Nba'de ki gibi ortadan aşağı sallanan 4 taraflı skorboard olacak mı, kesin bir bilgi varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Nba'de ki gibi ortadan aşağı sallanan 4 taraflı skorboard olacak mı, kesin bir bilgi varmı?
2 adet kale arkalarında olacak. (kesin gibi) ben de zaten öyle olmasını istiyorum. tepede duran o tür kocaman şeyler dikkati dağıtıyor.
Bence güzel olur. Hem skorun yanında kim sarı kart görmüş, istatistikler, vs.. gibi çeşitli bilgilerde geçebilir. Gollerin tekrarları gösterilir filan, seyirciler için bilgilendirici olabilir.
Baya bir görüntü kalabalığı yapıyor sanki o tür skorbordlar.her taraf demir yığını.
Örnek:
O demirler skorboard için değil ki çatı için. 4 tane çelik halat tutabiliyor.
Bence de kale arkası daha güzel olur. Ama baya baya büyük olması lazım.
Hocam şu kameralara nerden bakıyorduk acaba
server değişikliği veya hava şartları nedeniyle vinçlerdeki 3 kamera devre dışı kalmış. geçmişte takılı kalan görüntüler var. ben kendi sitemdeki butona çalışan tek kamerayı atadım, o da dışarıdaki 4 nolu kamera. umarım yakın zamanda düzelir.
server değişikliği veya hava şartları nedeniyle vinçlerdeki 3 kamera devre dışı kalmış. geçmişte takılı kalan görüntüler var. ben kendi sitemdeki butona çalışan tek kamerayı atadım, o da dışarıdaki 4 nolu kamera. umarım yakın zamanda düzelir.
Bu Varyap'ı tebrik etmek lazım.İyi gidiyorlar.Nazar değmesin:)
Benim merak ettiğim konu şu , Tel örgüler çekilince stadın estetiğinin ne kadar bozulacağı... Keşke denetimler çok sıkı olsa , saçma sapan adamlar stada alınmasa da kurtulsak şu tel örgüden...
İngiltere'deki stadlara özeniyorum vallahi.Ne tel var ne bişey.Hiçbir sorun da çıkartmıyor taraftarlar...
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
Benim merak ettiğim konu şu , Tel örgüler çekilince stadın estetiğinin ne kadar bozulacağı... Keşke denetimler çok sıkı olsa , saçma sapan adamlar stada alınmasa da kurtulsak şu tel örgüden...
İngiltere'deki stadlara özeniyorum vallahi.Ne tel var ne bişey.Hiçbir sorun da çıkartmıyor taraftarlar...