Şimdi Ara

Asla bir kızla kahvaltı yapamıyacam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah kahvaltısını hazırlayıp öperek uyandırıp tere yağlı ballı ekmeye sürüp kıza ıstırtmak isterdim sonra ısıtırdığı yerden ben de ıstırıp bardaktan çayı ağızına akıtmak bir yudum da aynı bardaktan içmek isterdim. Sonra rafadan kaynamış yumurtanın beyazını ona yedirip sarısını ben yemek isterdim. Kekikli zeytini ağızımda çekirdeğini çıkartıp dudaklarından öperek zeytini kızın ağızına vermek isterdim. Ballı ekmekten kızın üstüne damlayan balı yalayarak almak isterdim.

Ama işte bulgur kazanı gibi kafam var komado ejderi gibi uzun boynum var aşırı tipsizim. Hiç bir kız benle yatakta kahvaltı yapmaz. Yata girmez. Girsede gece yarısı kalkar terk eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Ama işte bulgur kazanı gibi kafam var komado ejderi gibi uzun boynum var aşırı tipsizim"

Sabahın 6 buçuğunda haykırdım evdekiler uyandı

• İlk paragrafa tepkim:
    İkinci parafrafa tepkim:

• SIkma canını, karşılıklı hoşlaştığınız biri muhakkak çıkar.
  • Kusura bakmayın ama halinize şükredin. Bir erkeğin bir kızla birlikte kalkıp kahvaltı yapma şansı bir kızla başka bir kızın birlikte kalkıp kahvaltı etme olasılığı yanında devasa kalıyor. Sizden kötüleri de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 30 Nisan 2019; 7:7:29 >
  • Asla bir kızla kahvaltı yapamıyacam.

• Sanada bir dişi Komodo ejderi bulunur herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylaşımcı

Sanada bir dişi Komodo ejderi bulunur herhalde
    İnşallah

• asla bir kiz gelip seninle vakit gecirmek istemicek, onunla ne ormanda yuruyus yapabileceksin nede sahilde denize bakarak muhabbet edebileceksin. kendi karanliginda eriyip gideceksin neden mi

cunku bulgur kazani gibi kafan var kardesim bu dunya byle bir dunya tipin yoksa disilerin gozunde bir hicsin,

gidip guzel bir ise bile girsen 30 yasina ulasmadan bir es hayal etme, sana varacak kizda berkecanlarin elinden gecmis olacak,evde kalicam korkusuyla sana varacak ve coktan o gencligini kaybetmis olacak.

hala motivasyonunu kaybetmediysen zengin olmaya calisabilirsin o da dusuk bir ihtimal
  • Hocam özgüven eksikliği yaşıyorsan spor yap sağlıklı beslen .Tipsiz kel bile olsan azından Ben Fero gibi birşey olursun .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.