Bildirim
Aslan mı Kaplan mı (4. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Goldenflower
Aslan sudan korkan,gruplar halinde dolaşan,hasımlarına karşı saldırmakta tereddüt eden,kendinden ufak leopar,serval,çıta gibi hayvanların sevimli yavrularına gücü yeten kedigil
Kaplan sudan korkmayan,tek tabanca takılan,suya girip bir timsahın avını salına salına çalabilen,koca bir timsahın karada zırhını delebilip öldürebilen,iri cüsseli avlarına hiç tereddüt etmeden dalabilen kedigil
Şimdi sen seç hangisi
Katılıyorum+ Samanyolu belgesellerinden bilirim; erkek aslan genelde av hırsızıdır ve tek avlanmakta zorluk çekerler . Kaplan ise çoğunlukla tek takılır. (NOT:tek başına zürafa avlayabilen bile var
) . 6 erkek aslan bir zürafaya alamadı , üstüne hepsi yara aldı ve zürafa 2 hafta sonra öldü. Bu yüzden kaplan diyorum.
-
Kaplan Reisquote:
Orijinalden alıntı: Slim_Rquote:
Orijinalden alıntı: Goldenflower
Aslan sudan korkan,gruplar halinde dolaşan,hasımlarına karşı saldırmakta tereddüt eden,kendinden ufak leopar,serval,çıta gibi hayvanların sevimli yavrularına gücü yeten kedigil
Kaplan sudan korkmayan,tek tabanca takılan,suya girip bir timsahın avını salına salına çalabilen,koca bir timsahın karada zırhını delebilip öldürebilen,iri cüsseli avlarına hiç tereddüt etmeden dalabilen kedigil
Şimdi sen seç hangisi
Katılıyorum+ Samanyolu belgesellerinden bilirim; erkek aslan genelde av hırsızıdır ve tek avlanmakta zorluk çekerler . Kaplan ise çoğunlukla tek takılır. (NOT:tek başına zürafa avlayabilen bile var
) . 6 erkek aslan bir zürafaya alamadı , üstüne hepsi yara aldı ve zürafa 2 hafta sonra öldü. Bu yüzden kaplan diyorum.
Alıntıları Göster
-
Kangalı yek geçerim -
Kangalı da sorsaydın yorum yapabilirdim. -
O degilde sivas kangaliyla kaplani ciftlestirseler fena olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kedi alır
quote:
Orijinalden alıntı: Paolo Maldini
Kedi alır
Pek gerçekçi olmasada,ufak bi bilgi edinebilirsiniz bu videodan
-
Hangisi kangal familysındansa ondanquote:
Orijinalden alıntı: Guest-EED1ADA31
Pek gerçekçi olmasada,ufak bi bilgi edinebilirsiniz bu videodan
Alıntıları Göster
-
Kaplani daha cok severim donanimlari cok iyi ve cok guzel mesela azi dislerinde sizin nabzinizi olcen bisey var boynundan yakaladigi avin nabzini olcerek isirmaya devam ediyor ama
Kangal alir
Kaplan daha asil bana göre.quote:
Orijinalden alıntı: NeonTiger
Kaplani daha cok severim donanimlari cok iyi ve cok guzel mesela azi dislerinde sizin nabzinizi olcen bisey var boynundan yakaladigi avin nabzini olcerek isirmaya devam ediyor ama
Kangal alir -
Kaplan 350 kilo ve 3 metreler ayrıca daha güzel gözüküyolar ama soyları tükeniyo -
Sibirya Kaplanı Sayılıyorsa Affetmez Hatta Tek Atabiliyor Ulti Atarsa Buda Videosuquote:
Orijinalden alıntı: Malfurion Stormrage
Kaplan 350 kilo ve 3 metreler ayrıca daha güzel gözüküyolar ama soyları tükeniyo
Aslan Biraz Hantal Kaplan Daha Çevik 500 Kiloya Kadar Çıkan Sibirya Kaplanları Var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterMorgan. -- 22 Ocak 2014; 11:38:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Malfurion Stormrage
Kaplan 350 kilo ve 3 metreler ayrıca daha güzel gözüküyolar ama soyları tükeniyo
Kültürlenin
-
quote:
Orijinalden alıntı: GR33K
ormanlar kralı dediğiniz Aslan ORMANDA YAŞAMAZ
KAPLAN ORMANDA YAŞAR
Eskiden Asya aslanı Hindistan'dan İran'a, Arap Yarımadası'ndan Yunanistan'a kadar çok geniş bir coğrafyada yaygındı. Günümüzde ise sadece Hindistan'ın batısında bulunan Gir Ormanı'nda yaşamaktadır. 2010 sayımına göre toplam nüfusu 411 kadardır.
