arkadaşlar . hepimiz çatı makasına odaklandık ama prekast çalışmaları bugünden itibaren hız kazanıcakmış :) zaten sabahtan beri prekast çalışmaları var . dün 4 tır , bugünde 3 tır dolusu yeni prekast geldi :) prekast montajlarıda son hız devam ediyo . bu akşam yada en geç yarın ,www.ttarena.biz adresine yeni fotolar gelecek . hemde içten çekilmiş . o fotolardan , pre3kast çalışmalarının nasıl ilerlemeye başladığını görebilirsiniz ...
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Benim gördüğüm ttarena.biz daha çok çalışıyor gibi. Hatta bir ara nolamaz, prekast taşıyan araçların fotoğrafını alan bir üyenin çalışmasını koymuştu. Adam yememiş içmemiş kamyonun kamera kadrajına gelmesini beklemiş ki böyle birkaç kişi daha var sanırım. Bilmiyorum belki de chakra faktöründen dolayı ttarena.biz'i daha çok görüp duyuyoruz ama şu anki izlenimim bu yönde: ttarena.biz daha çok çalışıyor.
arkadaşlar karşılaştırma yapmayalım lütfen. s.dik yarışı değil bu.. herkes elinden geleni yapıyor. emin olun her site max. enerji sarfediyor. bu işin bizi sizi olmamalı.
Amacım sidik yarıştırmak değil. Sadece hakkını yemeyelim diye dedim.