Şimdi Ara

Asla önceden ısıtılmış yataya giremiyecem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çünkü , çünkü aşır tipsizim. Bulgur kazanı gibi kafam var.

    Her akşam buz gibi tek kişilik kanepe de buz gibi yün yorgan arasına girip uyuyorum. O yün yorgan öyle kolay ısınmıyor. Koca kafamı yorganın içine sokup nefesimle ısıtmaya çalışıyorum. Suni yün ellaf yorgan çabuk ısıtıyor ama doğal olmadığından istemiyorum 15 dakika tuvalet ihtiyacı için yataktan kalkıyorum döndüğüm de o yatak soğmuş oluyor. Sevgilim bir hayat arkadaşı olsa bir saat önceden yata girer benim için ısıtır tuvaletten döndüğümde yengeniz yatağı sıcak tutmaya devam eder. Sıcak su dolu tulum vazifesi görür. Sıcak tulumu denedim suyu ısıtmak için beklemesi zor oluyor, hemen yata girip uyumam istediğim zamanlar oluyor. Elektrikli battaniye kullandım en düşük ayarda çalışsa da sabab kalkınca aşırı susuzluk çekiyorum. Zararlı olduğunu söyleyenler de var.
    Aynı yatağı paylaştığım bir karım olsa o yatağı sıcacık tutar. Hiç soğmaz akşam izlediği dizi bitmeden 1 saat önceden yata gönderir sen yatağı ısıt derim. Üşüyen ayaklarımı onun sırtında ısıtırım. Kafasını yorganın içinden çıkartmasına izin vermem doğal kilima vazifesi görür. Yastık gece alla düştüğünde yastık diye onun yumaşacık sinesine başımı koyarım. Ama işte aşırı tipsiz olduğumdan bütün bunları gerçekletirmiyecem hayal olmakla kalacak , buz gibi yataklarda uyumaya devam edecem. Uyuduğum yatak cehennemi sondurur. Cehennem gibi cayır cayır yanan sıcak yatakalarda uyumak isterdim sürtünmekten alev alan yatklarda benim uyuduğum yatak ancak sigara izmaritinden alev alır. Çünkü aşırı tipsizim bende tip yok, hiç bir kız o yata ne ben varken , ne de ben önce ne de benden sonra girmem ister. Yata girip ısıtıp çıkıp gitse bir kaç tel saçı dökülür kokusu siner o kadarı bile yeterli olurdu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bulgur pilavini sever misin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF

    Bulgur pilavini sever misin
    Evet severim yaparımda, her bulgurun kendine göre pişme süresi var. Marketlerde sarılan pilavlık bulgularda ayar tuturması.mümkün olmaz. Biz bulguru kendimiz yaparız. Tam kıvamında olması için nasıl pişirilmesi gerektiğini tecrübe edildiğinden gereken süre ve yöntemini öğrenmiş oluruz. Ne zaman 60 kğ luk bulgur biterse ozaman tekrar almak icap eder. Tekrar alınan bulgur aynı depreminin bulguru değilse bilinen pişirmw yönetemi işe yaramaz.
    Pilav yaparken katılan su miktarı bulgurun cinsine göre değişiklik gösteriyor. Bir bulgur için kafi gelen su bir başka bulgur için fazla olabilir. Yeni öğütülmüş bulgurun kendi içinde nem tutar. Bir kaç aylık bulgur kurumuş nemsiz olur. Beklemiş bulgurlar ile pilav yapılacaksa soğuk su ile yapılması gerekir. Kepek barıdıran bulgurlar ılık suda katılır. Kepeklerin su yüzeğini çıkması sağlanıp kepeklerden arındırılır.....

    Bulgur pilavi yapmak tecrübe işidir kullanılan bulgura göre değişiklik gösterir. İnsanlarda böyle değil mi aynı yöntemler farklı insanlar üzerinde işe yaramaz. Öğütülmüş bulgur gibi plav yapmak için ne kadar su ne kadar ısı da süre de pişmesi gerektiğini bilmek gerektiği gibi. En önemlisi sabır gereklidir. O bulgur plavı tabakta servis edilinceye kadar bir çok aşamadan geçiyor. İlk başta o tarla sürülür bulgurlu tohumları tarla serpilip eklir , biçilir. Elenir yıkanır......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tensegrity

