Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
793.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır zaten paylaşırken bunu düşünemiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

Yav sanki adam gizlice gelip bakın beyler resim yaptım olmuşmu demiş gibi konuşuyorsun.Benim üste çıkma gibi bir olayım yok,sen sadece basit şeylerden nem kapıyorsun.İnternette bunların başına geleceğini düşünmen gerekiyordu.Ama değişik bir adamsın.

tamam sende uzatma yeter
  • anlamıyorsun galiba şuan çoğu sitede zaten kendi yayınladığım resimler var. benim demeye çalıştığım istemediğim sitelerde yayınlanmamasıydı. (Üstünde Adım Olsa Bile) Elbette Gurur Duyuyorum Yayınlandığı İçin Ama Yinede İzin Alması Gerekirdi... Yoksa Dursun Banane..

Bu Arada Bu Modellediğim Oyun Modeli (Pes 2010)

Fake Falanda Değil Kendi Hesabım. 2 HAFTAYADA VİDEOLU OLARKA BİR ANİMASYON YAPACAĞIM
  • Videoluyu buraya koyabilir miyiz hasan baba.Kızmadıysan bize?
  •  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

Alın İnanmanız İçinde Modelimden 2 Resim.

Bu Arada 3D Bir Modellemeyi Photohopta Yaptı Diyen Biriler Var :D Anlayan Anladı. Bilmediği Şeyi Bilmeyerek Tartışıyor.

• 3DS Max
  •  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

Alın İnanmanız İçinde Modelimden 2 Resim.

Bu Arada 3D Bir Modellemeyi Photohopta Yaptı Diyen Biriler Var :D Anlayan Anladı. Bilmediği Şeyi Bilmeyerek Tartışıyor.

Dediğim Gibi Video Oyuna Attıktan Sonra Çekicem.
  • Ben sen yapmadın falan demedim ne bileyim nerde yaptıysan yaptın.Kimseye gelip burda kızma hakkın yok bence,internete giriyorsan izinsiz kullanmayı göze alıcaksın.Hala bir laf atma hali falan bunlar boş işler,bundan sonra kendin koyarsın kimse senden izin almak zorunda kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

/>

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

Ben sen yapmadın falan demedim ne bileyim nerde yaptıysan yaptın.Kimseye gelip burda kızma hakkın yok bence,internete giriyorsan izinsiz kullanmayı göze alıcaksın.Hala bir laf atma hali falan bunlar boş işler,bundan sonra kendin koyarsın kimse senden izin almak zorunda kalmaz.

arkadaşım uzatma bence sonuçta kendi çalışması. senide anlıyorum, buraya koyulmasında bir sakınca görmüyorsun ki sakıncada yok ama izin alınması gerektiğini söylemesi en doğal hakkı. benim çalışmamı sahipleneceksiniz demiyor sonuçta.
  • Neyse uzatmayın.
  • Yeter gerçekten uzattığınız,bir tartışmayı bitirmenin en iyi yolu doğru cevabı vermek,gerçeği söylemek vs değil susmaktır. Susun ve bitsin, kirletmeyin konuyu daha fazla.

• Yeni gelen arkadaşlar konulara resim eklemek için Direct Link yazan kısımdakini kopyalayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekentlim

• Bu da Valencia'nın yeni stadı. Resimler 2008'den kalma, acaba bunların da mı inşaat durdu?

http://www.valenciacf.com/en/NuevoEstadio/NuevoEstadioGaleria.html

• Benim bildiğim Valencia'nın inşaatı 2 seneden beri bekliyor.
  • Galiba dediğin gibi. Resmi sitede de 2008 resimleri var çünkü. İki stad resmi var, hangisi yapılacak acaba, ikincisi daha modern olmuş bence. Bizim stad bir 5 yıl sonra çok sıradan kalıcak diye korkuyorum, çok daha modern olabilirdi.
  • İkincisi, modern olan yapıyor.

Bizimkinin modernliği dış kaplamasına bakar.
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.