Şimdi Ara

ASLA MARGARIN TUKETMEYIN NEDEN MI BUYRUN OKUYUN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diploma tezimi Turkiyenin unlu margarin fabrikasinda hazirladim...

Kokusuzlastirilmis ve aritilmis SIVI pamuk cekirdegi yagini HIDROJENE

EDEREK DOYURMANIN ve de vucud isisina son derece tehlikeli sekilde

yaklastirmanin nesinin akla uygun oldugunu ne ben cozebildim. Ne de bu

konuda benden cook daha bu konuyu bilmesi gerekenlere tum

ugrasmalarima ragmen COZDUREBILDIM …

Stajimi ve tezimi basariyla bitirdim, hocama

teslim ettim O gun bugundur agzima margarin koymamaya kesin karar verdim ve uyguladim

Margarin ambalajlarina, kesinlikle, sigara ambalajlarina getirilen zorunluk getirilmelidir.

Margarin sagliga COK ZARARLIDIR yazilmalidir!!!

Margarin plastikten yalnizca 1 molekul farklidir.

Iste bu gercek beni hayatim boyunca bir daha margarin ve diger hidrojene yiyecekleri yemekten

alikoymustur Hidrojene demek molekuler yapisina hidrojen eklenmis demektir.

Kendiniz de deneyebilirsiniz:

Bir paket margarine alin ve golge bir yere koyun.

Iki gun icinde sunlari gozlemleyeceksiniz…

Uzerinde bir tane bile sinek yok!

Bu size birseyler anlatmali.

Curumemis ve kotu kokmamistir.

Cunku hicbir besin degeri yoktur ve uzerinde hicbir sey gelismez.

Hatta mikro organizmalar bile yerlesmez.

Neden? ? ?

Cunku nerdeyse plastiktir.

Evdeki plastik kablonuzu eritip de tostunuza surer misiniz ?

Isterseniz surmeye devam edin ama en azindan gelecek nesillere cocuklariniza bu

vicdansizligi yapmayin.

Sağlıklı günler…

Cypher = KingHarami / HayatOffline

• teşekkürler
  • sanki türkiyede bir tek sen kimyacısın da hiçkimse bişeyden anlamıyor. kimya prof. hocam da ayçiçek kullanmayın derdi, bir yrd doçentte hayvani hiçbiryağı kullanmayın derdi, eee, dün haberlerde izledim bilmem kaç ton sahte zeytinyağı yakalamışlar. ne yani, şimdi yağ tüketmeyelim mi? senin şu staj ödevini ve tezini amerikalılar, avrupalılar, gelişmiş ülkeler bilmiyorlar herhalde bilseler eminim şıppadanak keserlerdi yağ yemeyi Bir Türk'ün müthiş buluşu... Türk arkadaş yıllarca çalışmış çabalamış ve margarinin plastikten bir molekül farklı olduğunu bulmuş bu dünya bilim literatürüne altın harflerle kazınmalı, nobel ödülü verilmeli. Dünyada hiç kimse margarin yemesin. Türk arkadaş öööle diyooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxrun27 -- 31 Mart 2005, 1:42:20 >

• iyi güzel yazmışınız da, bunun insan sağlığına zararını neden kanıtlamıyorsun.. hem dediğine göre sinek bile gelmiyormuşş bak ne kadar hijyenik.. hem el değmeden yapılıyo dimi.. hem adamlar kimya öğrenmişler hidrojen katıyorlar işin içine içdiğim suda bilem var.. hehheh

yok yok şaka tabiii ... ama madem bu kadar ciddi iseniz, kanıtlayın, ve raporlandırın, ayrıca madem çalıştığını iddaa ediyorsun, kurum adı, adresi, senin görevin bunları bize nasıl kanıtlayabilirsin...

bende derim ki, eroin çok sağlıklıdır, güzel şartlarda üretillir için dersem ne kadar komik olur dimi, ama büyük firmalara böyle ağır ithamlar için ciddi çalışmalar gerek.. eğer sağlığa zararlı ise üretimini bile durdurabilirsiniz... eğer gerçekten bi hukuk devleti isek

• quote:

Orjinalden alıntı: foxrun27

sanki türkiyede bir tek sen kimyacısın da hiçkimse bişeyden anlamıyor. kimya prof. hocam da ayçiçek kullanmayın derdi, bir yrd doçentte hayvani hiçbiryağı kullanmayın derdi, eee, dün haberlerde izledim bilmem kaç ton sahte zeytinyağı yakalamışlar. ne yani, şimdi yağ tüketmeyelim mi? senin şu staj ödevini ve tezini amerikalılar, avrupalılar, gelişmiş ülkeler bilmiyorlar herhalde bilseler eminim şıppadanak keserlerdi yağ yemeyi Bir Türk'ün müthiş buluşu... Türk arkadaş yıllarca çalışmış çabalamış ve margarinin plastikten bir molekül farklı olduğunu bulmuş bu dünya bilim literatürüne altın harflerle kazınmalı, nobel ödülü verilmeli. Dünyada hiç kimse margarin yemesin. Türk arkadaş öööle diyooo

sevgili dostum iyi okuduysan ben margarin diyorum sen margarin nedir bilirmisin ? ayrica avrupada hiçbir ülkede margarin tüketilmiyor.

