Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
792.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce gecekondu stadından geldim 23 nisan sebebiyle gitmiştim.Şunu belirtmem gerekirki stadyum sahaya çok yakın o televizyon görünedüğü 10 metre filan hikaye hemen dibinde tribün sahaya yani o bile çok yakın geldi bana bizim stadı düşünemiyorum birde televizyondan uzay gözüken tribünler gerçek hayatta hiç öyle değil sahayı hapsediyor.yüksekliğide o stada göre kıyasladım onların kale arkasının bitiş hizasından localar başlıycağı düşününce dehşet olcağı canlandı aklımda yani demek istedim yeni stadımızın tam bir cehennem olcak
  • Koltuklar da vişne renginde olursa boşken bile cehennem olur.
    Sahi koltuklarda netleşen bir renk var mı ?
  • www.aslantepe.biz

[simage]
     Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)
    [/simage]

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Koltuklar da vişne renginde olursa boşken bile cehennem olur.

sarı olmasında ne olursa olsun
  • www.aslantepe.biz

• www.aslantepe.biz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

dostlar koltukların rengi netleşmedi henüz ama içerden aldığım son bilgilere göre vişne çürüğüne çalan kırmızıyla yani Galatasarayın kendi kullandığı koyu kırmızı olcak bütün koltuklar turuncuya çalan sarıylada maraton trübünlere Galatasaray vs. yazılcak bunlar kulüpte konuşulan şeyler kesin değil henüz ama proje resimlerinede bakarsanız bu şekilde oradada.
  • geniş açı çalışması..

kaynakwww.aslantepe.biz
    bir önceki de geniş açıdır. direk linklerden doya doya bakabilirsiniz..

yeni stadyumumuzun inşası inanılmaz bir ilgi ile takip edilmekte. aslantepe.biz sitesi bu konuda rekor üstüne rekor kırarken diğer sitelerimizde yoğun ilgi görmekte..
    Galatasaray taraftarının yeni bir stadyuma ne kadar susadığını görebiliyoruz.

https://store.donanimhaber.com/b5/72/3a/b5723a0a118007afb19ebbac00183c86.jpg

http://i998.photobucket.com/albums/af107/asil1453/2010_04_22_1b.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: sonymony

quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

quote:

dostlar koltukların rengi netleşmedi henüz ama içerden aldığım son bilgilere göre vişne çürüğüne çalan kırmızıyla yani Galatasarayın kendi kullandığı koyu kırmızı olcak bütün koltuklar turuncuya çalan sarıylada maraton trübünlere Galatasaray vs. yazılcak bunlar kulüpte konuşulan şeyler kesin değil henüz ama proje resimlerinede bakarsanız bu şekilde oradada.

İyiymiş o zaman. Gerçi ben koltuklarda takım isminin yazmasını sevmiyorum ama bana kalmadı karar tabi.

•  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)
  • 2. makas ne zaman monte edilecek
  • Alıntı;

Arkadaslar kesinlestigi icin yazmakta sorun görmüyorum, Yarin aksama dogru insallah iceriden cekilmis fotograflari yayinlayacagiz.

Erdinc ve Murat Güzel cekim icin sabah santiyede olacaklar.

kaynak :www.aslantepe.biz
  • müthiş gidiyor valla allah nazardan korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

Alıntı;

Arkadaslar kesinlestigi icin yazmakta sorun görmüyorum, Yarin aksama dogru insallah iceriden cekilmis fotograflari yayinlayacagiz.

güzel haber aslantepe.biz farkı
  • Bugün önünden geçtim çok güzel gözüküyordu. Yolumun üstünde değil bugün tamamen tesadüfen geçtim çünkü yolumu şaşırmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal3ty

quote:

Alıntı;

aynen öyle. orası çok farklı. olmaz öyle bir yer. diğer dandik sitelere bulaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

quote:

Orijinalden alıntı: fatal3ty

quote:

Alıntı;

aynen öyle. orası çok farklı. olmaz öyle bir yer. diğer dandik sitelere bulaşmayın.

hocam orası ilk göz ağrı

• Benim gördüğüm ttarena.biz daha çok çalışıyor gibi.
    Hatta bir ara nolamaz, prekast taşıyan araçların fotoğrafını alan bir üyenin çalışmasını koymuştu.
    Adam yememiş içmemiş kamyonun kamera kadrajına gelmesini beklemiş ki böyle birkaç kişi daha var sanırım.
    Bilmiyorum belki de chakra faktöründen dolayı ttarena.biz'i daha çok görüp duyuyoruz ama şu anki izlenimim bu yönde: ttarena.biz daha çok çalışıyor.
  • arkadaşlar konuyu saptırmayalım..
    aslantepe.biz - ttarena.biz - aslanyurekliler.com ve diğerleri hepimiz aynı renklere gönül vermişiz.
    bu konuda emeği geçen herkese ve her siteye teşekkür ederim. alınganlık yapmaya gerek yok..
  • quote:

Benim gördüğüm ttarena.biz daha çok çalışıyor gibi.
    Hatta bir ara nolamaz, prekast taşıyan araçların fotoğrafını alan bir üyenin çalışmasını koymuştu.
    Adam yememiş içmemiş kamyonun kamera kadrajına gelmesini beklemiş ki böyle birkaç kişi daha var sanırım.
    Bilmiyorum belki de chakra faktöründen dolayı ttarena.biz'i daha çok görüp duyuyoruz ama şu anki izlenimim bu yönde: ttarena.biz daha çok çalışıyor.

arkadaşlar karşılaştırma yapmayalım lütfen. s.dik yarışı değil bu.. herkes elinden geleni yapıyor. emin olun her site max. enerji sarfediyor. bu işin bizi sizi olmamalı.
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.