Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.776
Cevap
136
Favori
1.099.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bugün aile hekiminde 2. Muayenemi oldum. 1.73 102 kiloyum fakat sisteme 1.74 100 kilo olarak girildi. Bu boy ve kilo ile dahiliyeye sevk veremem dedi. Kağıdımda a33f01 yazıyor fakat sadece psikiyatriye sevk edilmişim. Acaba hastanede yeniden boy kilo ölçtürebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denis98 D kullanıcısına yanıt
    itiraz hakkın var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yoklama kacagiyim muafiyet için kilodan burada ne seçmem gerek? hayır dersem Red mi ediyorum sorunum olduğunu evet dersem de MSB değerlendirecek falan diyor ne yapmam lazım? hayır seçince bu arada teknik aksaklik diyip işlem tamamlanmiyor.

Askerlik kilo sınırı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vleon -- 21 Temmuz 2025; 18:55:41 >
  • vleon kullanıcısına yanıt
    evet seç , sebep flan sorarsa kiloluyum yaz

• 34um34 kullanıcısına yanıt

evet dedim böyle diyor ilerlemiyor şimdi ne yapmam lazım?

Askerlik kilo sınırı

Evet değil, Hayır seçeneğini işaretlemeniz gerekiyordu. Herhangi bir raporunuz olmadığı için evet deseniz bile Bakanlığın elinde buna dair belge olmadığı için birkaç gün sonra reddedilir o seçenek, iki sene önce ben de ilk evet demiştim oradan hatırlıyorum yani. Siz Başvuruyu Güncelle seçeneğine tıklayıp ardından 'Hayır' seçeneğini işaretleyip devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmontag -- 23 Temmuz 2025; 19:23:34 >
  • 189/190 boy 122 kilo ile erteleme alır mıyım acaba? 28 yaşındayım, erteleme süreci başlayacaksa boşuna ocak ayına kadar tecilimi beklemeden şimdiden mi gitsem diyorum, benzer boy kiloda olan var mı? Bir de kilo fazlasından erteleme alacaksak, mr vb. yaptırıyorlar mı yine de?

• Mr.3GG kullanıcısına yanıt
    Mr flan yok tüm branşlari geziyorsun kilo için galiba dahiliyeden asker olamaz raporu alıyorsun sonra heyet de aynı şeyi diyor boyunun son iki rakamindan 3 çıkar 30 ekle onun üstü senin kilo sınırın 90-3=87 87+30= 117 senin sınır kilon , 5-10 kilo üstü kiloda olursan askere gitmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34um34 -- 27 Temmuz 2025; 20:3:54 >

Eyvallah, bakalım şu an 121-122 arası çıkıyor kilom, 123-124 olursa tecil bitmeden bozar giderim sağlık kontrolüne.

• merhaba 31.12.2025 tarihinde tecilim bitiyor boyum 178 kilom 124 erteleme yada muafiyet alır mıyım hangi yolu izlemem gerekiyor sürenin bitmesini mi bekleyeyim bozdurup işlemlere mi başlayayım?

• muaeyene oldum belirtilen sınıra göre erteleme alacağım ancak ne sonucu söylediler ne de 1 hafta oldu rapor çıktı SMS de gelmedi. aynı durumu yaşayan var mı? ne kadar sürede rapor düşüyor sisteme?

, 1 ay olmuştu bende askerlik şubesini darladim onlar da hastaneyi arayıp kendileri istemişlerdi :) 1 sene oldu hala rapor düşmedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34um34 -- 2 Ağustos 2025; 9:23:58 >

nasıl yani 1 sene dusmeyebiliyor mu? bu durumda ne yapmak gerek hastane ne cevap verdi?

askerlik şubesi hastaneyi aradı hastane askerlik şubesine verdi raporu, ben hala göremiyorum ama ertleme verdiler

• rapor çıkması 10 günden fazla süren var mı?

• Merhaba bir sorum olacak. Ben geçen sene bedelli için muayene olup geçer raporu aldım. 7 Eylülde teslim olacağım ama geçen seneki muayeneye göre 10 kilo aldım. Orada kontrol olur mu geri yollarlarsa 3 yıl süreci mi olur yoksa daha kısa sürede elverişli değil raporu alır mıyım?

1.92 cm 127

• 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.