Cypher = KingHarami / HayatOffline

• quote:

Orjinalden alıntı: federaL

quote:

Orjinalden alıntı: foxrun27

sanki türkiyede bir tek sen kimyacısın da hiçkimse bişeyden anlamıyor. kimya prof. hocam da ayçiçek kullanmayın derdi, bir yrd doçentte hayvani hiçbiryağı kullanmayın derdi, eee, dün haberlerde izledim bilmem kaç ton sahte zeytinyağı yakalamışlar. ne yani, şimdi yağ tüketmeyelim mi? senin şu staj ödevini ve tezini amerikalılar, avrupalılar, gelişmiş ülkeler bilmiyorlar herhalde bilseler eminim şıppadanak keserlerdi yağ yemeyi Bir Türk'ün müthiş buluşu... Türk arkadaş yıllarca çalışmış çabalamış ve margarinin plastikten bir molekül farklı olduğunu bulmuş bu dünya bilim literatürüne altın harflerle kazınmalı, nobel ödülü verilmeli. Dünyada hiç kimse margarin yemesin. Türk arkadaş öööle diyooo

sevgili dostum iyi okuduysan ben margarin diyorum sen margarin nedir bilirmisin ? ayrica avrupada hiçbir ülkede margarin tüketilmiyor.

Saçmalama tüketilmezmiymiş yahu. Becel nerenin, rama nerenin malı? Bizim psikopat teğmen bakar bu işe. Daha evvel 4 5 defa açıldı bu topic. 1 molekül nelere kadir denmişti. Misal h2o sudur. Ateşi söndürebilirsin. Ayır bakalım onları birbirinden, ver ateşe popon yanıyor mu yanmıyor mu? Tamamen kolpa bir haber.

• Margarin avrupadan geliyor,.
  • sahte rakıdan küt diye adam ölüyor memleketimde sen margarinin uzun vadedeki zararlarını anlatmaya çalışıyorsunbir taneside sütün zararlarını anlatıyordu.tabii anlat bence faydalı bilgiler nede olsa...
  • yararı olmayabilir hatta zararıda olabilir ama 1 hidrojen diyip geçmek yanlış olur. bazen bir hidrojen cok sey değiştirir.
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• tafsilatını bilmem ama
    margarin yağının zararlı olduğu konusunda tıp uzmanları ittifak etmiş durumda.
    özellikle bir kardiyoloji uzmanına sorarsanız size lafı eğip bükmeden
    kesinlikle tüketmeyin diyecektir.
    eğer katı yağ yemek istiyorsanız az miktarda tereyağı yiyebilirsiniz.
    eğer ben illa margarin yiyecem diyorsan
    kimse seni engelleyemez
    ama ileri yaşlarda engelli olabilirsin
    "Bayrağı indirtmem, vatanı böldürtmem, ezanı dindirtmem, Türk'e de sövdürtmem!"
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

becel ne diye reklam yapıo o zaman

reklamı yapılan herşey faydalımı ?
  • Onu diyen arkadaş biraz saçmalamış çünkü pamuk yağının hidrojene edilmesi yeni yapılan bir şey değil ve her şeyden önce bunu devlet krumları bile yapıyor (Trakyabirlik pamuk yağı alıp hidrojene ediyor)

Ancak margarinin de faydalı bir şey olmadığını kabul ediyorum. içerisindeki trans yağ asitleri vücuda zararlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxu -- 31 Mart 2005, 19:18:44 >
  • yaw nekadar dallamalar var aramızda arkadaş gelmiş bildiği biseyi paylaşmıs burda ordan sazanın teki atlamış hemen bi senmi kimyacısın diye( bu arkadaş burda etiket yapıyo bende kimyacıyım diyerek) yaw biraz paylaşılan bilgilere saygılı olalım ben bilmiyordum öğrendim yazan arkadaşında ellerine sağlık
  • Yahu 1 molekül farklı diyorsunuz bende dedim ki suda yanmaktan 1 molekülle ayrılmıyor mu? Sayın Kimyacılar bir cevaplayın lütfen. Aydınlatın bizi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.