Şimdi Ara

Askerlik Ve Akrofobi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, çocukluğumdan beri ciddi seviyede yükseklik korkum var. Askerde 'Korkularının üzerine giderler', 'Geçer', 'Seni adam ederler' gibi şeyler söylenmesi moralimi çok bozuyor. Babam zamanında çok denedi, aksine korkum daha da büyüdü; bu yüzden korkuyorum. Ranzada bile kalamayacak kadar kötü durumdayım. Bunu belirtsem ne olur? Ranzada değil de alt katta mı kalırım, yoksa dalga mı geçerler?

Kasa:MSI MAG Vampiric 100R || PSU:High Power 750W 80 Bronze ||Anakart:MSI B450-A Pro
    İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 ||Ram : Corsair Vengeance 2x8 16 Gb 3200 Mhz ||Depolama: Sandisk 1 TB Nvme - Seagate Barracuda 2 TB - Seagate Barracuda 1TB
    Ekran Kartı: Gigabyte RX 9070 XT OC
  • İstekle olacak şey değil , o kadar zor durumda olursan doktor gelir muayene eder gereken yapılır .

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

gözünde büyütme

Büyütmemeye çalışıyorum da söylenenler bunlar çaktırmamaya çalış daha çok üstüne giderler falan deniyor.

• şimdiki askerlik nasıl bilmiyorum. 23 yıl önce askerden geldim. o zamanlarda askerin birinde böyle bir şey fark edilseydi sadece yükseklik korkusuyla değil bütün korkularıyla onu yüzleştirirlerdi. geçmiş olsun. yine de askerden önce aile hekimine muayene zamanı bunu belirt.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benimki düşme korkusu aslında sandalyeden düşmekten bile korkuyorum, Birde bu korkum iki sene önce düz yolda düşüp bağlarımı koparmam üzerine daha da arttı maalesef.

• Konuyu hâla gören var mı bilmiyorum, ama bende çukur taban var e nabıza işlenmemiş ve tabanlık kullanıyorum, başvuru formunda fiziksel sorunlarıma var mı seçmeliyim, yoksa yok mu, yoksa öncesinde ortopediye tekrar mı gitmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.