Askerlik Formu Nasıl Doldurulmalı
Merhaba arkadaşlar,
e-Devlet üzerindeki Askerlik Sağlık Bilgi Formu'nu doldururken bazı sorulardan emin olamadım, tecrübesi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim:
1. Genel Sağlık Durumu: Bu bölüme alerji veya kilo fazlalığı gibi durumlar dahil ediliyor mu?
2. Fiziksel Sorun: Bende çukur taban var ve özel tabanlık kullanıyorum. İlerlememesi için geçmişte uzun süre ortopediye gittim. e-Nabız sisteminde ortopedi randevularım görünse de net bir teşhis tanısı yazmıyor. Bir süre sonra yorulup takibi bırakmıştım.
Bu durumda formdaki "fiziksel sorun" sorusuna ne yazmam gerekir? e-Nabız'da teşhis görünmemesi hastane sevkinde sorun çıkarır mı?
Askerlik Ve Akrofobi
Merhaba, çocukluğumdan beri ciddi seviyede yükseklik korkum var. Askerde 'Korkularının üzerine giderler', 'Geçer', 'Seni adam ederler' gibi şeyler söylenmesi moralimi çok bozuyor. Babam zamanında çok denedi, aksine korkum daha da büyüdü; bu yüzden korkuyorum. Ranzada bile kalamayacak kadar kötü durumdayım. Bunu belirtsem ne olur? Ranzada değil de alt katta mı kalırım, yoksa dalga mı geçerler?
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 234)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0