Türkiye'de Orta, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yaşadığı bilinen Asya aslanının Anadolu'da nesli tükenmiştir. Son olarak 13. yüzyılda Anadolu'da yaşadığı tahmin edilmektedir.[1]
Aslanlar eskiden ormanlarda da yaşardı.Hatta karla kaplı dağlarda bile yaşarlardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: High.Hopes*
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
Form left to right: american cave lion, eurasian cave lion, bengal tiger, african lion, jaguar, sivapanthera and snow leopard
Read more:http://carnivora.proboards.com/index.cgi?board=zoological&action=display&thread=7837#ixzz1IM8bn2KX
Bengal kaplanından 150 kilo ağır olan ve boy bakımından 4 metreye ulaşan sibirya kaplanı nerede bu sıralamada ?Bengal kaplanını koymuşlar bu sıralamaya ...
nesli tükenmiştir belki
en büyük kediler Amerikan mağara aslanı ,kılıç dişli kedi falan... vurgulamak istediğim oydu resimde.gerisi pek mühim değil.
-
Kangal dünya üzerindeki köpeklerin en güçlüsü bencede ama ne aslana ne de kaplana karşı galip gelebileceğini sanmıyorum. Cüsse olarak zaten en az kangalın 2 katı diğer hayvanlar. Aynı katagoride değiller.quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheliquote:
Orijinalden alıntı: High.Hopes*
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
Form left to right: american cave lion, eurasian cave lion, bengal tiger, african lion, jaguar, sivapanthera and snow leopard
Read more:http://carnivora.proboards.com/index.cgi?board=zoological&action=display&thread=7837#ixzz1IM8bn2KX
Bengal kaplanından 150 kilo ağır olan ve boy bakımından 4 metreye ulaşan sibirya kaplanı nerede bu sıralamada ?Bengal kaplanını koymuşlar bu sıralamaya ...
nesli tükenmiştir belki
en büyük kediler Amerikan mağara aslanı ,kılıç dişli kedi falan... vurgulamak istediğim oydu resimde.gerisi pek mühim değil.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawk1903 -- 22 Ocak 2014; 17:06:29 >
-
aslanda erkek ve dişi karekterler farklıdır.quote:
Orijinalden alıntı: yücel52
ciddi kedi alir
erkek aslan avlanmaya değil bölgesini korumaya ve diğer slanlarla savaşmaya yatkındır. Çok fazla avlanmaz zaten yeleleri yüzünden çok hızlı koşamaz.
dişi aslan ise avlanma ve karşı türlerle mücadeleye yatkındır.
buna göre dişi aslanla normal kaplan benzer güçlere sahiptir bence.
erkek aslan dediğim gibi bölgesini savunur.. -
american cave lion ile Sibirya Kaplanı kapışır... -
quote:
Orijinalden alıntı: DexterMorgan.
Sibirya Kaplanı Sayılıyorsa Affetmez Hatta Tek Atabiliyor Ulti Atarsa Buda Videosu
Aslan Biraz Hantal Kaplan Daha Çevik 500 Kiloya Kadar Çıkan Sibirya Kaplanları Var
Sevişiyor lan bunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X