    Evet severim yaparımda, her bulgurun kendine göre pişme süresi var. Marketlerde sarılan pilavlık bulgularda ayar tuturması.mümkün olmaz. Biz bulguru kendimiz yaparız. Tam kıvamında olması için nasıl pişirilmesi gerektiğini tecrübe edildiğinden gereken süre ve yöntemini öğrenmiş oluruz. Ne zaman 60 kğ luk bulgur biterse ozaman tekrar almak icap eder. Tekrar alınan bulgur aynı depreminin bulguru değilse bilinen pişirmw yönetemi işe yaramaz.
    Pilav yaparken katılan su miktarı bulgurun cinsine göre değişiklik gösteriyor. Bir bulgur için kafi gelen su bir başka bulgur için fazla olabilir. Yeni öğütülmüş bulgurun kendi içinde nem tutar. Bir kaç aylık bulgur kurumuş nemsiz olur. Beklemiş bulgurlar ile pilav yapılacaksa soğuk su ile yapılması gerekir. Kepek barıdıran bulgurlar ılık suda katılır. Kepeklerin su yüzeğini çıkması sağlanıp kepeklerden arındırılır.....

    Bulgur pilavi yapmak tecrübe işidir kullanılan bulgura göre değişiklik gösterir. İnsanlarda böyle değil mi aynı yöntemler farklı insanlar üzerinde işe yaramaz. Öğütülmüş bulgur gibi plav yapmak için ne kadar su ne kadar ısı da süre de pişmesi gerektiğini bilmek gerektiği gibi. En önemlisi sabır gereklidir. O bulgur plavı tabakta servis edilinceye kadar bir çok aşamadan geçiyor. İlk başta o tarla sürülür bulgurlu tohumları tarla serpilip eklir , biçilir. Elenir yıkanır......

    Alıntıları Göster
    Bulgur pilavini azalt kafan düzelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF

    Bulgur pilavini azalt kafan düzelsin

    Alıntıları Göster
    Bulgur pilavi ekmekten daha doğal, ekmek israfını azaltır. Ev ekonımisine destek olur. Her zaman yapmıyoruz arada pirinç pilâvıda oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuma yazman yok mu _ ? Zararlı olduğunu sabah kalkınca susuzluk çektirdiğini yazdım. Yoksa gözün mü görmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafanı atsana arkadan godik kafamı diye bkacam godikse gg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cokomayi

    kafanı atsana arkadan godik kafamı diye bkacam godikse gg
    Galiba siz yatağa yanlız grtmiyorsunuz. Kimle giriyorsanız bir ss atında biz de işimizi görelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    tam bir yikikim
  • Updullah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulgur bende gaz yapıyo ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasim Ozan Kütahyalı. kullanıcısına yanıt
    Öyle ise sen pirinç ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tensegrity

    Bulgur pilavi ekmekten daha doğal, ekmek israfını azaltır. Ev ekonımisine destek olur. Her zaman yapmıyoruz arada pirinç pilâvıda oluyor.

    Alıntıları Göster
    Hocam sen neden hep bulgur kazanı gibi diyon da pirinç kazanı gibi demiyon? Sebebi bulguru pirinçten daha çok sevdiğiniz için demi aklına o geliyo.
  • KİMSEYLE AYNI YATAKTA YATAMAM
    AMA SENI ANLIYORUM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedi al.
  • Elektrikli ısıtıcılar oluyordu eskiden öyle birşey alsana

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    Bulgur iki defa kaynatılır. 60 kilo buday alınır güzel ce yıkanır o kocaman kazanda kaynatılır , kaynatıldıktan sonra güneşte kurutulduktan sonra değirmende öğütülür , pilav yapılırken son bir kez daha kaynatılır.

    Sen pirincin kaynatılıp kurultuğunu gördün mü pirinç kazanı diye bir şey mi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bekir YENİKARAMURAT

    KİMSEYLE AYNI YATAKTA YATAMAM
    AMA SENI ANLIYORUM
    Hocam sadece malum işi yaparken değil , bütün gece masumca uyumak için , arkadan kaburgalarını kırarcasına sarılmak o saçları ağazımın içine kaçacak sabah uyandığımda etrafa saç tüküreceğim , hani balık oltayı yutar gırtlağından misine çıkartılır ya ha işte öyle bazımdan gırtlagımdan uzun saçları çıkacak , orgazım sıvısı üzerime fışkırıp kırleneceğim düş almak için sabah olmasını bekleyeceğiz sabahaça o kirletiğimiz mervesim yorganın içinde salya sümük terr kosu birbirine karışıp üstümüze sinecek böyle bir şey isriyorumm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Kedileri sevmem çok sırnaşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.