Abi böle Bi hakkım var demi teşekür ederim bilgilendirmen için çok saol < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Askerlik kilo sınırı (259. sayfa)

-
-
Evet,itiraz hakkınız var.Size eğer sağlam raporu verirlerse bu raporu kabul etmeyeceksiniz ve askerlik şubesinde yeniden muayene talebinde bulunacaksınız.Rapora itiraz ettiğiniz içinde şube sizi farklı bir hastaneye yeniden muayene olmaya gönderecektir.
-
Hocam benim de bu tarz şu an yaşadığım durum. Boy 1.89 kilom 135, ve 2021 Eylül ayına kadar tecilim var. Bu sene bitmeden muayeneye gidip, şu 2 senelik muafiyet sürecini başlatmayı düşünüyorum. Boyum için kilo sınırı 116 gösteriyor, bu boy - kilo oranını devam ettirdiğim sürece alınma şansım var mı sizce? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
116 veya altına düşmediğiniz sürece imkanı yok alınmazsınız.Boş yere vakit kaybetmek istemiyorsanız gidip işlemlerinizi başlatabilirsiniz.
-
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Merhaba. 29 yaşındayım ve boyum 179 cm. Erteleme almak için en az kaç kilo olmam gerekiyor? -
107quote:
Orijinalden alıntı: CaineLethe
Merhaba. 29 yaşındayım ve boyum 179 cm. Erteleme almak için en az kaç kilo olmam gerekiyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler önce e-devletten yoklama yapıp ertesi gün sağlık ocağına gidip dahiliyeye yönlendirecekler değil mi?
180 boy 115 kilom var.İlk kez yapacağım bu işlemi.
-
08.01.2020 tarihinde ilk ertelemem bitiyor. 2. si için direkt askerlik şubesine mi gideceğim önce ki evraklar ile yoksa e devletten asal yoklama kısmına başvurup aile hekimine mi çıkacağım?
-
Evet hocam ilk işlemde e-devlet üzerinden yoklamayı başlatıp aile hekiminize gidebilirsiniz. Aile hekiminiz sizi dahiliyeye sevk edecek. Dahiliyede sıra felan almanıza gerek yok. Askerlik için geldim diyip girebiliyorsunuz. Sonra heyet felan zaten ilerler işlemler @caga17
İkinci işlemde askerlik şubesine gitmeniz gerek evet önce. Onlar aile hekimine yollayacak. Geçen seneki evraklarla şubeye gidin hocam. @rikendly
-
Ben de 1ertelememi aldım,fakat evrakları askeriye verdikten sonra kayboldu.bu sene o evrakları nerden çıkartabiliriz.ayrica 25 Haziran 2021 de erteleme doluyor.acaba 10 temmuzda falan erteleme için gitsem sorun olur mu.otele rezervasyon yaptım.gbt de sorun yaşar miyim
Arkadaşlar 29 yaşındayım 1.73 kilom 105 1 yıl ertleme almak istiyorum Daha önce bu boy ve kilo ile erteleme alan oldu mu? Varsa bana izleyeceğim yolla alakali bilgi verirse cok mutlu olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin.yardım -- 16 Aralık 2020; 18:22:32 >
Merhaba 31-12-2020 e kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor e devlette ama heyet gününü 5 ocağa verdiler kaçağa dusermiyim?
Merhaba hocam. Bu tarihe göre ne zaman gitmeliyim peki acaba?
-
Araya yılbaşı giriyor aslında 30-31i gibi gidip başlatabilirsiniz sanırım . Yoksa 4ünde kesin gidin en geç. @rikendly
Sıkıntı olmaz hocam hastane hangi tarihe verdiyse ona mecbursunuz yapacak bir şey yok. Bende de 10 gün civarı uzamıştı sıkıntı olmaz @kesin09
Hocam 1.73 boyun sınırı 100 kg. Normalde size erteleme vermeleri gerek ama ölçümde birkaç kg eksik birkaç cm uzun felan yazarlarsa sıkıntı olur, garantiye almak istiyorsanız birkaç kilo daha alın, tartılmaya giderken 1.5-2 litre su felan içip gidin yani onun dışında ne yapılabilir başka zaten bilemiyorum.
@mersin.yardım
-
quote:
Orijinalden alıntı: fenerlisoAraya yılbaşı giriyor aslında 30-31i gibi gidip başlatabilirsiniz sanırım . Yoksa 4ünde kesin gidin en geç. @rikendly
Sıkıntı olmaz hocam hastane hangi tarihe verdiyse ona mecbursunuz yapacak bir şey yok. Bende de 10 gün civarı uzamıştı sıkıntı olmaz @kesin09
Hocam 1.73 boyun sınırı 100 kg. Normalde size erteleme vermeleri gerek ama ölçümde birkaç kg eksik birkaç cm uzun felan yazarlarsa sıkıntı olur, garantiye almak istiyorsanız birkaç kilo daha alın, tartılmaya giderken 1.5-2 litre su felan içip gidin yani onun dışında ne yapılabilir başka zaten bilemiyorum.
@mersin.yardım
merhaba. tabloda 173 boya 101 kg yazıyor. benim 174'e 104. bende stresteyim. eksiltip,arttırırlarsa diye
-
Yani olabiliyor hocam kilo çok yakın olunca bazen eksik bazen fazla çıkıyor yani tehlikeli biraz evet şansınıza kalmış artık ya da birkaç kilo daha alıp gideceksiniz ve garantiye alacaksınız işlemleri.
-
Yoklamayı başlattıktan sonra dün aile hekimine gittim 186 boy 110 kilo ölçtüler.Hocam evde 180cm 113 kilo geliyorum dedim.Burada böyle dedi sisteme girdi ama dahiliye sevk çıktı.Baktı doktor 110 cm 186 kilo girmiş doktor dedi.Orada tekrar ölçüm yaptı dahiliye doktoru 181 cm 113 kilo çıktım.Yarına verdiler heyet gününü de.Şimdi heyette bir şey soruyorlar mı ne yapmalıyız bundan sonra?
-
Arkadaşlar aile hekimine gittim dahiliye bölümüne sevk yapti. Hastaneye gittim corona sebebi ile bakamayiz dediler muayane yapmadılar. Tekrar aile hekimine gittim baska bir hastaneye sevk yapin diye sistemde baska hastane çıkmadığını oradan yapmam gerektiğini söyledi şuan ne yapacağımı bilemiyorum böyle bir durum yasayan var mı? -
Heyete giren kisileri daha önce görmüştüm orda bir sey sormuyorlarmış sadece yapmis olmak icin yapilan bir toplantıymis iceride durulan süre maksimum 5 dk sürüyormuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X