Bu arada bilmeyen olabilir bizim stad dünyada tüm 50.000 kapasiteli stadlardan daha yüksek yani kapasitesine göre normaldan fazla yüksek bunun sebebi sahaya yakınlığı,tribün dikliği ve localardan kaynaklanıyor.
bilgi için tsk ler tayfa
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
Ne baskı kurulur bu stadta rakibe
Kuracak taraftar yokki bizde
@chakra @@Roohans fotolar için teşekkürler coşturdunuz bizi
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
Orijinalden alıntı: HitEmUp
Ne baskı kurulur bu stadta rakibe
Kuracak taraftar yokki bizde
aynen aynen
stat geliyor , taraftar kayboldu ...
Ayda bir stadın önünden geçiyorum . Her geçişimde dahada gelişmiş oluyo.
2 saat önce yine geçtim . İlk makas yerleştirilmişti. Keni,me ev yaptırıyor olsam bu kadar heyecanlanmam heralde ya .
Ayrı bi heyecan oluşturuyo bu TTArena içimde
İlk açılış maçına gitme şansına sahip olabilirsem , benden mutlusu olmaz galiba .
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio Auditore
çatının üstünde o ilk projedeki gibi demirler olmayacak diyolardı ama bana sanki olacak gibi geldi bu resmi gördükten sonra?
quote:
Orijinalden alıntı: KIDD
quote:
çatının üstünde o ilk projedeki gibi demirler olmayacak diyolardı ama bana sanki olacak gibi geldi bu resmi gördükten sonra?
Olmayacak hocam o demirler zaten.
Emeği geçenlerin Allah yardımcısı olsun
Boğar öldürürüz rakip takımı biz burda
quote:
Orijinalden alıntı: KIDD
quote:
bende aynı böyle düşündüm eğer demirler içeride kalacaksa stad tahmin ettiğimden inanılmaz daha yüksek olacak
yalnız demirlerin üzerine çatı yerleştirildiği zaman tribünlerin bitiş noktasıyla oval çatının arasında epeyce boşluk kalacak gibi görülüyor
resim mi yanıltıyor yoksa gerçekten büyük bir boşluk olacak mı
quote:
arkadaşlar saat akşam 10gibi tam stadın önünden geçiyorduk arabayla bir hevesle yapılanları izlemeye çalışdım
resimde sağdaki vinç hizasında 5.katda en köşede 3-4kişi vardı ve kaynak yapıyorlardı akşam vakti olmasına rağmen o tarafta yoğun bir ışık vardı ve çalışma hala devam ediyordu müthiş gidiyor çalışma son2ay aşırı hızlandı...