Şimdi Ara

Askerlik yapmışlar, sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askerden sonra ne değişti hayatınızda. Mesela 15-19 yaşındaki sen ve şimdiki sen arasında ne farklar var, düşünce yapınız olgunluk seviyeniz, yani kişilik ve psikolojik olarak neler değişir. Yoksa mal geldin sığır gidicen hesabımı oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müptezel Değilim -- 16 Ocak 2014; 0:34:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hıcbırsey degısmedı
  • Güzel konu kalsın.

• Ilk zamanlar daha olgun oluyorsun ama zaman gectikce eskisi gibi olmaya devam

• Her şey aynı be.
  • fikir olarak düşünce olarak hayata bakış olarak tamamen daha gerçekçi olursun o toz pembe dünyan gider daha gerçekçi olursun ve insanlar hakkında daha çok fikrin olur orada binbir türlü insan görüceğin için bu tür şeyler işte.
  • Askerlik gelince başlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan askerim..

Çok şey değişti.Herşeyimi kendim yapmaya başladım.Para konusunda çok daha fazla tutumluyum.Daha fazla kızıyorum daha fazla bağırıyorum

Askerde çok fazla küfür öğrendim yanlız öyle böyle değil.Negzel bi türkçeye sahiptim o da gitti
  • Değişen birşey var gün boyu ağaçlara selam duran insanlarla karşılaşmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

Şuan askerim..

Çok şey değişti.Herşeyimi kendim yapmaya başladım.Para konusunda çok daha fazla tutumluyum.Daha fazla kızıyorum daha fazla bağırıyorum

Askerde çok fazla küfür öğrendim yanlız öyle böyle değil.Negzel bi türkçeye sahiptim o da gitti

babam beni iki sene yurda vermişti, okula gidip geliyodum ordan yatıllı. Benim gibi süt bi çocuğu ne hale getirdiler anlatamam, salak diyemeyen ben o süre zarfında baya bi yol katettim onun dışında aynen dediğin gibi tutumlu oluyosun, değişik insanlar tanıyosun, saat 5 te ayaktasın, disiplin düzen söz konusu mesela... Eğer askerlikte böyleyse ben fazla zorluk çekiceğimi sanmam çünkü baya alışığım. Aileden uzak kalmayada alışığıım.

• askerde yemeklere bişey tozu katıyolar ve kalkmıyo cıkınca eskısınden daha azgın oluyosundur en büyük tahminim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Müptezel Değilim

quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

Şuan askerim..

babam beni iki sene yurda vermişti, okula gidip geliyodum ordan yatıllı. Benim gibi süt bi çocuğu ne hale getirdiler anlatamam, salak diyemeyen ben o süre zarfında baya bi yol katettim onun dışında aynen dediğin gibi tutumlu oluyosun, değişik insanlar tanıyosun, saat 5 te ayaktasın, disiplin düzen söz konusu mesela... Eğer askerlikte böyleyse ben fazla zorluk çekiceğimi sanmam çünkü baya alışığım. Aileden uzak kalmayada alışığıım.

Acemi birliğinde tanımadığın ve belki de bir daha görmeyeceğin/görmek istemeyeceğin 20 kişiyle aynı odada kalmak insanı yıpratıyor.Karşındaki kişi hırsız da olabilir, uyuşturucu da kullanıyor olabilir (askerde uyuşturucu çok fazla kullanırlar), adam da yaralamış olabilir, temiz bi çocuk da olabilir..

O yüzden konuştuğun kelimelere bile dikkat etmen gerek..

Usta birliğinde koğuştaki adamlardan çok komutan göreceğin için ve herkesin bi işi olacağı için oradaki muhabbet (bence) daha iyi.En azından bazı şeyleri aşmış, kimi evli kimi nişanlı olan aklı selim insanlarla konuşuyorsun.Senin yaşındakiler yada senden küçüklerin sana bi iyilikleri dokunmaz ama yaşça büyük insanlardan çok şey öğrenebilirsin..

Bütün komutanlarla aram çok iyidir.Uzman, astsby, sby vs. Yüksek rütbeli adamdan sana gelmez düşük rütbeliler seninle uğraşır..

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sherlock-

askerde yemeklere bişey tozu katıyolar ve kalkmıyo cıkınca eskısınden daha azgın oluyosundur en büyük tahminim bu

o değilde ben ne bahtsız bi insanım, meslek lisesinde okuyorum(makina) kız yok, üniversiteye gitcem bölümümde kız yok, askerde zaten yok. Kız benim lügatımda yok olucak yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Değişen birşey var gün boyu ağaçlara selam duran insanlarla karşılaşmıyorum.

Bir arkadaşım da bunu söyledi inanmadım gerçek mi bu ağaca selam durmak ya gidince görürüm gerçi gerçek mi değil mi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: club marina

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Değişen birşey var gün boyu ağaçlara selam duran insanlarla karşılaşmıyorum.

Bir arkadaşım da bunu söyledi inanmadım gerçek mi bu ağaca selam durmak ya gidince görürüm gerçi gerçek mi değil mi :))

İnsan evladı düzgün konuşmayı bilmezse verilecek en güzel ceza budur

Eğitim bölgesine gittik kamuflajları dün giymişiz selam vermeyi gösterdi uzm. çvş. neyse tamam dedik.Manga başından başlayarak tekmil verin dedi uzm bizim manga başı başladı "xx xx emret abi !" Sonra arkadaş 45 dk ağaca selam verdi

Taharet musluğundan su içen adam var bu memlekette abicim sen ne diyon ya ?

• Müptezel Değilim kullanıcısına yanıt
    Bizim okulda(meslek) kız ağırlıklı , okul müdürü bile dünkü konferansta her erkeğe 3 kız düşüyor dedi

• Askerde halen dayak varmış diyenler var. Bu doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Askerde halen dayak varmış diyenler var. Bu doğru mu?

Dayak filan atmıyoruz. Fakat kısa dönem gelmeye bakın.
  • güzel konu ama burdakilerin çoğu henüz askerlik yapmamıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: -Sherlock-

Bizim okulda(meslek) kız ağırlıklı , okul müdürü bile dünkü konferansta her erkeğe 3 kız düşüyor dedi

valla şükret haline, geçen sene 3 kız vardı , kız başına 600 erkek düşüyodu... Mezun oldular

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.