlatmışlar
    Sabrinin golunden sonrası yok bende kayış koptuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

quote:

Aah ah! Bir de şu stadda UEFA'da ilerlemek var... Düşünün Bordeaux maçının burada oynandığını. 56 bin kişinin aynı anda havaya zıpladığını.

Yuh ya ne biçim anlatmışlar
    Sabrinin golunden sonrası yok bende kayış koptuydu

Süper ya

• Siteye Yeni Üye Oldum. Benim Çalışmamı İzinsiz Yayınlıyorsun. Bir Sorar İnsan.

• Üstünde ismin yazıyor işte hocam, ne olacak sanki. Bizde baktık beğendik işte.
  • Ne Alakası Var. Ben Sorsa İzin Vermiyeceğim mi Sanki? Sadece Söylemesi Lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Aktas

Ne Alakası Var. Ben Sorsa İzin Vermiyeceğim mi Sanki? Sadece Söylemesi Lazımdı.

Hocam yayılsın gitsin işte, emeğin daha çok kişiye ulaşsın. Adın üzerinde var zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Aktas

Siteye Yeni Üye Oldum. Benim Çalışmamı İzinsiz Yayınlıyorsun. Bir Sorar İnsan.

Yahu üstünde zaten ismin yazıyor. Alıntı olduğu zaten belli.
  • Sanki üstüne "bu hasanın değildir ben yaptım aslında" yazmış.
  • Bir Sorup Yayınlıyabilir miyim Dese Olmazmıydı. Belki Yayınlanmasını İstemiyorum. Fakat Sizin Verdiğiniz Cevap İnsanı İice Sinirlendiriyor. Üye Olup Size Düzgünce Birşey Söyleyip Cevap Verende Hata Ne Halt Yaparsanız Yapın...
  • Sağol Hasan kendine iyi bak,iyi günler.
  • Hasan saol

gitme diyeydiiimmm açeydim gollarımııı

Şaka bi yana cidden güzel çalışma ateşlenme hemen
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.